Skorensning

Det är ju helt galet vilka sysselsättningar man försätter sig i när man är ensam och har det lite tråkigt. Har precis rensat i min skogarderob vilket resulterade i att jag slängde ner inte mindre än tio (!!!) par skor i en sopsäck som ska skänkas och slängas! Helt utan separationsångest från mina små sötingar. Det var sådana jag inte tyckte om längre, då är det ju bättre om någon annan har mer användning av dem :)

Ska snart gå på mina skönhetsprodukter och se vad jag kan slänga där. Är på ett rikitgt jag-vill-kasta-allt-humör! Får se hur många påsar som åker ut ifrån lägenheter när jag är färdig :) Kan ju alltid gå på kläderna sen också. Men det är väl nästan en veckas arbete :P

Om vi går över till något annat har dagen varit väldigt lugn. Det har varit plugg och sen seminarium mellan 15-18. Efter det var det hem, laga lite mat (fiskgratäng, enklaste ever! Bara in i ugnen;) Har kollar på "Dating in the dark" men jag är inte såld. Jag blir så arg sen i slutet när alla blir besvikna på hur den personen de har kommit så nära ser ut. Man får ju verkligen se hur ytliga folk verklien är! Nej, jag dissar det programmet.

Nu ska jag kolla över allt smink, hårpsodukter, nagellack osv och lyssna på Timbuktu. Har fått upp ögonen för honom igen, det behövdes bara en lite paus!

Godnatt på er alla fina människor!
PUSS&KRAM

Denna teknik!

Nu har min mobil gett upp hoppet totalt. Den bara dog. Jag pratade i telefon och rätt var det var så var den bara svart. Den får inte kontakt med något, varken laddare, batteri eller mig!
Det blir ett klagomål till Telia och en reklamation så fort som jag kan på måndag. Jäklars också!

Nu ska jag packa ner lite till inför Malmö imorgon, hoppas ni är gladare än vad jag är just nu.

Hejsvej.




Hemtex

Skomakaren öppnade itne förrän 12, så fick gå runt och strosa i stan drygt en timme innan jag kunde hämta skorna. Men dem blev fina! Nu kan jag äntligen använda dem igen! Kan visa sen, kameran är på laddning :)

Ska en snabb runda till Eurostop och se om Hemtex där har en vit udnerbar lykta, i stan fanns den bara i silver och i svart. Har tittat på den tidigare och känner ett stort ha-begär för denna lykta. Den är precis en sådan lykta jag letat efter ett bra tag, sen i somras ungefär. Nu har jag äntligen hittat den, hoppas den hittar hem till mig också :)

PUSS&KRAM

100326

Ska dra in till stan en snabb runda nu, hämta mina små älsklingar i form av skor :) Det är snart 14 grader ute, så vi får skippa vantarna! Känns som om våren är på ingång på riktigt nu! :)

PUSS&KRAM

Vår!

Det är verkligen vår i luften idag,  termomtern visar 15 grader och det är härliga vårvindar i luften! Alla är så glada och man känner sig så himla mycket piggare!
Har varit i stan och lunchat med Lena och sen åkt runt lite, bland annat ut till Tylösand och satt på stranden och pratade och njöt av värmen :)

Nu ska jag betala lite räkningar och sen blir det att vädra i lägenheten verkar det som. C kommer hit ikväll och så ska vi laga lite mat och så :)

Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag!
PUSS&KRAM

Ensamkväll.

Just nu känner jag att min blogg är grymt enformig och utan bilder. Men jag ska ladda kameran, och så ska det bli lite mer bilder. Sen kommer designen att ändras. Kruxet är att jag inte kan det så bra själv, så jag tänkte be om lite experthjälp i form av Christoffer eller Marie. Men det blir nog Christoffer, träffar honom lite oftare :P

Jag ahr fixar lite småsaker till lägenheten, ni ska få se imorgon. Jag är själv rätt nöjd :) Jag gillar Shabby chic stilen. Lite gammaldags och romantiskt. Så länge det inte blir för mycket av en sak. Vill inte bli helt "mätt" på det heller.



