Åh nej!

Jag tror jag har en blåsa i min hals, det gör SJUKT ont! Åh, måste få klaga lite. Jag vill inte ha ont i halsen i Borås, jag måste kunna skrika och använda min hals och röst till fullo! Det är så typsikt!

Nu ska jag inte prata förrän jag måste, har precis satt på vatten för nu ska det drickas te med honung i!

 

 

Förresten så gjorde Erik ett fantastiskt uppträdande i Idol ikväll!!


JAAAA!!!

Nu är jag färdig med min hemtenta som ska vara inne på fredag, känns riktigt skönt faktiskt! Kriminologin är också färdig och jag bara glassar!

Ska nog ta mig en kopp te så att min hals håller sig i skick till helgen :)


Nu behöver jag inte känna mig stressad på Ullared imorgon, det var ju förväl!

090930

Jag är nog rätt effektiv idag också. Gick upp med tuppen idag minsann och har snart gjort färdigt vad jag ska göra i kriminologin och sen är det bara att göra sista till pedagogiken, sen är jag färdig! Har hunnit måla naglarna, äta frukost, cykla hem och fixat min gård på farmville också. Jag ska börja gå upp så här tidigt alltid! Okej, det kommer jag inte göra, men jag kan ju försöka, det blir bättre rutin då.

Ikväll är det träning igen, kul faktiskt. Christoffer ska jobba ikväll så om jag inte är färdig med pedagogiken innan träningen är det faktiskt inte hela världen, för då kan jag göra färdigt den ikväll istället för att kolla på massa skit på tv:n. Kanon!

Nu ska jag plugga vidare, ciao!

Fixardag!

Jag har tvättat en himla massa idag! Känner mig rätt duktig faktiskt :) Lagat mat har jag hunnit med det också, och pluggat :) Jag har mina dagar jag.

Nu ska jag snart träffa Linda i stan och så ska vi till systemet och handla lite och planera lite till Rabalder verkar det som :) Eller planera och planera. Vi ska fixa lite och se hur vi ska göra, packa i och sådär. Jag tror att det kommer bli kanon, läntar lite till fredag faktiskt.

Kanske får med Linda till Älghälga också? Vi får la se, vet ingen annan som jag kan åka dit med som tycker sånt är kul :P

Nej, nu kallar stan! CIAO

090929

Ida blir det en lugn dag med ärende, tvätt, plugg och städ. Tur att jag inte ska träna ikväll i alla fall, för då vet jag inte om jag hade hunnit.

Det är så himla bra när man måste tvätta och det finns lediga tvättider precis när man behöver det! Så himla bra! Så nu får jag allting tvättat som jag behöver till Borås i helgen :)

Nu blir det plugg och dricka te med honung i, min hals bölrjar strula ;(

Trääääna

Äntligen måndag! Äntligen Morgans pass! Galet bra måste jag faktiskt få säga, så det ska bli kul att cykla dit faktiskt. Sen tänkte jag göra en gryta, men när jag kom hem märkte jag att jag inte har någon falukorv som är en huvudingrediens i min "soppa". Så det sket sig :) Får ta och käka något annat istället, en banan och lite köttbullar kanske. Låter smarrigt va?

Nej, nu ska jag snart cykla, CIAO!

090928

Något av det mysigaste som finns är att komma hem till lägenheten och höra ett litet jamande och sen se en överglad katt springa mot en och vill komma upp och mysa. Gosh vad jag gillar det! Han tror nog att han är en hund ibland men lika mysig är han för det :)

Nu är det snart skola och sen är det träning, vad ända sen i torsdags jag tränade, börjar få absitinens!!




MY LOVE!!



Inte så jobbigt

Var på Liseberg hela dagen igår, riktigt kul faktiskt :) Det var så längesedan jag åkte en karusell så det sög galet djupt i magen, härligt! Hoppas de andra hade lika trevligt.

Idag har hela dagen spenderats med Christoffer, mysigt :) Kom dock hem för ett par timmar sedan för han skulle träna, men ska kolla färdigt Top Model, duscha och sen dit igen, yey!

Nej, ska kolla vem som åker ut, ha en trevlig söndagskväll! Haej

Liseberg!

Ska dit idag med Marie, Christoffer och Jennifer. Det blir nog bra, så det kommer bli en dålig uppdatering och inga bilder heller, för jag vågar inte ha med min kamera tyvärr :)

Hoppas ni får en trevlig lördag! Ciao

090925

Jag är sjukt kluven!

