Fredagskväll

Det känns verkligen som om hela världen sörjer Michael Jackson. Ännu en kung avliden.



Och min fredagskväll består av att titta på Prison Break, nu är det verkligen på tiden att jag ser ett avsnitt. Har bojkottat det hela innan, men nu blev jag mer eller mindre tvingad av två som tjatar :P Och idag har jag inget annat att göra, kommer nog somna tidigt, så då kan jag lika gärna ägna tiden åt tv :)

Imorgon blir det hem till Helsingborg och träffa Helena :)


Sista andetaget?

Inatt dog en del av popen, kungen av pop rättare sagt - Michael Jackson.



Vila i frid.


Jaja.

Man säger tydligen så om man är från Skåne - "Jaja".

Det gick väldigt bra att jobba idag, fick ta emot alla kunderna och svara i telefonen hela dagen, samt lägga in lite journaler. Det går bra nu, kul faktiskt :) Jag är dock inte van att ha ett så lugnt jobb, så det blir skönt som omväxling. Det enda negativa är att det är SJUKT varmt på mottagningen, man går runt och svettas. Och jag åker inte hiss ensam, och det ligger på 8:de våningen, man är svettig en timme efter ungefär :P

Men man ska ju inte klaga :)



Har precis ätit lite, en köttfärsgrat'ng ungefär. Helt okej :)
Min atkins gick itne riktigt som planerat, fick ett grymt sockerfall och mådde piss. Skakade och var helt yr, så jag struntrade i det :) Men jag fick minsann i mig ett par goda middagar i alla fall!




Kyckling inlindad i bacon med färska sockerärtor




Mozzarellafylld lax med haricot verts (gröna bönor)

Mitt hjärtegull!

Det ena i alla fall. Han är söt och gillar lådor, Guess who?





Jo, MILTON!

Pust och stånk.





Ibland blir jag så fruktansvärt arg och jag vet inte varför, förlåt!



Det är frustrerande..


Skåpet!

Jag sa ju att jag skulle visa er hur slutresultatet blev av skåpet och faktum är att jag själv blev rätt nöjd :) Har fått upp en tavla ovanför det lilla sidobordet också, men det får ni föreställa er själva.



Det ser spexigt ut med en lampa i, men det är bara hallampan som speglar sig :)




Hemtreavnad! Dock håller blomman redan på att vissna...

Värme!!

Nästan skönt att det blåser lite idag, för jag har bränt mig som vanligt.

Ska snart åka till jobb igen :) Känns rätt skönt att säga det måste jag säga. Inte så många dagar, men bättre än inget!
Fick mycket god mat hod Christoffer igår måste jag säga, var lite skeptisk först, men det var sjukt gott!

Skolan gick fint och nu ska jag ta på lite mascara så jag ser normal ut, ciao :)




Håret är färgat förresten :)


Jobb (igt)

Jag har jobbat idag faktiskt, för jag har fått jobb som receptionist! Tack Lizan, tusen tack!
Första dagen idag så det var lite nervöst, men det gick kanon, alla var trevliga och det var relativt lätt att lära sig :)

Annars så är håret färgat, hyllan fördig (som snart kommer på bild), och sen har det varit skola och ute i det fina vädret.

Kommer mer imorgon, ciao

Dag 2

Imorse blev det 2 ägg till frukost, som igår. Lunch blev en härlig kronärtskocka, och nu till middag blir det mozzarellafylld lax med sockerärtor, och lite andra goda grösaker :) Det går faktiskt bra, ställde klockan imorse och var ute och gick i en timme. Lite cred till mig själv känner jag :)

Ska snart laga mat och sen ut igen, när jag kommer hem blir det lite tv, sen ska jag måla lite på mitt skåp som snart är vitt :) Har varit och köpt färg idag, och redan målat en gång, men det behövs lite till.
Ni ska snart få se det, målet är att det ska vara färdigt på torsdag, så är det fint under hela midsommar! :D


Nu blir det promenad, mat och annat fix.




Fick förresten en väldigt trevligt samtal från Italien, ses på torsdag! :*

Atkins

Det blir nog att börja med det imrong, som en utrensning för kroppen. Kommer dock sakna pasta och bröd något så grymt mycket, kan jag tänka mig i alla fall. Men det blir en bra utmaning. Och jag har bestämt för att varje dag som jag itne håller måste jag hålla på en extra vecka, så jag kommer göra det i fem veckor eftersom jag inte kommer hålla det på midsommarafton.

Har varit hos pappa i helgen förresten. Mycket trevligt! Var på IKEA, köpte en hylla där, sen handlade och fixade lite sånt.

Fick dock itne träffat Helena när jag var hemma, men fick träffat Isabelle :)


Nu skriker sängen, godnatt på er :)

Studentregn.

Jag tycker synd om alla som tar studenter här idag, för regnet bara öser ner. Det är inte alls något vidare. Jag hade en underbar student med det vädret! Det var så himla, himla varmt!
Nu var det bara kallt och skit, stannde ute en timme, men sen blev det outhärdligt! Nej, itne riktigt kanske, men nästan faktiskt, det var sjukt kallt! Såg vissa studenter som hade gummistövlar, det såg ganska sött ut, men jag är glad att jag slapp :P

Nu blir det nog ett äpple, sen värma sig med lite te, låter bra va :) ?