Kan ju alltid visa lite fler bilder från Sälen :) Har inte lagt upp så många.



Snart går det nerför!



Klassisk skidbild!



Mästerkockarna! Det är chokladpudding för er som undrar :)



Jag blev bortskämt med pjäxhjälp



Vi åkte till Högfjället en dag. Fast vi kom aldrig så långt. Så vi stakade
oss halvvägs och åkte sedan liften tillbaka :) Men det var en väldigt
fin väg, så ingen mist tid där inte!



Fotografipaus!



Liftskoj!



Tack för en undebar resa!


Nu är det godnatt för min del :)

100324

Jag tror, på allvar att det tråkigaste som finns att köpa, det är BH. Men den känsla man har när man har hittat en BH, som inte bara är snygg, utan sitter riktigt bra, den känslan är faktiskt riktigt skön!
Idag var jag en snabb runda på stan, fick med mig inte mindre än 3 behåar! Alla är så utslitna och fula, så det var verkligen på tiden. Två av dem kom från Triumph, har itne tidigare köpt BH där, men dessa verkar vara bra. Dock är inte allt dyrt bra.


Sitter just nu och kolla på The Hills där ett bröllop äger rum och undrar lite om jag själv någon gång kommer att stå där längts fram och känna mig så älskad och älska någon så mycket att jag kommer vilja vara med denna mannen hela livet ut.
Dock gillar ingen brudens man här, men det kan man ju hoppas att alla gör på mitt kanske framtida bröllop.

Ikväll blir det en ensam hemmakväll. Funderar dock på att ta en promenad innan maten. Har inte ens någon mat hemma, får handla imorgon för då kommer pengarna. Nudlar funkar bra när man ändå äter själv. Finns inget tråkigare än att laga mat och sen sitta och äta den helt själv.

Nej, nu blir det en promenad (kanske ska inviga mina nya skor?) och sen mat och Draknästet!
PUSS&KRAM

Intervju och skomakare

Ska in till skomakaren nu tänkte jag och lämna mina älsklingar. Hoppas de inte tar så lång tid att fixa, vill ha dem snart igen ju :)

Sen ska jag träffa Marie ikväll och intervjua henne till en uppgift i skolan om nätverkskartor och sådär. Får hoppas att det blir bra :) En sak som inte går okej är att resultatet från tentan skulle vara inne igår men det har inte kommit in ännu! Jag vill ju veta mitt resultat! Lite irriterande faktiskt.

PUSS&KRAM

100322

Det var ett tag sedan sist, men nu är jag hemma igen. Eller igårkväll. I lördags var det 60-års kalas, trevligt :) Sen i söndags hände det inte så mycket direkt, förutom att vi gjorde en sjukt god gryta sen när vi kom hem!
Porterbiff! Måste verkligen göra det snart igen, för det var inte alls svårt att göra. Det känns alltid som att allt som är gott har en miljars ingredienser och är dyrt. Men icke :)

Tanken var att jag skulle träna idag, men det kommer ju skita sig totalt som vanligt, jag kommer inte dit! Man gör nämligen inte det utan cykel ;( Aja, när jag får en cykel igen, då ska jag träna som aldrig förr!

Nu ska jag till Lena, plugga lite.
PUSS&KRAM

Fredagsmys

Äntligen fredag! Jag har fått en hel del plugg gjort idag och så fick Lena och jag tillbaka vår uppsats med gpdkänt betyg :) Det var riktigt skönt! Jobbigt att ha sånt efter sig.

