Oj?

Jag vet inte vad som hände med texten i förra inlägget, ni får ursäkta så mycket.


Mot götet!

Nu ska jag laga mat, sen ska jag och Christoffer cykla och hämta hans föräldrars bil och sen bär det av till Göteborg och U2! Jag är hundra på att det kommer bli en kanonkväll!

Men jag ahr lite bråttom som vanligt, så nu lämnar jag er!
Ciao


-








Jag tror jag är bäst på att göra fel,


är det bra?








En sån förlust!

Kom hem från fotboll för ett tag sedan, har varit och kollat på HBK-MFF med Marie. Det var väldigt trevligt förutom det att MFF vann med 3-0. Inte för att det gör mig så mycket, men det hade blivit lite bättre stämning på läktaren om HBK hade tagit hem segern istället.

Annars har jag knappt gjort något alls idag. Jag fick dock höra lite lösa rykten om att det skulle bli fint väder på onsdag och hålla i sig tolv dagar fram. Det hade verkligen inte varit helt fel, sjukt skönt faktiskt! Äntligen lite sol och värme, eller sol i alla fall det är ju faktiskt rätt varmt trots alls.

Nu blir det lite tv sen är det nog sängen faktiskt, har itne sovit så gott inatt, legat och kallsvettats och inte kunnat somna. Men sånt är livet, godnatt på er!






Ett hårt liv!


Nej.

Jag tror att jag håller på att bli sjuk och jag gillar det knappt. Håller på att frysa och kallsvettas hela tiden. Kan itne vara utanför dörren utan att skaka, det börjar bli jobbigt. Får hoppas det går över helt enktelt!

Blev lite födelsedagskalas igår för Madde, Thomas och Ulrika. Gansa trevligt, folk spelade ölspel hela kvällen i stort sätt. Stack hem ganska tidigt, för jag satt och frös ;s
Men annars var det trevligt :)

Nu ska jag käka frukost och sen ska jag nog ta på mig massor med kläder och gå och ta en promenix :)
Ha en bra dag gott folk :)


Joddla och källarnycklar.

Åh, nu är här helt tomt, känns som om alla är helt upptagna och så sitter man här och har det tråkigt. Christoffer åkte för ett tag sedan, lämnade av honom vid tåget. Funderar faktiskt starkt på att åka hem idag istället för imorgon, kan ju ha lite tråkigt hemma som jag har här. Har dock kollat ett avsnitt Prison Break, och jag känner mig nära ett nervsammanbrott för det är sjukt spännande!

Ska snart ner till källaren och leta efter mina försvunna lådor, sen blir det nog att packa väskan för en möjlig hemresa.
Ciao!

Helsingborg!

Det börjar med fint väder här, får se om det håller i sig eller om det börjar regna idag igen, tyvärr är det nog det senare. Christoffer ska ta tåget hem halv tolv, men ligger fortfarande och sover :) Få nog göra ett nytt försök med att väcka honom.
Annars har vi det ganska bra, ska bli skönt att sova i egen säng sen :P
Ha ent revlig dag :)


Glasses.

Jag tycker det är sjukt snyggt med glasögon på vissa människor, nästan så att jag önskar att jag själv hade det ibland. Brillor är ballt!

Ska snart till JAC och fixa lite med overaller, får se hur det blir med det. Ska fixa lite tryck till dem och en extra tygbit till min. Sen ska jag till Lena och så ska vi kolla över vår b-uppsats, så det blir färdig :)
Ikväll blir det att träffa Marie, antingen till Solgården och lyssna på Thomas Ledin om vädret tillåter, eller så blir det att hyra en film :)
Blir nog bra vilket som. '



En liten rengöring senare.

Jag är totalt galen på min balkong!
Den är så äcklig så jag måste verkligen göra något åt det så man verkligen vill sitta där nu sista delen av sommaren, som förhoppnignsvis blir himlans fin faktiskt. Har hållt på med massa klorin nu och försökt få bort massa grönt mögel, och vilket skillnad! Dock behöver jag köpa fler svampar så att jag kan fortsätta rengöra, så jag funderar faktiskt på att gå bort till maxi nu och göra det, så blir det två promenader på en dag :) Även om det kanske inte räknas att gå bort där och sen hem,det tar ju max en halvtimme fram och tillbaka, men bättre än inget va :)?


Måste ju visa er skillnaden :)

FÖRE:

'




EFTER:


Man kan ha fel, även jag.