Skrivaskrivaskriva.

Sitter och skriver min uppsats i engelskan nu, det går framåt, man har tappat en hel del sen gymnasietiden, men man kommer snabbt in i det igen, så det ska nog inte vara några problem.

Imorgon är det ut på stan och kolla på alla studenterna som springer ut från alla skolorna, det var en härlig dag när man själv gjorde det för två år sedan, tiden går snabbt :P
Men det blir nog trevligt, hoppas det inte regnar så fruktansvärt imorgon som det har gjort idag bara, för då tycker jag verkligen synd om dem som springer ut!

Min nya ansiktsrengöring var riktigt bra faktiskt, måste bara ge den lite positiv kritik, den kändes extremt len på huden, ni som har torr hud borde verkligen prova!


Godnatt :)

En dag i staden

Har fått med mig en del saker hem :) Inga kläder, men ett saltvattenspray, en ansiksrengöring från No 7, och en duschcreme :) Jag har aldrig tidigare använt No7, så vi får se om det är bra, ska använda det ikväll när jag tvättar mig så ni får veta snart.

Nu ska jag plugga lite, ciao.




Någon som har testat?

Uppsats.

Fick tre ämnen till en uppsats som vi ska skriva på engelskan, har inte börjat skriva ännu, men jag har börjat tänka på vad jag ska skriva, det blir mycket enklare då, när man väl ska sätta sig. Det kommer nog att gå kalas :)

Vädret är piss, man blir på dåligt humör då. Har precis ätit frukost och ska snart gå in i duschen, ska bara kolla färdigt på "Juno", rätt bra film faktiskt.

Ha en fanstatisk dag!


En långhelgstripp!

Nu blev det bestämt, jag åker till Hbg imrorgon redan :) Klockan 14.05 är jag framme, så det ska bli skönt att bli lite ompysslad ett par dagar!

Så det börjar med att jag går till min kusin imrong och träffar henne, det är alltid trevligt! Ska se om jag kan träffa mormor en dag också, och så Isabelle och Helena såklart :)

Nu blir det lite packning, godkväll

En aktiv dag.

Igår, itne idag. Idag ahr det mest varit slött.
Men om vi ska sammanfatta gårdagen så var det först upp tidigt till upprop, efter det en lektion på 2 timmar. Hem och käka lite snabbt och sen till Nyhem och spela beachvolleyboll i ett par timmar, hem och äta igen och sen spela lite tennis på kvällen. OJ vad man somande gott sen.

Idag har jag bara varit på biblioteket och lånat två böcker som jag behövde, och det var det jag har rört mig idag, men det går bra ändå, tänkte ta ett träningspass ikväll, så det blir kanon :)

Hoppas ni har haft en bra dag gott folk!
CIAO

Sveriges Nationaldag.

Idag är en sådan dag där jag känner mig ensammast i hela världen, när man inte vill bo i Halmstad, men ändå gör det bästa av situationen.
Försöker hitta något att göra, bokar tvättid, gör paj, städar undan och diskar sen "tjejmiddagen" igår med Sandra, Lena och Linda.

Sen kom jag på att jag behövde lite creme fraiche och en tvättpåse, så jag åker och pantar alla burkarna samtidigt på min nya cykel :) (Jag måste tjata lite, för jag gillar den så!)
På vägen känner jag mig som en frisk fläkt, skönt att komma ut lite, kommer ut på Laholmsvägen och möter en äldre man, också han på cykel, rätt var det var så hör jag "DÖ DIN JÄVEL!". Jag måste säga att jag ble lite chockad, men nu är jag hemma igen i alla fall, ska fortsätta på min paj och börja tvätta om 20 minuter.

Trevlig lördag!
Ciao


Lördag.

Min cykel fungerar alldeles galant! Och den är så skön att cykla tunt på så det är helt sjukt! Jag har itne riktigt vant mig vid växlarna eftersom jag inte har haft några innan på ett halvår ungefär :P Min cykel har varit lite trasig så vajern till växlarna gick av och den fastnade på 3:ans växel.

Idag ska jag fixa saker och sen in till stan och hämta ett armband tänkte jag, tänkte även att jag skulle cykla till färghuset och köpa lite färg så att jag blir färdig med skåpet snart så jag kan visa er det :)

Egentligen skulle jag till Helsingborg denna helgen, men det blev inte så :( Hoppas det blir nästa helg istället!
Nu ska jag fixa lite frukost, vad tidigt man vaknar när ingen annan är hemma, märkligt.

Hoppas ni får en bra dag!

JAAAAA!!!

Som ni vet så gick min cykel helt paj i måndags, så nu har jag beställt en ny som jag ska hämta imorgon, så imorogn ska jag ut oh cykla hela dagen, har ni ett ärende eller två, ring mig!!!

Nu ska vi till Christoffers föräldrar och fira hans syster, ska bli trevligt :) Så nu ska jag gå, CIAO!




Visst är den fin ?! :D

Vad ska man säga?

Jag har en konstig ångestkänsla i kroppen hela tiden, jag vet inte riktigt hur jag ska bli av med den. Det är riktigt jobigt faktiskt.

min cykel är sönder, obrukbar! Jag är beroende av min cykel!!

Nu ska jag ta en promenad, deffa!!!!




Godnatt, sen.

RSS 2.0