Julstädning.

Jag har städat hela lägenheten idag. Det bara glänser här :D Alla golven är skrubbade och här är inte ett dammkorn så långt ögat kan nå! Har även tvättat hela dagen, och sen på kvällen pluggat. Satte dock upp mig på en tvättid imorgon också då jag inte hann tvätta alla handdukar.

Imorgon är det skola och nu ska vi börja jobba i SPSS, äntligen! Har bara haft föreläsningar hittills, nu blir det i alla fall lite mer praktiskt :)

Är det förresten någon som vet någon bra "magdoktor" i Halmstad? Har haft skadat ont i magen hela dagen, småjobbgt när man knappt kan stå så ont det gör.

Nu kallar sängen väldigt snart, godnatt folk :)



PS: Vi har fått upp granen redan! DS

Förstsa Advent + skottlossning!

Har precis slängt in tvätten och hämtat ner lådan med julsaker :) Måste komma i strämning, det börjar ju bli varmare nu. Kanske ska på julskyltning här i Halmstad senare, men det är nog ändå tveksamt.
Ska städa och göra fint i lägenheten :) Här ser ut som och luktar apa!

Sen står här en polisbil med två poliser som är i huset bredvid. Det var tydligen skottlossning här inatt enligt Saltan. Jag har tack och lov inte hört något, men jag kommer att hålla er uppdaterade om det är något :)

Glad första advent!


Minus Lägenhet.

Äntligen av med den lägenheten. Nu finns det knappt någon återvändo, vilket kanske inte bara är bra. Det finns dagar man bara vill hem till Helsingborg igen. Men just nu känns det hallon :)

Sen fick jag tag på en bok också, SPSS steg för steg som jag behövde till måndag. Slapp köpa den också eftersom den fanns på stadsbiblioteket, galet bra! Känns dessutom smått onödigt att köpa den när jag bara behövder den på två lektioner. Och lite bredvid, men behöver den i vilket fall bara en vecka. SPSS är ett program som man lägger in svaren från enkäter på, sen hjälper det programmet en att räkna ut i procent och så vidare. Det blir väldigt mycket enklare att anlysera med det programmet i alla fall :)

Nu ska jag packa ihop mina saker, köpa halstabletter eftersom min hals är sjuk, och sen är det snart dax att ge dig av till Halmstad igen :)


Galen outfit.

Pizzan var verkligen ingen höjdare. Jag åt knappt en halv halva (vi delade på en). Ska aldrig mer gå till Cleopatra, i alla fall inte och ta en kebabpizza. Efter "maten" tog vi en runda på stan och sen hem till min mamma och kollade på "The L Word". Ganska bra faktiskt :)

Nu ska jag först tvätta ansiktet samt borsta tänderna och sedan gå och lägga mig! Ska bli väldigt skönt då jag itne sov så många timmar inatt.

Måste dock visa en galet snygg outfit bild jag hittade på Stockholmstreetstyle.se :) Hade ni ite blivit glada om ni sett honom på stan kanske :)?

Godnatt på er!





Synd x2.

Ja, jag och Abbe ska ner till Cleopatra och käka pizza idag igen! Nästa vecka ska jag träna varenda dag! Annars kommer jag nog se ut som en sumobrottare om en månad. Det är bara att tvinga sig själv att cykla till Slottsmöllan och Friskis. Kan tvinga med Linda och Anneli ockås! Superb!

Jag har inte fått tag på människan som ska ta lägenhetsnyklen av mig, det är lite illa. För jag åker hem imrgon klockan 17. Bäst att jag får tag på dem!
Ska fixa mig nu, sen är det kvalitetstid med Abbe, ciao :)



Jag om en månad eller två?

En tripp till Hbg och en lägenhet fattigare.

Ska snart "hem" till Skåne igen. Var där förra helgen med, då Helena fyllde år :) Nu ska jag lämna över nyklarna till min gamla lägenhet i Helsinhgborg. Känns smått onödigt och ha en i Halmstad och en i Hbg. Och det ska verkligen bli galet skönt :)

Var hos G igår faktiskt. Trevligt och sådär :) Idag har jag mest pluggat och fixat lite här hemma. Tar tåget 17.04 sen ska jag in och köpa en biljett hem också, med buss så att det bli billigare :) Efter det till mamma och sen ringa Abbe.

Nu ska jag fixa det sista och cykla iväg :) Ha en trevlig kväll och sådär. Kanske tar och en annan bild, lagom lägensedan jag la in bilder här nu.
CIAO!


