GOD JUL!

God jul till er alla, hoppas ni får en underbar dag!
Vi har precis haft lite julaftonsfrukost och min bror och jag ska snart gå en liten promenix i snön :) Vi fick en julklapp vid frukostbordet imorse, precis som när man var liten!

Fick ett ljus och en annan julklapp, måste visa.

Det som ser ut att vara ett läppstift..



Visar sig vara en penna!!




GOD JUL PÅ ER IGEN!!



091222

Sista julklapparna är färdiga, och det känns skönt :) Nu kan jag koncentrera mig på att packa fram till jul, och bara ta det lite lugnt. Ska ju inte jobba förrän till helgen igen, både bra och dåliigt. Hade mer än gärna jobbat lite på torsdag och fredag, men det lär man ju inte få göra..

Ikväll ska vi ha minijul, Christoffer och jag. Och så lilla Milton såklart :) Blir dock ingen julmat, blir kotlett, ädelostsås och pasta istället. Men det är gott det med, man blir lätt trött på all julmat som man lär käka sen. Sen ikväll blir det bara mys! Åker ju hem imorgon, så får passa på att ha en trevlig kväll idag :)



Och som det snöar!!! Allt är helt vitt, jag vill ut! Snö är ju det bästa som finns på vintern.
Jag måste ut, packandet och allt annat får vänta!

PUSS&KRAM

091221

Nu är det bara tre dagar till julafton, och jag har bara en julklapp kvar att fixa, kanon! Ska fixa det imorgon efter att vi har varit och observerat en montessoriförskola. Jag och Christoffer ska ha en liten "minijul" imorgon, och då är det ju ganska bra om hans julklapp är fixad :) Men vet på ett ungefär vad jag ska köpa, så det blir nog bra :)

Igår fyllde vi ett år men firade det i lördags. Vi var ute och åt på Yoss, mycket gott! det var en lyckad kväll :) Sen igår var vi hos hans föräldrar och åt och så gav vi varandra lite julklappar. Jag fick ett spel som var sjukt kul, absolut överrens heter det, jag ocg Christoffer vann (; Fick även ett par gosiga morgontofflor och ett nagellack! Nu slipper jag frysa om fötterna och kan vara snygg om naglarna!


Och idag är det jobb, det känns konstigt att säga det. Man är van att man ska plugga, men nu är det jobb. Lite bättre betalt än att gå och lära sig saker.
Ska gå till tåget om en halvtimme, sen är jag tillbaka i Halmstad runt tio ikväll. Ha en trevlig dag!

PUSS&KRAM

091218

God eftermiddag små vänner!

Har just färgat håret, hoppas på att det blev bra. Det är fortfarande blött så man ser inte helt hur färgen blev ännu, hoppas på det bästa :)

Ska bort till Hemköp nu och handla lite mat så man slipper gå omkring med tom mage. Ska dock inte handla så mycket, är  ju flytt snart så då är det dumt att flytta med så mycket mat.
Ikväll är det b&b med massa trevligt folk :) Mariette ska uppträda, så det blir nog bra.

Nu är det andra saker på gång,
PUSS&KRAM

091216

Jag har nog ingenting att skriva idag.
Skolan har gått bra, fått tag i en montessoriförslola för observation och intervju.

Blir trött varje gång jag kommer hem och ser alla flyttlådor ;s
Men nu är det duschen, imorgon är det klippning.

Funderar på om man kanske ska ta och gå ut en runda idag, bara en cider eller två. Blev ganska osammanhängande det här. Ingen lust att skriva nu, kommer kanske senare.

PUSS&KRAM

Packapackapacka

Det blev lite snävt med tiden nu kände jag. ALLT ska vara nerpackat den 9:nde januari, och det är mycket kvar. Fast nästan allt i köket är nere, de flesta kläderna, alla träningskläder (nu blir det inte träning på ett tag ;s) och lite annat smått och gått, Men jag hittar nya saker hela tiden, det är bara ner med skiten i lådor och skriva vad det är. Har i alla fall fått packat två lådor nu ikväll. Totalt är nu 14 lådor fulla!
Det är dock svårt att beräkna hur mycket man inte ska packa ner i form av schampo och sånt. Jag ska ju vara borta från 21-31 januari, så där försvinner dagar. Både att packa men att använda sakerna också, då kanske man kan packa ner ännu mer?
Vet inte vart jag ska börja bara, och jag vet inte vart jag ska ställa alla lådor! Får snart inte plats i sovrummet längre. Men det är väl bara att fortsätta ställa dem i vardagsrummet eller något, vad vet jag.

