sjuksjuksjuk.

Blö, jag hatar att vara sjuk!
Det vad nästsista dagen på nollniongen  idag (Dock var jag inte med) och imorng är det då avslutning. Det har verkligen varit så himla kul!
Men jag längtar äver tills på måndag då allt börjar på riktigt :)

Ja, imorng är det ju avslutning som sagt. Då är det finsittning, dock ska jag inte gå för att det finns inte tillräckligt med biljetter. Vet inte om jag ska på kräftskiva eller om jag bara ska vara hemma.
Det hade nog varit bättre att bara stanna hemma med tanke på att jag har ferber och grejer.

Men nu ska jag iaf sova!
godnatt på er :)


Stressmaraton.

Nu har jag gått i skolan 2 dagar. Det är så jävla kul! Eller själva skolan har ju inte börjat ännu, det är nollningen som håller på nu. Det är spexigt! Vår general är sjukt cool måste jag faktiskt säga, och straffmästaren, hon är inte att leka med den :P Ni som itne förstår är det en stab som har hand om varje program, som själva går det programmet. Varje stab består av en general, sergant, straffmästare och ett antal mammor. Så nu vet ni :) Och ni som funderar på att gå på högskola kan jag bara säga gå på nollningen för tusan!

Men idag är det iaf bakken som gäller, ska gå ner till stan om 45 minuter, ska in om Akademibokhandeln och se om de har en lärobok jag behöver först. Det ska bli så himla roligt, alla vi maximänniksor :D

Igår jag var hos Staffan. Vi kollade först halva filmen på en som var sjukt skum, minns inte vad den hette dock. Den var humor på låg nivå iaf :P Sen hade vi ett stort stressmaraton! Kortleken. Fast det blev ett par skitgubberundor imellan det med.


Spexig bild! wow.

filmkväll!

Nyss hemkommen från Helena och Robban. Och Barney och Tindra såklart :)
Det var hemskt trevligt, kollade film. Det blev waterworld, bra men sjukt seg. När det var slut var det inte någon "aha-upplevelse" utand mer "YES DEN ÄR SLUT!". Men som sagt, den var ändå rätt bra :P

Innan vi åkte hem till Helena var vi och kollade fotboll med Staffan och Jensa. Först var det Hif (b-laget) mot Kristianstad. Vet itne hur det slutade, vi gick när Kristianstad slog in 2-1. När det var gjort åkte vi till Västergårds planer och skulle kolla Högaborg - Åkarp. Vi kommer efter ett tag, och då hade matchen precis börjat efter 20 minuters försening pga att domaren inte hittade. Hur smart är det av domaren, om man inte vet vart man ska döma match, att inte vara ute i lite godare tid? När de sedan hade spelat i 10 minuter ungefär, skulle de tända lamporna så att man såg någonting. Men nej, det fixade sig inte så bra. Domaren ringde vaktmästaren och hade sig. Efter en kvart sa jag och Helena "tack och adjö nu går vi". Precis närvi skulle sätta oss i bilen, blåser domaren av matchen för att han itne hittar hur man sätter på lamporna. Får man säga domarjävel i det läget?

Så imorgon är det då dags. Skolan! Ska bli skadat kul!
Ooh, jag är nervig, det flyger och far i skalle och mage.
Men nu måste jag sova, ska gå hemifrån 9.15. Jag behöver min kära sömn :)

Godnatt vänner!


Saker under huden

Nu ska jag snart iväg, ska till Helena och kolla film, bra väder till film vi fick :) Men först ska vi kolal på match :D Om Helena vill med andra ord, kanske ska höra med henne först :P
Iaf så är det Hif:s b-lag mot Kristianstad. Hoppas det blir en bra match!

Idag var det massa farväl på jobb, sorgligt men sant. Jag jobbar bara en dag till, och det är på söndag, så jag träffar bara vissa av dem som jag jobbar samma helg som. Sen slutar jag ;(
Kommer inte sakna jobbet alls, men alla arbetskollegor! Ni är underbara! Tur att man får en dag på backen med de flesta först :)

Nej, nu måste jag gå, ciao!


I got soul, but I'm not a soldier

Ska snart gå och lägga mig, kolla satc avsnitt :)
Imorgon är det jobb till fyra sen sticka och träna. Hem och käka och fixa lite, sen ska jag hem till Helena och kolla tjejfilm ;D Får se senare vilken det blir.

Kad ligger och sover på armstödet till soffan, skadat söt!
Nu ska vi gå och lägga oss,
godnatt!




Världens sötaste Kad!

Jobb, jobb, jobb.

Nu är det verkligen bara tre dagar kvar på jobb! Tisdag, onsdag och söndag! Det enda dumma är att jag inte slutar förrens 22.15 på söndag. Men det blir en full vecka.
Jobba tisdag och onsdag, sen på torsdag börjar skolan och fredag ska jag till skolan med. På lördag är det backen med en jäkla massa från jobb, sjukt kul ska det bli! Söndag är det så jobb, och sen är det skola hel nästa vecka!
Sjukt peppad!

Nej, nu ska jag gå och lägga mig och kolla på Spin City. Upp och träna tidigt imorgon, måste verkligen få upp min kondis igen, den är nere på noll! Illa!

Godnatt!


Omöblering skedd.

Idag har möblerat om i mitt vardagsrum, jag vet inte om det blev så bra eg. Men det blev mer golvyta, ser inte så himla trångt ut. Jag har efter idag kommit fram tills att det är helt skadat jobbigt att flytta soffor och byråer själv. Trodde inte det skulle vara så tungt och ta så lång tid, tji fick jag! Imorgon är det jobb igen, men på torsdag börjar skolan och på lördag är det backen. Ser fram emot veckan som kommer!

Godnatt mina vänner!





Jag och Erik nyår 06-07

JES!


Helenas bild!

Kräfskiva!

Igår var jag på kräftskiva i Norra Hamnen med jobb. Det blev verkligen en hellyckad kväll!
Började kvällen hemma hos Madde, vi var en 10 pers ungefär. Gick ner i stand med Sandra och Sara, men först inom mig och byta skor. Mötte upp Helena och hennes pojkvän utanför konserthuset.
Sen gick vi in på området och hämtade mat och drack gott. Vi hade fått drinkbiljetter, sjukt generöst! :)

Klockan blev elva och vi blev trötta på det stället så vi gick till Hamnpaviljongen och tog en dricka innan vi efter mycket om och men gick till Swea. Det blev absolut ingen hit eftersom alla splittrades där. Men Abbe, Helene och jag gick till Tivoli lite senare och träffade Ise där. Det var nog det bästa den kvällen! :D

Tack alla! Det blev en sjukt bra kväll!

RSS 2.0