Jag kanske hade lite fel om det här med att knäcka ryggar, jag erkänner det motvilligt. Men jag tror ändå inte att det är så bra för ryggen, okej att jag blev lite rörligare i nacken för stunden, men nej, jag tror inte på det i längden, inte förrens jag själv är i behöv utav det. Men det var rätt skönt att bli knäckt i nacken :)


Och så en sak till. Spagetti och köttfärssås är så underskattat! Jag gjorde det till middag igår, och det blev faktiskt helt fantastiskt gott! Så gott att det blev över så jag fick äta denna fantastiska måltid till lunch igen! Så detharjag precis tryckt i mig och är dödens mätt just nu. Så det bir nog att kolla ett avsnitt sjunde himlen, försöka få håret att torka, fixa vid mig och sen ta cykeln till affären för at handla lite mat. Funderar på om man ska ta sig en träningsomgång ikväll eller inte. Jag ska ju gå en promenad i eftermiddag. Men det får nog bli ett träningspass också. Frågan är om man ska vara i gymmet eller vänta ända till klockan 19 för att gå på ett pass. Kruxet är ju att det blir så himla sent med maten, är inte hemma förrän halv nio ungefär, så ska man laga amt och äta då. Magen blir helt knäpp för maten är knappt smält tills man går och lägger sig. tål att fundera på. Men nu blir det kolla sjunde himlen. Hoppas ni får en fantastisk dag allihopa!
Ciao.



Gratis MakeUp.



Om ni klickar här så kan ni samla poäng och byta dem mot presentkort! :)



Hej Regn!

Nu är jag på gång att lämna min varma torra lägenhet ut i rengen som verkligen öser ner! Helt sjukt att det kan regna så mycket!

Det blev att ta på mina älskade Ilse Jacobsen stövlar och ut bara :)






Okej, lite skitiga kanske, men de blir rena sen!


Mysfrukost.

Vaknade ganska tidigt idag. Åt frukost i lugn och ro, diskade lite och kollade lite på tv. Ska snart börja göra mig i ordning för att gå in till stan till kiropraktikmottagnignen och bli knäckt och fixad i tummen.

Men jag drar mig dock lite för det regnar helt absurt mycket här, det blir att ta gummistölvlarna idag, lite lantkänsla :)



En bra att i-lung-och-göra-sig-i-ordning-låt är Veronica Maggio - 17 år. Började tycka om hennes musik för ett tag sedan, mysiga låtar :)


Regn och åter regn.

Igår var det så sjukt fint väder så att det var ju såklart tvunget att regna idag. Vad annars?

Min moster med familj och min mormor var här idag minsann. Trevligt :) Gick i stan först och sen hem till mig för att visa min lägenhet och äta bullar och sen kladdkaka. Och man får verkligen kalla den kladdkaka så kladdig som den var :P
Fick minsann fina presenter också :)

Ikväll blir det hem och äta hos Christoffer och sen antagligen till Nyhem och sen kanske ut i stan på kvällen. vi får se vad som händer helt enkelt. Hoppas på en trevlig kväll i alla fall. Ha det så trevligt ikväll!
Ciao

Försenat

Jag glömmer bort att skriva här emellanåt. Men nuså. Onsdagen blev trevlig och alla uppskattade maten vilket alltid är kul när man har lagat mat i flera timmar helt själv. Borde man egentligen göra det på sin födelsedag? Borde man inte få ledigt då, så att alla andra kommer med maten?
Borde införskaffas!

Ska snart bort till smålands och måla lite, jag tycker om att måla! Sen ikväll blir det att träffa Marie. Vi ska nog till Cafeét och ha det trevligt.

Det börjar mulna på lite nu, inte alls bra.
Och jag hittar inte klorinen! Har verkligen letat överallt. Den kan väl itne bara försvinna? Äh, får väl gå till maxi och köpa en ny då. Det ska bli rent på min balkong sen ska jag köpa blommor också minsann och dag! Det kommer bli kanon!

Men nu ska jag gå igen, Ciao.


Å Halleda!

Jag har tvättat min soffa! Lite halväckligt, men första gången jag gör det på ett och ett halvt år. Jag ahr ju visserligen dammsugat den innan, men det räknas väl knappt. Nu känns det fräsch och den luktar gott och har inga katthår ännu :)

Nu ska jag sola vidare på balkongen, ringa min pappa, till Christoffer och äta, och sen ska han hjälpa mig att handla till imorgon, snäll. Tack!

Ha en underbart solig dag!
Ciao

Träning.