Kan inte någon säga åt mig vad jag ska göra just nu?



Hm, tål att tänkas på..

Bloggtorka!

Brööl! Jag vet inte vad jag ska skriva om. Är sjukt utråkad och här ser ut som kaos hemma, ligger kläder och damm överallt! Det är äckligt och jag måste städa, men jag vill verkligen inte!

Hoppas på en bra kväll idag, Linda och jag ska laga lite mat och sen kolla idol och kanske någon film efter det, vi får väl se vad som händer. Skönt med lite sällskap! :)

Jag behöver ny inspiration av peppmusik, flr jag msåte städa, måste bli peppad!!! Orkar inte plugga just idag heller, det får vänta till imorgon. Lär ha hela dagen imorgon, blir nog inge Liseberg för min del i alla fall. Kanske kan åka upp där till julmarknaden eller så får det bli nästa sommar helt enkelt.
Nej, ska starta spotify och leta peppmusik.

Wish me luck!

Möte

Nu drar jag på möte om gasque, önska mig lycka till. Direkt efter det är det träning (hårt pass!) och sen är det lite mat och idolkväll!!

Ha en underbar kväll! Ciao

H&M

Jag måste ju säga att H&M har blivit bra på att leverera skor på senaste tiden! Kolla dessa guldkornen!
Gillar verkligen "Pippiskorna" men är lite orolig att de kommer se lite plastiga ut på fötterna i höst. Hade det varit äkta skinn hade jag nog inte tvekar en sekund (;

399:-

299:-

090924

Jag antar att majoriteten har talat, det verkar som om det blir lite brunt hår istället för rött. Tål att tänkas på, men det blir nästa vecka i så fall, inte denna :)

Jag har styrt upp ett möte idag med SUP. Får se hur det går, hoppas på det bästa. Det ska handla om gasquen men jag lät ju ändå inte vara med på den, så vet inte varför jag tar tag i ett möte egentligen :P
Aja, spelar ingen större roll..

Nu ska jag gå och handla lite mat tänkte jag, hoppas ni får en bra dag!
Ciao

Test

Tänkte testa om jag kan lägga in video från Youtube, och det gick ju bra!
Jag är en fantastisk lärare till mig själv.
I alla fall är det den bästa spinningslåten som finns! allra mest till Morgans pass. Gosh, en sån energi man får då!






Ny färg?

Jag funderar på mitt hår, jag har ett sånt sug på att färga, frågan är bara vilken färg..

Ni får ursäkta att jag ser dum ut på alla bilder, men det är färgen ni ska koncentrera er på, ok? :P
Gosh, jag behöver hjälp!




Rött? (Nuvarande)



Brunt med slingor i?



Helt brunt?




Svart?



Mörkbrunt? (och kort!)



Ljusa slingor? (Ganska uteslutet dock)



Ännu ljusare? (Ännu mer uteslutet!)

090923

Sitter här och har precis kollat på ett avsnitt av "Kvarteret skatan", humor på hög nivå säger jag bara! Jag är totalt såld på David Batra och Johans Glans humor :P
Milton är här med mig också. Myskatt!

Ikväll blir det Afrodans och innan dess blir det två ägg så det ger något :) På måndag är det ju vägning igen och sen om dett par veckor ska vi mäta midjan och grejer, det ska bli spännande om dessa sex veckor ger resultat, får ju hoppas på det iaf :)
Jag har dock itne varit på Afrodans innan, men enligt Marie är det kul, även fast det verkar vara lite skumt :P

Imorgon är det skola och sen är det träning igen, ett nytt pass igen, skivstång/kondis i 75 minuter. Kollade lite snabbt utanför en gång innan jag skulle träna, och det såg sjukt jobbigt ut, så det får vi hoppas att det är, så känner man sig duktig i alla fall!

Annars har det inte hänt så mycket. Vi får se hur det går med Rabalder, folk har redan beställt tågbiljetter och sånt, inte så kul att sitta i en annan vagn än alla andra. Så funderar på att skita i det ändå.. Kanske åkte med någon annan gång istället..

Nu ska jag käka lite blomkålssoppa sen igår :)



Skulle vart spexigt och ha sådana kläder också :P



Knappt okej.

