Så hurtigt av mig!

Ibland måste jag verkligen kalla mig själv fantastisk!
Telefonen ringde lite i nio imorse, och helt plötsligt hade jag en läkartid till på måndag, kanon tänkte jag! Då blev jag pigg och gick min dagliga promenad, fast denna gången blev det tidigt, innan har det varit senare, även om jag har sagt att jag ska gå den tidigt. 40 minuter blev det i rask takt, så nu känner jag mig frisk :)
Sen satte jag mig med hemtentan och fick den färdig, och nu väntar jag på att klockan ska bli 12 så jag kan slänga in tvätten, möta Linda, lämna hemtentan och gå till affären och köpa grillmat till ikväll.
Vi ska nämligen till Tylösand och grilla och kolla magbålet dör ikväll :)
Kommer säkert bli mysigt :)

Nu står en dusch på schemat, ciao!

Knappt okej!

J a g   v i l l   i n t e   s i t t a   m e d   d e n n a   t e n t a n   nu ! !


Men det börjar ändå gå bra faktiskt, har kommit längre än halvvägs : )

Igår fyllde min mamma år och jag var en bit ifrån, men vi pratade i telefon i alla fall.
Och nu bli det mer tentaplugg, CIAO.

Tentavecka.

Fick ut en hemtenta idag, så det blir att sätta sig med den och hålla på med den i stort sätt konstant i tre dagar nu. Den ska vara inne redan på torsdag, i vanliga fall brukar vi ha till fredag, så det går bort en hel dag, den hela dagen brukar vara ganska värdefull. Men det får gå såhär också :)

Såg att det är nästan 500 sökande till det programmet i Sundsvall som jag vill gå, så det kommer inte vara så stor chans att jag kommer in där för de tar bara in 45 stycken.
Vi får se helt enkelt :)

Nu väntar plugg, ciao!

Jag lever, jag är inte död.

Har fått lite klagomål att jag itne har skrivit här på ett tag, och det ska det genast bli ändring på!

Lite kort uppdatering:
Förra veckan var det myvket i skolan, hade ett arbete på en himla massa sidor som skulle in på fredagen, så det blev inte så mycket gjort den  resterande tiden.
På kvällen beställde jag och Christoffer pizza och cyklade till bolmens och käkade och var sociala, sen hem och kolla film :)
Igår var det mys på nyhem för hela slanten, det var varm och folk sprang stort sätt runt nakna. Inte ritigt kanske, men det var riktigt varm och skönt :) Mek-vagnen var framme och spelade musik, och det blev en hel del öl och cider för allt folk. Men det var trevligt, dock hade jag ont i magen och gick hem relativt tidigt.


Nu ska jag ta en dusch, ha en trevlig kväll :)
Ciao.

Vad sa hon nu?

Känner att jag inte hr skrivit här på ett tag.

Jag är sjuk, tyck synd om mig!










Lite i alla fall?

Jag ger upp!

Så fort jag sätter mig på balkongen kommer det getingar, just nu är det tre stycken som flyger rundon, stick och brinn!






Fast, det kanske är jag som luktar gott (;

Halmstad igen.

Hade en fantastisk avslutning på min Skånetripp över påsken. Eller alla dagar har faktiskt varit bra. Skönt att komma bort härifrån ett par dagar (även fast det är galet skönt att komma tillbaka igen!) och inte tänka så mycket. I måndags var jag med värdens bästa Helena. Alltid lika trevligt att träffa henne, spela guitar hero, bli bjuden på mat (tusen tack!), prata skit och ha allmänt trevligt. Fick minsann och dag se deras nya hus som de ska flytta in till om en månad ungefär, väldigt fint måste jag säga :)

Sen igår träffade jag Sara och Rebecka på en fika :) Hur mysigt som helst, det var så längesedan jag träffade dem. Jag och Sara möttes upp i stan, tog ett bord på Mezo och efter ett tag kom Rebecka och slog sig ner. Kalasbra! Hann till och med träffa mamma en snabb snabb runda innan jag skulle gå till tåget.

Bilder från fikan kommer imorgon eller något, orkar inte hämta kameran och nu ska jag dessutom fixa mitt hår, ska till Smålands nation en snabbis :)

Trevligt kväll!