Dra mig baklänges, jag sak åka och träna. Fick ltie halvpanik igår när jag var så svag så jag inte orkade bära vissa saker som man egentligen borde orka bära. Så nu ska jag åka och träna mina armar, och jag ska göra det varje dag! Eller inte armarna varje dag kanske, men träna varje dag. Varannan dag på gymmet, några träningspass, och tränar jag inte ska jag i alla fall ta en promenad på minst 40 minuter. Låter bra va :)?

Men man får vila någon dag!



Har haft en väldigt trevligt dygn hos Helena och Robert igår :) Kom hem för ett tag sedan. Tack!

Nu ska jag äta upp min apelsin, åka och träna, äta lunch, ringa pappa om recept och sen handla. jag håller mig sysselsatt :)

Nyvång!

Nu blev det bestämt, jag ska till Helena imorgon! Slipper jag sitta här och ruttna en måndagskväll. Ska ta bussen vid 10 så är jag nog hos Helena vid 11.30. Kanon! Så sover jag där och sen släpper de av mig i Halmstad när de ska till göteborg på tisdag.

Nu blev jag glad! :)



Helena!

Shorts

Som man definitivt inte kan använda idag! Det regnar här, eller inte just nu. Men det har, det är blött på marken, och det kommer säkerligen att regna mer här. Ska skriva en handlelista och cykla till Maxi snart. Har ingen mat här hemma, så jag behöver fyll aupp kylen och frysen lite.
Dock tror jag att det är något fel på mig (men det tror jag alltid) för jag är inte alls sugen på mat eller sötsaker nuförtiden. Jag brukar alltid vilja ha mat eller något att tugga på. Nu blir jag bara mätt på direkten när jag ska äta. Hur kul är det att ha lagat mat i en halvtimme eller timme och sen inte ha aptit att äta?
Nej fy, kom aptit!




Sjukt sköna! Det känns som om de kommer bli använda väldigt lite i sommar,
kom sol! Hoppas dock att det blir varmt för användning.

Kalas!

Hade lite kalas här igår. Bjöd på amt och tårta :) Jag fyller år på onsdag så det fick bli ett tidigt kalas.

Idag har min kusin och hennes familj varit här och det var hur trevligt som helst! Var i stan och åt lunch sen gick i lite affärer och slutade dagen med att äta lite tårta hemma hos mig som blev över sedan igår. Gott!

Ikväll blev det inte alls som planerat, sitter här hemma och det är bara tv:n som håller mig sällskap. Men jag är redan ganska så trött så det är skönt att bara vara hemma också. (Vuxenvarning? Nej, men tråkvarning!)


Det började ösregna!! Allt blev blött!



Tortillatårtan var uppskattad, roligt :)





Glömde fota tårtan förrens några hade tagit, men den var god i alla fall :)


Matlagning avklarad

Det var ju faktiskt ganska så fantastiskt av mig att laga så mycket mat måste jag säga själv. Har tillochmed gjort en tårta! Tänka sig. Dock glömde jag köpa sånna runda små chockladgodisar - non stop, som jag skulle ha på tårtan, får väl gå till hemköp och fixa det sen :)

Nu är det en runda med dammsugaren, tvätta av golven och allt annat här inne så här är skinande rent. Sen är det in i duschen så att jag själv är skinande ren!

Bilder och sånt kommer nog senare om jag itne glömmer att fota.
Ciao!



( Och jag trivs än så länge mycket bra med den nya designen! )


Ny Design

Det kändes som om det var hög tid för en förändring av bloggen, så nu hände det äntligen, och nu hoppas jag in i duschen!

Ciao

Godmorgon Världen!

Fast det var ingen god morgon imorse, Christoffer vaknade klocka sex och vara magsjuk eller något, stackarn :( Får hoppas det blir bättre snart.

Sitter just nu och kollar på våra bästa år, har precis ätit upp min frukost ochs ka ta en dusch nu innan jag sticker till Maxi och handlar. Det blir lite kalas här ikväll så jag ska börja laga mat sen och ett bra tag framåt, känner mig nästan lite smått stressad måste jag säga, så nu har jag itne tid att sitta här längre :)

Hoppas ni får en underbar dag!



MIn lilla sötnöt!

Cykeltur.

Har cyklat med Christoffer och hans familj ut till Stenhuggeriet och kökat glass :) En trevlig cykeltur på ungefär en och en halv mil. Känner mig riktigt seg nu faktiskt, funderar starkt på att gå och lägga mig. Ska ringa mamma och sen kolla på grannfejden på tv (enbart för att det inte går något roligare) och se hur trött jag är.