Har knappt någon mat hemma heller, får bli äckliga mamma scans kötbullar och makaroner till. Inte så lyxigt, men maten måste ju också ta slut, får åka och storhandla sen när jag ahr flyttat färdigt.


Allt gick bra på sjukhuset också, och fort gick det! Tur att jag var där tidigt för hon ropade in väldigt snabbt. Var färdig innan jag skulle vara där egentligen. Och på den tiden hann vi diskutera hur vi skulle göra, jag fick en cortisonspruta (lindrar värken) och en remiss till Spenshults sjukhus. Kanon! Ska ringa till mamma och berätta detta sen, hon är ju så nyfiken :)

Funderar på om man skulle ta och kolla ett avsnitt av Mysteriet på greveholm, eller om man skulle ta och göra sig lite äcklig mat. Vi får se!
Känner att detta blev väldigt långt, men hoppas ni får en trevlig kväll gott folk!

PUSS&KRAM

091215

Ibland blir jag så jävla trött på människor som bara tänker på sig själva. Att dela är inte ens en valmöjlighet utan folk är giriga och ska ha ALLT själv.

Alla behöver jobb, alla behöver pengar. Jag är så fruktansvärt trött på egoister! Skaffa en egen planet och sätt lappar på allt som är ert! Ni skulle ha sett Svenska Hjältargalan igår, det hade kanske fått er på andra tankar! En hyllning till alla som hjälper sin medmänniskor!


Nu ska jag snart till sjukhuset också, kan inte bli mycket bättre va? Det är inte lätt att få rätt vård, den kan jag lova.

Bingolotto

Gårkvällen var väldigt lugn och skön, kollade mest på film och låg i soffan :) Sådana dagar uppskattas för lite! Ikväll är det bingolotto! Ska med Lena, hennes mamma och mammans sambo till Göteborg och kolla på Bingolotto i studion. Ska bli riktigt kul faktiskt :)

Och idag är det Lucia, en mysig dag. Luciatåget får jag vänta med att se tills ikväll, ett luciatåg per år måste jag ju se!

Men nu kallar duschen, hoppas ni får en trevlig dag :)

PUSS&KRAM


FINAL!!

Det har redan gått en himla massa veckor sedan den första fredagsafinalen i idol. Idag är det sista fredagen, vad händer då nästa? Hoppas det börjar något bra, för det här med tv-kvällar på fredagar, jag gillar det!
I vilket fall så tror jag faktiskt att jag håller lite mer på Calle idag. Båda är visserligen väldigt duktiga, men Calle är snäppet bättre, och en skåning mer i musikvärlden gör väl ingenting :)?


Har hittat två låtar som är väldigt bra att städa till, så jag får nog slänga på dem på Spotify och börja städa. Det behövs verkligen efter en djävulsk vecka med sjuhelvetes mycket plugg! Fast vi klarade vår halvtimmesredovisning och behöver inte komplettera något på den, så det var skönt :) Hemtentat är också inlämnad efter rätt många timmars slitande! Städningen kommer lite i skymundan då, men det får man fixa nu ;s

Ikväll blir det idolkväll med Marie, kommer bli super! :)











Nu ska det städas!!

091209


Det känns som om allting går emot en nu. Nu vet jag inte vad jag ska göra ;(




091206

Andra advent, och dessa härligheter hade gärna fått flytta hem hos mig!


Från Nelly, 249-795:-


PUSS&KRAM


...




fan, nu skiter sig allt..







091205

Vaknade imorse och mådde förvänansvärt bra med tanke på gårdagen, kändes lite ensamt bara. Ingen annan i min säng och ingen annan i lägenheten. Gick upp och lagade pannkakor till frukost. Fint!

Sen var det att hoppa in i duschen, packa ner datorn och bege sig till skolan, klockan är nu 12.30.