Ändrade planer.

Haft en riktigt trevlig påsk faktiskt :) Abbekås är ju fint när det är varmt och soligt! Träffade mina släktningar som jag bara träffar max två gånger om året, men som alltid är lika trevligt :)

Idag har jag varit i norra hamnen och käkat glass och sen till Helena för att umgås med henne en heldag :) Kom hem för en halvtimme sen ungefär, mycket trevligt! :)
Imorogn ska jag träffa Sara för en fika innan jag åker hem till Halmstad igen. Längesen jag träffade henne så det kommer nog bli en härlig avslutning på min skånevisit!
Men nu kallar sängen väldigt högt, ska starta en film och somna till den, gondatt vänner!

GLAD PÅSK!!



Tack!

Jag är hemma!

Det är sol, men oj vad det blåser!

Åkte från Halmstad igår, direkt till Marisa och träffa lite släkt :) Mycket trevligt, fick träffa tvillingarna och Julia som inte träffar varje dag. Och sen alla andra för delen också, har jag inte träffat på ett bra tag heller.
Var hos mamma och käkade på kvällen, riktigt god mat måste jag säga. Måste göras hemma någongång också. Åkte vidare till pappa, som var hos Marias föräldrar och sen sova. Det är extremt skönt att vakna till ett dukat frukostbord, det har inte hänt på evigheter! Vardagslyx!

Ska snart åka ner till Abbekås och vara där över påsken, får se hur det blir. Brukar i och försig vara där varje år, och det är förbannat mysigt när det är såhär fint väder faktiskt.

Dessa fina fick jag träffa igår!

 


Buller och bråk

Det är hemskt vad folk är överkänsliga ibland och ska döda folk till höger och vänster. Det tjänar väl ingenting till? Men jag orkar inte bry mig, det har jag gjort tillräckligt för den människan, nu skiter vi i det istället! Kalas!

Tur att man ha den här lilla krabaten!


Skinnjacka!

Äntligen har jag en! Den är underbart fin, kommer visa den när jag använder den, men den är ännu inte invigd. Nu vill jag ha värme!
Var på stan idag med Monica och Linda. Fast Linda skulle hem och packa, så träffade henne inte så länge. Jag och Monica fortsatte, blev en bit mat också. Buffé på Neely's, gott faktiskt :)

Håller på att packa ner mina kläder, har ännu inte bestämt mig om vad jag ska ha med mig, får väl sätta på lite musik och sen packa färdigt :)
Ska nog ta mig en dusch också, så slipper jag det imorgon bitti, kalas!





Om det hade varit varmare väder idag hade jag gärna haft detta på mig på stan, istället för att ha ullkappa på sig. jag längtar så efter våren och sommaren nu! Och dessa skorna kommer att bli väl använda i sommar!


   


Baddräkt vs bikini

Jag känner mig riktigt fräsch sen min lilla spakväll, lite vardagslyx sådär :)

Sitter nu och kollar skor och kläder, har dock inte beställt något. Funderar över sommaren och hur folk kommer att gå klädda på stranden. Blir det många baddräkter tro? Eller har folk svårt att släppa sin bikini? Jag tror stark på att jag kommer hålla fast vid bikinin!


 

 

Hemmaspa.

På något konstigt vänster har jag ganska mycket fritid, jag förstår inte hur, kanske är jag snabb?

Så för en halvtimme sedan betämde jag mig för att ta hand om mig själv idag. Har precis tagit en välbehövt fotbad, så mina fötter går faktiskt att visa nu, tänkte måla naglarna i en fin färg också :) Blir nog en ljus färg åt det lite rosa kanske lite pärlemo, kommer bli kalas :)
Ska ta en dusch nu, lägga inpackning i håret, smörja in mig överallt, och sen lägga ansiktsmast, en sån lyx!
Måste dock gå och handla, kanske ska göra det innan, så jag kan laga mat ikväll, eller så tar jag lite rester och lagar mat imorgon :)
Låter som en plan.

NU blir det duschen för mig, adjö :)


Upptorkade spyr.