Det kändes riktigt skönt att träna igår faktiskt, sov riktigt gott inatt! Sitter just nu på biblioteket i skolan och pluggar. Det går rätt bra faktiskt. Färdig med halva RETen och den ska inte vara inne förrän den 2:a oktober, så det är kanon! Då kan jag börja koncentrera mig på andra uppgifter om jag gör färdigt denna :)

 

Idag blir det ingen träning utan det blir en långpromenad istället. Tisdagar ska bli min lediga friskis-dag har jag bestämt. Alla andra dagar ska jag gå dit och köra ett pass. Om jag inte får förhinder såklart. På lördag hoppas jag ar jag får förhinder i form av Liseberg :D Fast det är klart, inte jättekul om det är sånt här väder på lördag då kanske.

 

Jag hörde nyss att någon sa ”Åh, idag är en sån dag man bara vill ligga hemma och kolla på film!” Och jag håller med honom så mycket!! Tror att jag ska kolla på en film idag faktiskt :) Om det itne går något annat på tv. Eller det beror på hur långt jag har kommit idag, men det ser ljust ut, och nu ska jag fortsätta med det.
Hoppas alla får en bra dag!
CIAO!


090921

Kom hem för skolan för en liten stund sedan bara. Var meningen att jag skulle plugga lite nu, så jag får väl göra det. Ska dock till biblioteket tidigt imorgon för att plugga med alla böckerna, har bara två här hemma.

Ikväll blir det träning! Spinpuls står på schemat. Om det inte blir Liseberg på lördag så bli det träning sex dagar denna veckan, annars fem. Vi får se helt enkelt. Nu jäklar, jag SKA slå Saltan i vår lilla tävling :P sen i fredags är det -1.6 kilo på vågen, så ett halvt kilo per dag, det är väl inte fy skam faktiskt. Nu blir det till att bygga lite muskler så får vi se vem som vinner sen :)


Ikväll är det ju Svenska Hollywoodfruar också! Det får ni inte missa, kolla på dumma människor som säger dumma kommentarer :P Det är nästan så att man blir arg på dem!
Dessutom kan du Chatta med Anna Anka ikväll klockan 20.00 om du nu vill det :P



Herr och fru Anka.

9 månader

Det slog mig nyss att jag och Christoffer har varit tillsammans i nio månader idag :) Det känns rätt långt faktiskt. Trevligt dock :)

Jag tror att jag ska ha en pluggfri dag idag, ha en dag att ta hand om mig själv, måla naglar och lite sånt trevligt som man inte brukar göra ananrs :)
Ha en trevlig slappesöndag!




090919

Så sant som det är sagt. Det är lördagskväll och jag sitter här helt ensam med mina morötter och min dip sen igår. Jag känner mig sorglig! Nästan så att man borde gå och lägga sig nu, det börjar bli mörkt och här lär det inte hända mycket mer :)

Funderar dock på att ta en promenad, men då är det ju det där med mörker, jag gillar itne riktigt det. Jag får helt enkelt bli hemma!

Hoppas ni har en mysig lördag gott folk :)
ciao

Jao

Har ingen riktig ork idag känner jag, inte med att skriva här i alla fall. Måste plugga och sen blir det fotboll! HIF - HBK, och självklart hoppas vi ju att HIF vinner!
Vädret ser ut att vara bra så får hoppas att man slipper sitta och frysa i alla fall.

NU blir det plugg och lite städ.
Ha en bra dag! Ciao

Godmorgon!

Idag blev det en äggfrukost. Känns iof som om det är lunch nu, men det bli så när man tycker att sängen är lite för skön, och inte riktigt är hungrig när man vaknar. Har dock varit vaken i två timmar, så att så illa är det inte :)

Idag blir det mer plugg, den saken är säker. Ska till skolan också och kopiera ett papper, så det får bli en liten promenix senare :)

Och så måste jag rigna pappa om ett recept på en sallad. Det ska bli gott :)

Ikväll blir det hemmaskväll med Marie, Idol och morötter med dip! Det är så himla gott att dippa grönsaker! Extremt underskattat för delen också. Nu börjar mitt nya liv på riktigt. Jag ska bli en hälsomänniska, träna ett par gånger i veckan, äta mycket bättre, röra mig mer och bli en positiv människa! Man ska vilja träffa mig för jag är positiv :D Låter som en plan va. Eller kanske inte bara därför, jag är rätt snäll ibland också :)

Nej, plugg står på schemat!
Ciao.



Höst?

Jag skulle bara vilja uppmärksamma er på att det bara var 7 grader ute när jag klev upp imorse. Nu jäklar är det höst! Och nu jäklar är det tjocka koftor och tända ljus som gäller på kvällarna!