Snart ska möta upp Christoffer och så ska vi gå till maxi och handla mat och vidare hem till honom och laga och äta :) Kanske ska med honom på tentafest, men är egentligen mest sugen på att bara vara hemma själv och mysa med Milton. Får se hur det känns efter maten.
Mest för att jag sa nej till Marie och hennes vän, för då kändes det verkligen som om jag inte skulle orka annat än att ligga i soffan hela kvällen, käka popcorn och bara vara själv. Jag kan sakna att bara vara helt själv ibland när jag själv har valt det. Inte lika roligt när alla är någon annanstans och man själv är sugen men mest sitter inne och surar :P

Nej, nu får jag nog rappa på lite, hoppas ni får en underbar fredag!
PUSS&KRAM




Såhär roligt kan man ha när man pluggar med Linda! (Gammal bild!)



Älskade!



100319

Vår dejt igår var väldigt mysig :) Vi åt på Olivers som hade helt underbart god mat, och sen hem och badade lite bubbelbad. Dock var jag så trött så jag somnade till Kitchen Nightmares, vilket aldrig brukar hända. Men så är det efter jobbiga dagar :) Man somnar tidigt helt enkelt.

Dock har jag fått ont i halsen, funderar på att ta en promenix till biblioteket och köpa halstabletter. Eller till maxi, där finns ju receptfria läkemedel nuförtiden :) Men först får det bli lite plugg.

PUSS&KRAM

Glömde en sak!

Alice i underlandet var en bra film, har ni inte sett den borde ni göra det :)


Jag kommer över det!

Den här väntat på att polisen ska ringa är ganska jobbig, och om de inte ringer är det en del att fixa. Kan dem inte bara ringa nu?!


Eftersom jag är rätt snäll och älskar min katt något fruktansvärt mycket, köpte jag dyr mat till honom som är för innekatter. Den maten skulle bland annat förhindra uppkomsten av hårbollar och göra pälsen finare och lite sådär ni vet.
Nu har det gått ett par dagar och han la precis upp en fet kräk mitt på golvet! Borde man fotsätta med den maten då?

Lena och jag blev färdiga med vårt arbete i kriminologi idag vilket känns helt underbart! Nu kan man fokusera lite på utvecklingsspykologin istället :)


Ikväll ska jag och Christoffer på dejt. Vet dock inte vad vi ska göra ännu, men det ska bli något mysigt för det har jag bestämt :)
Ha en udnerbar dag!
PUSS&KRAM



Jävla idiot/idioter!!

Min cykel har blivit stulen. Min nya fina älskade cykel!! Jag blir så arg när folk snor andras saker, eller förstör för andra. Jag kan inte leva utan min cykel! Jag har iof inte cyklat så värst mycket när det har varit snö, men nu är ju den mesta av snön borta, det är nu jag börjar cykla igen!
Jag använder den alltid när jag handlar, för jag orkar inte bära så tungt hela vägen hem. Nudå? Jag kommer få gå och handla tusen gånger istället. Sen kommer jag inte till träningen heller, tar ungefär en timme om inte mer och gå dit, därför har man en cykel!
Just nu vill jag ha ett samtal från polisen där dem säger "Vi har hittat din cykel, du kan komma och hämta den nu!".

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen till Lena och plugga.

PUSS&KRAM



R.I.P. älskling ;(



Bio!

Lena kommer och hämtar mig 9.20 idag så ska vi iväg på en intervju och sen till skolan och fortsätta plugga med vårt arbete. Förhoppningsvis kommer vi väldigt långt :)

Efter det är det föreläsning till kl 18, och sen ska jag träffa syskonen Lind utanför bion 18.15. Frågan är bara hur jag ska hinna äta något innan bion. Man lär ju bli ruskigt hungrig annars! Får se om jag ska packa med nån macka eller något.

Nu ska jag göra mig iordning.
PUSS&KRAM



Dessa godingar ska med på bion!



Svenska Hollywoodfruar

Var inte den serien lite bättre förra säsongen? Känns framtvingat nu på något sätt. Men det är ändå rätt underhållande faktiskt :)

Måste visa ett smakprov på bilder ifrån Sälen. Det var en riktigt kul resa!