Vad möts man av när man kommer hem tror ni? En utslagen Milton och lilafärgade spyklickar på golvet och mattan. Stackars liten! Ska mysa massor med mitt lilla hjärta, har ont i magen ändå, så måste ligga ner och sova bort det eller något.

B-uppsatsen går framåt och bakåt, det blir säkert kanon, påsken ställer dock till en hel del problem, men der löser vi!
Ha en underbar dag gott folk, ciao.

Packapackapacka.

Är hos Ina nu, hon åker ju imrong, så jag är moraliskt stöd när hon packar :)

Lindas och min promenad blev en tur på två timmar, riktigt skönt var det. Gick vid nissan fram och tillbaka, ska nog börja promenera lite mer, det känns så friskt efteråt.

Nej, får hjälpa lite nu, Ciao :)

Promenixpaus.

Ska snart ut på promenad med Linda en stund. Skönt väder även om det inte är så jättesoligt, men skönt :) Sen ska jag till Ina en sväng, hon åker till Göteborg imrogn och sen till Ungers och blir borta i två veckor. Det är ganska länge faktiskt, vem ska jag då prata i telefon med?

Nu är det promenaddags, ska smälta maten :)

Lösningar.

Vi är ju totalt bäst! :)
Vi löste det så att Ina kommer hit, vi jobbar på en del så kah jag fixa mitt tvätt samtidigt, och vi får något gjort tillsammans. Galet bra!

Nu blir det lunch, resten från igår.
CIAO :)

Badrum och B-uppsats.

Sa ju att jag skulle visa badrummet och det tänkte jag göra nu. Det är inte wow, verkligen inte, men det är bra mycket bättre än innan i alla fall!

Hade totalt glömt att jag hade tvättid idag, så det går inte alls bra. Vi skulle träffas med b-uppsatsen nu, och jag kan inte nu, Lena kan inte senare och så vidare. Det är smygjobbigt faktiskt, men vi får se hur det blir. Vi ska träffas ett tag imorgon också. Men imorgon åker Ina, Lena kan inte så länge, och jag åker på torsdag. Det är svårt att få ihop det ibland :)

Men nu ska jag fortsätta städa, skönt att jag diskade efter maten igår, annars hade man haft det också nu.


Bilder från skåpet och duschen med handdukar. Sen var jag abra tvungen att visa innanför skåpet, ha lite bildbevis, för det komer nämligen inmte se ut så länge till :P




Svart och vitt.

Badrummet är färdigt! Det blev ganska fint faktiskt :) Nu slipper vi den spygröna färgen på skåpet, för ja jäklar vad gräslig den var! Ni ska få se bilder sen, måste visa :) Skåpet blev svart, duschdraperiet är svart/vitt, handukarna är svarta och vita och morgonrockarna är grå och svarta. Det är faktiskt väldigt fint, även om jag gillar den lantliga stilen på badrum, men får göra det bästa av situationen helt enkelt :)

Jag hr fortfarnade itne bestämt mig angående Sundsvall, det börjar bli jobbigt nu. Ska boka möte med studievägledaren och hoppas på att han kan hjälpa mig lite :)

Ska städa undan lite och förbereda maten tills ikväll, ciao :)

Ny utbildning?

Tentan gick knappt, kluriga frågor. Inte okej!


Jag har sökt en utbidlning, en ny sådan,
i Sundsvall.

Ångest någon?

Jag kom hem från skolan för inte så länge sedan, ligger i sängen nu. Jag har sån fruktansvärd ångest inför imorgon, jag MÅSTE klara denna tentan, annar är det kört. Nej, det är det inte, men det känns som om det skulle vara det.

KJLFNLFNÖLMFÖSM!!!


Nu ska jag försöka sova iaf, godnatt!








(Ps, håret blev bättre efter en brun toning över :) Ds)

Hjärtegull!

Håret blev fruktansvärt rött! Jag var tvungen att lägga i en brun toning igår, annars hade jag sett ut som pippi långstrump. Fast nu är det alldeles för mörkt, men man kan ju faktiskt inte få allt.

Trevlig kväll igår faktiskt. Jag och Ina pluggade på dagen, sen stack vi till Smålands och sen vidare till Kåren. Spexigt :)

Nu ska jag till Maxi och handla lite mat, ha det så bra :)
Ciao!

RSS 2.0