Ps, Erik, jag saknar dig! Vi ses snart :)

Jag har syndat!

Idag beställde jag och Saltan hem vars en pizza. Det blir hårdträning efter helgen!

Nej,

Jag kan fortfarande inte sluta tänka på London faktiskt. Men jag är fortfarande även sugen på Edinburgh :) Vi får se, har ett tag på mig att tänka.

Idag har jag varit i skolan ett tag och fixat färdigt vår enkät som vi troligtvis kommer att dela ut imorgon och sedan sammanställa och analysera på måndag. Vår enkät handlar om studenternas matvanor och om de har förändrats sedan de blev studenter, så det ska bli intressant att forska lite om det.

Annars har jag varit i Lindas lägenhet idag som var helt galet fin! Hon är nyinflyttad på Bolmens nu :) Så nu är det ännu närmare att gå/cykla till henne, jättebra faktiskt!
Nu är min mat snart färdig, ärtsoppa idag. BIlligt och gott :)

Trevlig kväll, Ciao!


LONDON BABY!

Som det ser ut nu åker jag till London och bor samt pluggar om ett år. Hade varit något va? Alternativet är Skottland, men London är ju ändå London. Det var en snabb uppdatering, ska iväg ett tag nu, ciao!


Btw,

min mobil är sönder. Så om ni ringer och jag inte svarar är det itne för att jag är otrevlig utan för att min mobil är helt störd! Kan dock skicka sms ibland med den, men man vet aldrig om dem kommer fram eller inte. Jag är så arg på den! Ska gå till Telia imorgon och kräva en ny mobil, den är inte ens så värst gammal, men aldrig att jag vill ha samma modell igen. BLÖ!

Ska snart hem till Halmstad också, efter kalas nummer 2. Och sen ett litet kvällsbesök på fartyget kanske faktiskt :P

Nu kommer det snart massa gäster och då blir det en himla massa god mad :) Yummie!

Helgsummering.

Åkte till Skåne i fredags kväll. Trevlig kväll med räkpillande. Slocknade hyfsat tidigt :) Igår var jag hos Helena som var gris i fredags. Trevlig sällskap och god mat! Lyckad kväll :) Idag är det kalas igen, för Jesper denna gången. Det är alltid fullt upp när man är hemma. Nu ska jag fixa lite småsaker.
 
Ha en bra söndag gott folk :)


Tapeter.

Kom nyss hem från stan. Det blev en kjol jag trånat efter ett tag och en bastopp som alltid är bra att ha. Och så har vi varit och valt tapeter. I sovrummen blev det en gråaktig tapet, rätt neutral. I vardagrummet blev det en vit med lite beige i som gick i ränder. Frågade honom hur lång tid det tog och det skulle ta tre till fyra månader. MÅNADER!! Så i mars någon gång om vi har tur :P


Har även packat min lilla resväska som tar mig till Skåne, oich bokat om biljetten så jag kan vara med på kalas på söndag också, slapp betala gjorde jag det med :) Snällt faktiskt!

Nej, nu ska jag mya hejdå med Milton, haej.


Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag!
Det är Helenas födelsedag!
HURRA!

Grattis min vän :)


Nu ska vi gå och kolla på tapeter till vår lägenhet sen ska jag packa och dra väskorna ner till Skåne igen :) Får se hur många man hinner träffa i helgen. Hörs sen CIAO!



Och förlåt abbe, men det var ju en spexig bild :D

Nej.

Det blev ingen träning idag, jag är helt slut sen igår! Så det får vi ett pass imorgon sen gymet på fredag innan jag åker hem till helgen.

Håller på att göra tacos nu, får bli något enkelt innan kjag ska jobba på kåren ikväll. Mellan 19-03 är det. Ska bli kul :)
Måste röra färsen, hörs imorgon!

Kårjobb.

Imorgon är det SUP som har kåren, bäst att ni kommer faktiskt! 20 kronor i inträde :)
Har varit på gyminstrukition sen ett träningspass efter det. Och nu har jag, om möjligt, ännu mer träningsvärk! Galet! Men imorgon ska jag till gymet och på torsdag är det puls/medel. Får se om jag orkar ta mig till gymet på fredag. Det vorde ganska bra eftersom jag ska hem lördag-söndag. Och på måndag ska jag lätt på medel 75 igen! Spexigt pass! Oj, blev mycket träningssnack, få se om det händer något också :) Men man får ju tänka på Beach 2009 (;

Helena, jag tror jag har kommit på vad du ska få för present :D

Godnatt!