Mys :)

090917

Jag måste säga att jag har lite smått panik just nu. Posten kom och jag fick hem ett papper från sjukhuset där det stod att jag ska opereras och sövas. Med det min läkare har sagt innan involverade detta INTE något sovande!
De ska ringa upp mig om en timme, jag ska försöka lugna ner mig under tiden!

Fortsätta plugga exempelvis...

Seminarium ett

Var på det första seminariet idag för kriminologikursen, riktigt intressant faktiskt! Jag gillar det skarpt!

Nu blir det dock inte en så jätterolig dag för min del, har precis diskat dock så nu slipper jag göra det. Dagen kommer numera att bestå av en himla himla massa plugg för min del. Jag har en RET som ska vara inne om ett par veckor, vill inte sitta i sista minuten med den, måste göra en fråga och besvara den också (väldigt mycket frågor nu känner jag) och jag vet inte ens vad jag vill att det ska handla om.. Men ikväll blir det Yoga med Marie, det ska bli spännande, har inte varit på det tidigare :)


Och det kommer kännas så ensamt i helgen, Saltan ska vara i Helsingborg och jobba, vem ska jag nu prata med om kvällarna då?






Nej, nu gott folk, nu blir det plugg!




Om jag håller på med yoga tillräckligt länge kanske
jag också kan göra såhär sen!

Ojsan

Kom nyss på att jag itne har lagt ut så himla många nollningsbilder, så det får det väl bli ltie ändring på. Här kommer några :)


Här kommer några från "Bad Taste" gaquen






Det får räcka med de bilderna för stunden, känner att internet och jag inte är på samma sida idag. Vi får se om det går bättre senare så kommer det bilder från den riktiga nollnignen också :)

En helt vanlig dag

Nästan i alla fall. Träffade upp Nina imorse vid tågstationen och satte oss där för att göra en observation av folk till kriminologi-kursen. Det hände inte så mycket just då, kanske en dålig tid att sätta sig på. Men det är väldigt intressant och se hur människor interagerar i olika miljöer och så. Får väl se hur det går på seminariet imorgon, hoppas på det bästa bara :)
Efter det följde jag med henne hem ocjh drack en kopp te, och pratade om lite allt möjligt :)

Ikväll kanske det ändå blir Kåren för min del, vi får väl se.. Linda ska dit och frågade om jag inte också kunde fälja med. Hon ska dock på middag innan, men jag får väl ha min middag här hemma med mig själv :) Eller Saltan kanske också vill ha en middag, fast han är en sjukling just nu..

Jag är så sugen på att  handla kläder och så, men jag hittar ingenting, vilket kanske iof är ganska bra nu i slutet av månaden, vi får se :) Stan blir det itne på ett tag i alla fall, sånt har jag inte tid med, nu ska jag plugga vidare :)

CIAO!

Så sant som det är sagt.

Jag har bestämt att jag ska bli en bättre människa. Jag ska bli posotiv, itne bli arg för småsaker, och så ska jag bli sjukt effektiv!
Plugga som en dåre så jag klarar skolan ska jag göra det med. Och jag ska plugga hela dagen imrong så det passa väl utmärkt.

Kom hem för en stund sedan efter en powerwalk på drygt en timme. Ska försöka hinna med att gå den varje dag. Det är trots allt bara en timme. Fast det är klart, jag vill itne gå rundan när det är mörkt eftersom det är vid skogen runt Nissan. När jag har tid så ska jag gå den!

För nu ska jag bli en bättre människa!

:)

Jajamänsan!

Har varit på anställningsintervju idag då ja. Kändes bra, men får svar i nästa vecka om jag får det eller inte. Jag hoppas verkligen verkligen! Jag ahr ju iof en reservplan eftersom jag har Maxi som jag kan gå tillbaka till över jul och sommar och kanske några helger om de behöver folk. Men det hade varit roligare om jag hade fått ett jobb som är lite annorlunda än Maxi och som faktiskt är i Halmstad och inte i Helsinborg.

Men nu ska jag fixa mat och annat.
CIAO!