Mysiga strugor


Den nakna (osminkade) sanningen!


Älskling!


Syskonkärlek!


Skidsuget resesällskap!


Delar av familjen Lind



Kärlek!




100315

Sjukt effektiv biblioteksdag! Från 9-15.30 och halva arbetet är färdigt! Jag och Lena är dreamteam, på riktigt! Sen blev det en runda till Maxi och köpa morötter, mjölk och lite smått och gott.

Vet inte vad jag ska äta till middag idag. Fullt med disk i hela köket, får väl ta itu med det snart också, innan maten i alla fall. Sen får det bli något enkelt att äta för jag har ingen lust att ställa mig och laga mat idag.

Sälenbilderna kommer men inte just nu
Håll till godo!


100314

Det är inte Sälen längre, tyvärr. Det har varit en fantastisk resa och jag är verkligen tacksam över att jag fick följa med!! Och för att inte ha åkt skidor på 10 år så kände jag mig rätt nöjd över min prestation :)

I fredags var pappa och Maria här och Chrostoffers familj. Jag och Christoffer hade lagat mat och det var uppskattad, så det var roligt :) Det blev dock inte så sent eftersom vi var trötta efter resan, men det var trevligt ändå :)  Fick fina blommor och en vattenkaraff minsann!

Igår var jag hos Linda och där var det tjejkväll med spel och vin och gott att äta! Och såklart melodifestivalen! Dock blev vi alla lite besvikna på vinnaren. Jag tror inte att den låten kommer att komma så långt internationellt. MEn det återstår att se :) Vi måste i vilket fall som göra om detta snarart möjligt, för det var ytterst trevligt :)

Nu sitter jag här med färg i håret, alltid lika kul att färga håret. Kommer att bli lite mörkare än vad det var innan, ska skölja ur den om 10 minuter ungefär, så då får jag se hur det ser ut! Spännande :) Dock är det bara en toning, så skulle det bli helt katastrof så kommer det att blekna med tiden. Sen trivs jag fantastiskt bra i detta kanske det blir en permanent färg :)

Ska kolla igenom lite bilder från Sälen, ska visa er sen!

Hoppas ni haft en undebar helg än så länge!
PUSS&KRAM

Godnatt




NU DRAR VI TILL SÄLEN!! :D



Puss och kram (:

Pust och stånk

Nu är här verkligen klinisk rent (Förutom mattan som har hundpiss på sig, jag fortsätter tjata)! Lena ska komma hit snart och få nykel och så ska hon få reda på vad hon ska göra med Milton under nästa vecka :)

Efter att hon har varit här ska jag lägga mig i badet och läsa, och sen ta hårinpackning. Måste vara fixad inför resan ju :) Efter det får jag packa, för det är det som jag inte har hunnit med ännu. C kommer nog ikväll så då blir det att fixa lite mat och mysa!

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll, kanske med lite Let's Dance? (;

PUSS&KRAM




Jag vet inte hur jag ska klara mig utan denna skrutten så länge ;(



Förberedelser

Det är det som står på schemat idag. Det blir att:

- tvätta allt som går
- dammsuga
- dammtorka
- torka golven
- vattna blommor
- ge Lena nykel (?)
- posta brev
- packa!

Och mysa med Milton!! Det är ju sista dagen jag är hemma här nu, imorgon ska jag och Christoffer till Helsingborg och träffa pappa och Maria. Där kommer vi ju vara ett par timmar i alla fall, och sen sova hos Christoffers färldrar. Jag kommer sakna min lilla älskling så mycket :(

Igår fungerade inte internet, det är ofta som det inte gör det nuförtiden tycker jag.
Nej, nu blir det lite frukost och börja på min lilla lista!

PUSS&KRAM

Smålands

Ska iväg nu, tänkte bara snabbt hoppa in här och säga hej :) Ikväll blir det först pizza hos Thomas och sen lite skoj på smålands. Kan bli kul detta.