Hoppas ni har haft en trevlig kväll!
Godnatt :)

Svullnad och tal.

Blev att gå till läkaren igår, foten var sjukt svullen och det gjorde grymt att gå. Fick lite medicin och fick recept på det också, så ska hämta det sen efter jobb tänkte jag. Nu kan jag i alla fall gå igen och svullnaden är mycket mycket mindre, skönt :)

Har hållt tal i skolan idag på engelskan också, det gick finfint. Var itne så farligt. Det var bara jag, tre andra elever och läraren där, så det gick väldigt enkelt. Nice!

Nu ska jag åka till jobb och jobba till halv fem, sen är det hem och städa och fixa lite inför imorgon. Ska ha lite kalas nämligen, fyller år nöästa onsdag. Ska dock ha kalas då också, men det blir nog bara trevligt :)
Trevlig dag!
Ciao


Getingstucken!

Fu farao vad det gör ont! Var hos Chriosffer igår, så märkte att något gjorde lite ont vid min fot och kollade på den. Då är den en getingskit som sitter där och då sticker den mig mer! Det gjorde så ont, jag kände mig som en treåring som slog sig eller något. Stackars Christoffer!




Vet inte om ni ser det, men det är svullet!




Milton satt fint och såg på :)




Nu ska jag in till stan och fixa lite gardinstänger, fixa klockbatteri (vart gör mad det i Halmstad?) och kolla om jag hittar ett par jeansshorts. Får hoppas på det bästa!
Ha en trevlig dag allihopa!
Kraaam!

090706

Måndag idag, jobbade själv för första gången. Men det gick bra, inga katastrofer skedda. Lite tråkigt dock att kiropraktorn gick klockan tre och jag skulle vara kvar till klockan 17. Men jag får väl hitta något att sysselsätta mig med :)

Bion igår var helt okej :) Väldigt söt film, en typisk slöfilm som man kan sätta på när som helst under året. En film att sätta på när det regnar helt enkelt :)

Har slutat med värktabletterna som jag fick från ortopeden, jag tycker dock inte att de har hjälpt, kände min bara dålig av dem. Så nu är det slut :)

Det har börjat regna idag, riktigt tråkigt, jag vill fortfarande ha fint väder! Men det kan ju vara fint på onsdag, för då ska jag itne jobba! Men på tisdag och torsdag kan det vara varmt fint men mulet. Man får ju så dåligt samvete annars om det är så himla fint väder ute så sitter man inne på en mottagning och tar emot patienter hela dagarna som säger "Oj, vad det är varmt ute!" Vad ska man svara på det?



En perfekt bio-outfit?

The Proposal

Ska se den på bio ikväll, trevligt trevligt :)

Igår blev det stranden. Vi var rätt många, eller kanske en 7-10 stycken. Efter det blev det en lungn kväll för min del, var riktigt trött på kvällen igår. Så det blev sängen tidigt. Det låter som om jag är 40 år gammal, snart 21 dock :) Ska bjuda lite folk hit att fira mig :)

I stort sätt ingen har sett min lägenhet, så får se om de kan komma upp mär jag fyller år.


Ska vika tvätt, dammsuga och lite sånt tråkigt nu.
Ha en trelvig kväll!
Ciao

Fredagskväll igen.

Har varit en snabb runda i Helsingborg idag hos tandläkaren, hann träffa Isabelle en liten pyttestund också, trevligt som vanligt :)

Ikväll blir det Vallås med Christoffer, blir säkert kanon.

Det är varmt här!
Jag vill till stranden imorgon.

Hoppas ni får en trevlig kväll!
Ciao :)

Onsdagskväll.

Var på sjukhuset igår, träffade enn ortoped. gick bra faktiskt, över förväntan måste jag säga. Har inte så mycket tillit till läkare i Halmstad, men den här var helt okej.
Fick en nu skena till handen också, funkar bra, bättre än den förra nästan. Men denna är formgiven efter min hand, det var inte den andra, kan vara därför :)

Ikväll blir det fler avsnitt av Prison Break, jag är helt såld! Fast det är lite läskigt nu, massa uppror och grejer. Men det är spännande! Jag blir sjukt nervös när jag tittar på det :P

Så, ett avsnitt till, det är ändå för varmt att sitta på balkongen, och jag ät mätt efter middagen - då får man vara inomhus!


har förresten varit på Ullared idag, eller Gekås. Blev rätt så mycket handlat för en liten peng :) kanon!

RSS 2.0