Hej Helsingborg

Vi åkte dit igår igår, Christoffer och jag, men bara över dagen. Det var lite kalas för Linus, som blir tretton idag. GRATTIS LINUS! Det var väldigt trevligt, god mat och bra stämning så att säga.
Nu ska jag snart iväg på en morgonpromenad och sen blir det plugg för min del. Ska iof se om det finns någon tvättid det närmaste här, det skulle verkligen behövas!
Sen blir det att fokusera på det vad jag har slagit med Saltan, så ikväll blir det friskis för mig! Inget snack om saken :)

Men nu ska det bli en promenad! Ciao

Telefonsamtal och RET-frågor

Jag fick för en timme sedan ett väldigt intressant telefonsamtal, jag ska på anställningsintervju på tisag för Noa Noa, vilket är helt galet kul! Hoppas verkligen på det bästa där. Deras kläder är ju så himla fina!

Nu sitter jag här med min RET. Jag ska formulere tre frågor till min egen tentamen och sedan svara på frågorna med hjälpa av fyra böcker. Jag ahr dock precis kommit på tre frågor, samtidigt som jag pratade med Linda. Linda=inspirationskälla!! Får se om de funkar, jag har ju till måndag på mig. Ska dock försöka komma på några till om de första inte fungerar, ska försöka svara på dem nu. Jag har iaf tre utav fyra böcker. Den sista boken är med hur man skriver en uppsats/tentamen. Men det har jag gjort ett par gånger innan på akademisk nivå, så vi får hoppas att det itne blir några större problem.
Och nu mspte jag verkligen blörja med det, annars kommer tiden bara rinna iväg, och jag ska snart åka hemifrån till stan också, eller ja om en timme eller så. Men jag ska göra mig iordning först också, och de som känner mig vet att det tar ett tag ibland :P

Trevlig eftermiddag på er igen!



Böcker!

Fick nyss en sms-avi från Hemköp att kurslitteraturen från adlibrid har kommit! Galet skönt, jag behövde verkligne de böckerna!
Så nu ska jag spendera några timmar i eftermiddag nerdränkta i böcker och försöka komma på 3 pedagogiska frågeställningar som jag sedan ska svara på genom böckerna. Några förslag :)?
Måste plugga hela dagen imorgon också, sen på söndag blir det inget plugg, jag går på det igen på måndag morgon! Söndag är kalas- och vilodag!

Ikväll ska jag och Christoffer ut och käka och sen på teater, Halmstadspexet! Hoppas nu det är bra.

Nej, nu ska jag hämta böckerna, trevlig eftermiddag gott folk :)




Jobbansökan!

Jag ahr precis skickat iväg en ansökan till Noa Noa här i Halmstad, de sökte extraarbetare. Jag hoppas verkligen verkligen att jag får det jobbet. Det hade nog varit som en bra lite dröm :)
Tänkt att gå runt hela dagarna och kolla på deras fantastiska kläder! Fast det är klart, studierna går ju såkalrt före. Men man kan ju hoppas lite ändå :) ¨

Det böev ingen träning förresten, hade lite för mycket att göra ikväll kände jag. Dessutom blir jag bjuden på mat av världens kanske bästa sambo :) Tusen tack!

Nu ska jag vila lite, börjar nog bli sjukare igen :(


Stress och plugg

Känner mig stressad hela tiden, känns som om jag inte kommer hinna med något alls. Kändes inte alls såhär när jag började skolan förra året, iof läser jag två kurser nu, men det borde ju itn göra så mycket.

Jag som tänkte träna idag, får se om jag hinner. Jag ska iaf plugga nu!

Ha det bra :)

Pedagogik

Känner att jag faktiskt har haft en ganska så effektiv dag idag. Träffade pedagogikgruppen i skolan innan och gjorde färdigt det mesta av seminarieuppgiften, nu ska vi bara fixa med två bilder och sen är det färdigt. Jag har lagat mat, jag har varit och betalat pengar för min dator som är fixad och nu sitter jag faktiskt och tar det lite lungt. Dock ska jag plugga lite snart, men en paus, det sitter aldrig fel :)

Ikväll kommer Marie hit och så ska vi kolla på premiäravsnittet av "Idol" :) Det är ju de första avsnitten som är de roligaste när de sjunger dåligt och blir utskällda och hånade :P Fast det är rätt fantastiskt hur fina röster vissa som kommer dit har.

På fredag blir det teater, lördag inget bestämt och söndag är det hemfärd till Helsingborg :) Linus fyller år så det blir lite kalas för honom på kvällen där.

Nu ska jag ta en paus och sen blir det plugg, hoppas ni haft en bra dag :) CIAO!





Är jag mig lik :P?