Är inte alls sugen på pizza, men är så fruktansvärt hungrig så känner att kan äta vad som helst!

Fick ett prov från Body Shops nya parfym Love etc. Den blir nog faktiskt att köpa den sen när jag har använt upp en av alla mina parfymer.

Nej, nu får jag gå! Hoppas ni får en underbar kväll!
PUSS&KRAM


Lite accessoarer, ahr två ringar på den andra handen med. Har verkligen
fallit för det här med ringar!



Ikväll blir det favioritkoftan! Får nog bli ett par platta stövlar, ska ändå
gå en bit.


Oh herregösta!

Nu är det tenta,

önska mig lycka till och stör mig inte förrän 22.00 ikväll!!!




Bebis

Enligt ett test på facebook (som man bara gör för att det är kul) så visade sig att jag skulle få en flicka den 19 november 2011. Det är nästa år, jag känner att det är lite tidigt. Dessutom så skulle jag föda ungen på en klubb. Händer sånt verkligen?
Men hon skulle ju iof växa upp och bli en sångerska, kanske var det för att hon föddes just på en klubb?
Hon skulle sedan ha fem barn, tre flickor och tre pojkar. Ser ni logiken i det hela :P?

Jag orkar itne plugga mer, har haft en paus på en timme och nu blir det räzerfart!!!

Jag längtar så mycket till Sälen nu så jag är på god väg att börja packa redan! Man kan ju faktiskt börja så smått med t.ex. skidglasögon, varma strumpro, underställ och så. Jag ska tvätta på fredag så det lär itne bli så mycket klädpackning innan dess. Men mest av alla längtar jag till klockan 22.00 ikväll, för då är min tenta över!!!

Nu: PLUGG!!!

tröööött!

Gosh, låg vaken mellan 04.00 och 07.00 inatt och kunde inte somna. Jag var inte ens trött! Låg istället och kollade lite Ellen show, Amerikas funnies homevideos och sånt. Somna var det inte på tal på, dels för att jag var så pigg att en jogginrunda hade suttit och sin plats och dels för att det låg en viss person bredvid mig som snarkade och rörde sig extremt mycket :P

Jag ska nog ta och köpa en näsklamma till honom, så kan jag sätta på den på honom när han sover så vet han inget och jag kan sova :) Så jäkla bra!

Har varit plugg nu hela förmiddagen, det behövs för det är tenta ikväll!! Tänkte dock att jag ska ta en promenad innan jag sätter mig vid datorn och tentar av. har inte sovia så mycket heller så kanske borde ta en powernap en timme innan eller något.
Aja, nog om det. Nu blir det lite mer plugg och sen lunch!

PUSS&KRAM

100301

MARS! Snön börjar försvinna så smått nu emn fortfarande en hel del kvar. Speciellt de här bergen av snö som de så fint skottat undan, de kommer nog ligga kvar ett bra tag!

Idag har det blivit måååånga timmars plugg. Känns inte som om man gör något annat än att plugga, men så är det :)

Nu ska jag snart hem till min man som ska laga mat till oss! Känns lyxigt :) Måste dock ta på mig något annat är myskläder och kanske fixa till mig lite. Har inte varit ute på hela dagen så det ska bli skönt att komma ut även om det bara är en promenad på 10 minuter.

Hoppas ni har fått en bra start på veckan och att den fortsätter ännu bättre!
PUSS&KRAM

Skallebank

Det är fortfarande bara plugg som gäller. Nu ska jag dock ta en paus med en kopp te och hoppas på att min huvudvärk försvinner. Har tagit en treo men så är det när det är tenta på gång. Man spänner sig som aldrig förr och huvudet får ta smällen!

Jag känner i alla fall mig lite säkrare på detta nu, så det går mot bättre tider! :)

PUSS&KRAM

RSS 2.0