Bilder!

Här kommer onsdagen bilder, bara en vecka försenat. Men det var en kul kväll i alla fall. Trevligt att Abbe kom hit också måste jag säga! :D



Jag, Linda och Lena, Galet seriösa!



Min absoluta favrotiabbe!


Spexigt folk! Anneli, Linda, Abbe.










Galen träningsvärk!

Ska försöka lägga upp bilderna, jag lovar!
Har varit i skolan på förmiddagen, hem och tvätta, till Lindas lägenhet och kolla om hålen i väggen är spackade, MAT, städa och sen är det träning klockan 17. Hektiskt detta faktiskt. Känns som om jag kommer somna tidigt ikväll, men det gör inget !
Och som rubriken säger så har jag faktiskt galen träningsvärk i mina armar! Men det känns bra, då har man i alla fall fått ut något av det :)

Haej!

ojojoj.

Det har varit fullt upp med allt runtomkring, har itne kunant uppdataera alls. För lite fritid just nu! Bilder från helgen kommer ikväll! (hört den förut eller?) Ska försöka iaf :) Nu ska jag och träna, ciao!


lördagskväll.

Linda och jag har precis käkat mat. Jättegott faktiskt :) kommer nog några fler sen och det blir det spel och vin ;D
Kommer blider imorng om ni har tur :D Ciao och godnatt.


Kåren.

Väldigt spexig kväll igår faktiskt!
Berättar med bilder sen :D Nu ska vi gå och köpa bullar och äta frukost :)
Sitter fint nu, ciao!

Puh,

Det var skönt att träna igår, känns som om man sover mycket bättre då :)

Ska göra vid mig nu sen ska jag till skolan, 12-15. Ganska skönt faktiskt. Ska gå och käka något nu, så man klarar sig genom dage. För ikväll, då jävlar, abbe kommer klockan sex :) Och innan det ska jag ha gjor en himla massa, men så rä det :)
Nej, nu får jag diska och laga mat, ha en bra dag!

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ibland är jag bara så jäkla dum!
Nu sket sig allt, helvete!




Nu känns det smått meningslöst.

Ja,

Du är inräknad där också kad :P


Ska snart träna och det ska bli helt udnerbart för det var så längesedan. Ska köra ett step pass, funfunfun!
Har pluggat hela dagen, så nu känns det som man har kommit en bit på vägen, vilket känns rätt skönt faktiskt :)

Trevlig kväll igår faktiskt :)

Nej, nu ska jag plugga igen, haej!


Dåligt.

Har varit extremt dålig uppdatering under en tid nu. Men det ska det bli ändring på genast.
Gåsmiddagen var fin :) Trevligt och det hände ett par roliga saker :)

har precis ätit lite mat. Rumpstek, potatisklyftor och pepparsås, jag tror på allvar att jag hade kunant leva påp det! Så gott! Nu ska min sambo äta. Eller han har ätit, men ska äta en gång till :P Och så är han sjuk, och ni vet hur det är när killar är sjuka :P Dem är inte bara snuviga och lite febriga, de är nästan dödsjuka och det är så synd om dem ;P Men jag ahr gjort så gott jag kunant, tryckt i honom lite c-vitamin, så lite duktig är jag allt :)

Nu ska jag ta en dusch, ha det bra gott folk, ciao :)


Jag tänker på dig Helena!


Gåsmiddag.

Är hos pappa nu, ska ner till Malmö om ett tag till gåsamiddag :) Så himla gott!
Sitter och ska göra en skiva man kan lyssna på i bilen när jag sak köra hem sen inatt. Så att de andra kan dricka med andra ord, dörför jag får köra. Men det är kul att köra :)

Lars åkte ur idol igår. Jag har hoppats på honom, men det var nog bra att det gick såhär för nu kan han satsa mer på sin egen musik som jag verkligen hoppas att han gör, för jag gillar hans röst :)

Det var alles, har annat för mig, ha en bra lördag! ciaociao.


Glömde..

..säga grattis till Obama!

Du är favoriten, utan tvekan!

bilduppdatering.