Det är DYRT att gå i skolan!

Folk tror att det är en dans på rosor att plugga, att man ahr så himla mycket tid över och att man bara har föreläsning ett par timmar i veckan. Skitsnack om ni frågar mig. Det är MÅNGA timmar man får lägga på självstudier och det kostar massa sura pengar! Idag har jag betalt kåravgift på 340 kronor (det är en avgift som kåren ska ha varje termin, av alla studenter) och sen beställde jag kurslitteratur för 1300 kronor!

Datorn ska betalas och jag har nästan redan slut på pengar för denna månaden. Det blir hemmakvällar resten av mänaden känns det som, och dålig billig mat. Inga grönsaker här inte!

Men det går det också, man ska bara vänja sig :)
Hoppas ni har en trevlig kväll allihopa, har ni inte det ska ni sätta på kanal 5 och kolla på Roast på Berns! Riktigt kul!

I love you

Min älskade dator är tillbaka! Känns skönt att ha den lagad och ska vara mer försiktig med sladden och allt. Idag har det varit skola hela dagen. Seminarie och föreläsning har stått på schemat. Var hos Christoffer igår och vaknade där imorse. Kollade på Pirates of Carribean, men en viss person somnade och en viss annan person vågade inte se den filmen själv, så det får bli fortsättning en annan kväll :)

Imorgon blir det skola igen, ska fixa med grupparbetet, och så ska jag betala för vad de gjorde med min dator. Snubben jag pratade med sa itne att de inte tog kort där, och jag hade inga kontanter med mig, så de var snälla och sa att jag fick betala det imorgon istället :)

Nu kommer det komma lite nollebilder ett par dagar framåt. Nu får stå ut med det, för det var helt galet kul! Detta är lite bilder från dag 1 :)
Nu blir det 2½ men i soffan med Saltan och Milton, hoppas ni får en trevligt kväll!
Ciao.


Första dagen alla nollor fick träffa staben och mammorna. Alla nollor
är inte med på bilden, men de flesta :)


Våra sjuk-mammor!


Staben dag 1!


Linda och vår Nancy! Maskot för S.U.P!



Staben spexar och visar sig lite mänsliga.


Utgång och sjukdom

Saltan är sjuk igen och han är itne bara lite sjuk utan han är jättesjuk! Enligt honom själv förstås, enligt mig inte så mycket. Man är dock lite krasslig, det kan jag inte säga emot. Men det verkar bli utgång ikväll med mitt fina Halmstadsfolk, får se hur många som hänger med. Ska snart ringa Linda så får vi se vad vi gör.

Eftersom det var 42 fulla personer i vår lägenhet i onsdags är det nog inga problem om här är några idag också :) Dock kom securitas i onsdags så det blev böter på 2500 kronor, och de påstår att de är 4 personer som har ringt. Dock var alla härifrån halv elva så det är inte så hemskt farligt, grannarna är lite kinkiga och ogillande mot oss.

Nu ska jag nog fixa köket, dammsuga och tvätta golven :)

Och min dator är inlämnad och jag saknar den så! :( Men de sa att de skulle kolla på den idag så jag hoppas verkligen att de ringer snart så jag kan få tillbaka min pärla snart.

Ha en bra dag gott folk, CIAO!

KAOS!

När jag äntligen kom på att jag skulle börja bli bloggnörd igen så måste jag lämna in datorn. Han har inget batteri min bebis :(
Så nu kommer jag inte vara aktiv alls under ett par dagar, eller tills jag får tillbaka min älskling :(

Hoppas ni får ett par trevliga dagar :) Ciao!

Hej och hå!

Det var ett bra tag sedan jag skrev här nu, och det har hänt fruktansvärt mycket och jag ahr itne haft en sekund över på två veckor i stort sätt. Nollnignen har pågått i 10 dagar, sen har det varit förberedelse inför det och nu är skolstarten i full gång. Men nu är det dags igen, jag ska bli en bloggnörd igen :)

Det kommer att komma upp en himla massa bilder från nollningen här ett par dagar framåt. Det var ett par riktigt roliga dagar!

Ikväll blir det nog lite Smålands och sen antagligen kåren efter det, får se vad vi känner för helt enkelt. Det blir en massa folk här på kvällen först också i och försig. Men det blir bara kul, vi storstädade ju igår :)

Nu ska jag lägga över bilder från min kamera och diska lite. Hörs senare :)

Ciao!

RSS 2.0