Dagen tickar på bra och jag blir klar med halva hemtenta, vilket känns riktigt bra eftersom jag inte har tid att sitta med den senare i veckan.
Där sitter jag mest hela dagen tills jag klockan 20.30 kommer innanför dörrarna med min hämtmat och äntligen kan slänga mig i soffan!

De som säger att det är "skönt" att plugga kan slänga sig i väggen. Jag hade hellre haft ett jobb så att man bara är ledig när man kommer hem. Så är det aldrig när man pluggar, det finns alltid något man måste göra.

Nej, nu ska jag kolla på How I met your mother och sen Twilight om jag inte somnar innan..

PUSS&KRAM

Om man ska följa andra

Jag får nog ta och göra det nu. Alla är så fruktansvärt förtjusta i filmen Twilight, så jag tänkte att jag får nog ta och se den, så jag har den hemma om ett tag :) Får se den imorgon kväll kanske, har ändå inga andra planer :)

PUSS&KRAM



091204

Ja, på söndag är det andra advent igen. Tiden går helt galet fort!
Jag är i alla fall färdig med 4 julklappar, kanske 6 stycken. Så det känns ju lite bra :) Det är bara de svåraste kvar nu, vad köper man till en pojkvän eller en bror?
Jag har mina funderingar dock, men vet inte om det kommer funka..

Återstår att se!


Sitter med inpackning i håret och ansiktmask i hel fejjan. Det var längesedan man hadet det. Måste bli lite fräsch till ikväll! Minislaget ikväll ju! Det dumma är att jag missar idol, och jag har ingen chans att hinna se det på söndag förmiddag heller, för då ska jag plugga. För nu inför julen är det en miljard saker som ska göras!
Puh, om dygnet ändå hade haft några fler timmar ibland ;(


Hoppa ni får en trevlig helg!!
PUS&KRAM

Julstämning

Snart infinner den sig nog :) Mitt i all flyttröra.


Var och tränade innan idag, det var inte nådigt efter en galen träningsvärk sedan igår! Så imorgon lär jag väl knappt kunna gå.
Men nu blir det snart ner till Smålands med Linda och ta en cider eller två. Stannar inte så länge, börjar tidigt imorgon :)

PUSS&KRAM

091202

Idag är det bannemig vinter på riktigt, -4 grader stod mätaren på igår. Det ska inte vara minusgrader förrän ungefär en vecka, och sen vara det till mitten av januari, sen kan det börja bli 0-gradigt och sen sakta men säkert varmare. Men nu är det som det är och det kan ingen ändra på :)

Idag har jag packat ytterligare ett par lådor och nu är nio lådor packade sammanlagt. Nu kan jag inte packa mycket mer för jag behöver saker dessa sista veckor också. Åker troligtvis hem den 21 elelr 22 december, och sen när jag kommer tillbaka till Halmstad så är det faktiskt flyttdags, så i stort sätt allt måste vara färdigpackat till att jag åker hem. Det tar ju ett tag att städa också minsann.
Det måste vara det tråkigaste med att flytta, förutom att det är tungt och jobbigt så är det nog städningen. Okej att jag gärna vill ha städat runt mig, men flyttstäda är så mycket ;s


Nu blir det nog ett avsnitt Heroes och sen träning efter det.
Hoppas ni får en underbar kväll!
PUSS&KRAM

Julkalendern

Jag kom på att jag inte alls kan se första avsnittet. Jag åker och tränar snart och kommer itne komma hem i tid till att det börjar, snarare en timme senare ;s Detta är inte bra. Hoppas att kära Christoffer kan fixa det ändå :)

PUSS&KRAM

091201

Idag är det första december. Det betyder första chokladen på julkalendern och julkalendern på tv. Har dock itne sett avsnittet idag, vet inte ens vad det handlar om. Får nog ta och se det ikväll och se om det är något att följa eller inte. Det brukar inte vara det nuförtiden, julkalendern var bättre förr!!

Mitt i all packning har jag julpyntat, det blev dock ingen gran i år, vilket är sorgligt, men jag kommer inte hinna plicka ner den när jag kommer hem efter jul då jag flyttar redan den 9:onde januari.



Det är mitt första collage, ursäkta att det inte är så fint. Men julpyntet är
mysigt i alla fall :)




RSS 2.0