Idag har jag varit ganska nyttig. Förutom att jag sov lite för länge. Men jag gick i alla fall till skolan och lämnade in arbetet om globalisering, och sen sa hejdå till Linda som skulle åka hem.
Gick hem och käkade och fixa och dona lite här hemma. Gick på en powerpromenix på 45 minuter. Efter det duschade jag och lagade mat igen och nu sitter man här :)

Var ju och käkade ute i onsdag när det Linn fyllde år med dessa trevliga människor :) Bra avslut på en pluggdag :)


F.V: Elli, Maria, Malin, Linn

 




Oj

Har haft massor att göra, ska på powerwalk nu, hörs sen, ciaociao!

Bibblan igen!

Sitter här med Linda idag igen. Jag har precis blivit färdig med mitt arbete, det känns så himla bra!
Globalisering är faktiskt ganska intressant när man kommer in i det.

Sen kommer min kära "Sambo" äntligen hem idag :P Det har varit så tomt att bo helt ensam i en stor lägenhet i två veckor. Jättetråkigt!

Och igår var vi på Smålands Nation och sen hos en som heter Henke. Det var trevligt faktiskt :) Har bara ett ord att säga och det är: General!
Det är speciellt en som fattar :P Ni andra behöver inte :)

Var och åt middag med Maria, Malin, Linn och Elli igår innan Småland. Det var jättegott! Buffé :) Kan visa lite bilder på den sedan :)
Nu ska jag nog snart gå hem, ska bara fixa lite till, haej alla!


Bibblan.

Sitter på biblioteket i skolan nu med Linda och pluggar. Vi har kommit hit ganska nyss och Linda är förbannad för hon inte kommer in på skolans nätverkt, ajabaja skolan!
Kunde de inte göra det på ett lite mer enektl sätt kanske?

Har inte tid att skriva här nu, pluggandet väntar, haaej :)

Paus.

Ringde Linda innan och frågade  om hon var pigg på en promenix och det var hon. Det behövs en sådan efter att ha pluggat en hel dag. Men jag ha kommit långt, nästan färdig och det är inläming först på fredag. Imorogn blir det biblioteket på dagen, och sen klockan sen träffa "Familjen" och fira Linn som fyller år :)

Ska kolla sistan på DH nu, ha en bra kväll alla :)

Hemtenta.

Fick hemtentan igår och satt och läste en bok om globalisering igår samtidigt som jag tvättade. Eller inte samtidigt, men när maskinerna var igång. 
Och idag har jag suttit på bilblioteket med Linn, Maria, Elli och Malin. Det gick sådär, ingen av oss vet hur vi ska börja så att var och en gick till sig istället :P Så efter Våra Bästa År ska jag sätta mig och börja med arbetet. Ska sätta mig i köket med mina böcker och bara gräva ner mig i globaliseringen totalt.
Oj, detta kanske inte blev så hemskt intressant, men globaliseringen är :) Kanske ska läsa om det?

Imorgon fyller Linn år, så då ska Linn, Maria, Malin, Elli och jag ut och äta på restaurang, sen ska jag försöka få med Linda till Kåren :D Därför måste jag plugga som tusan idag!
Så nu går jag, annars blir det väl inget gjort, Ciao gott folk!

Blö?

Tvätt, tvätt, tvätt, en himlans massa tvätt!






Tvätta är inte jättekul faktiskt.

Hamilton is teh shit!

Såklart vann våra Hamilton igår! Min katt är döpt efter honom så kad hejar automatiskt på Hamilton :)
Cyklade till Linda sen, så kollade vi lite bilder och pratade skit. Hon har fått lägenhet nu äntligen! Man måste gratulera henne :)

Och på något konstigt sätt saknar jag Helsingborg fruktansvärt mycket. Det känns kostigtt att vara helt långt borta. Eller det är inte så långt egetnligen, men det är för långt borta. Jag känner mig inte hemma här ännu. ar iof bara bott här i en månad knappt det, men jag saknar att veta vart allting är. Men men, det kanske blir bättre faktiskt.
Och jag saknar mina kära arbetkollegor enormt!

Men nu ska jag inte klaga mer, jag har det trots allt ganska bra.


Formel 1

Starten är framflyttan tio minuter på grund av världens skyfall. Världsmästartiteln står mellan Massa och Hamilton. Och enligt mig är Hamilton så sjukt bra, så han borde få titeln :D Fast Massa är på hemmaplan vilket betyder stort stöd från läktaren, men skit i det Hamilton, du vinner ändå! Ganska bra, för han ligger bra till, behöver bara bli femma för att bli segrare :)
McLauren vs Ferrari. Spännande! Jag vill att det ska börja nu!

Annars har pappa varit här idag och lämnat lite saker til mig. Har även städad lägenheten, så nu är det fint här igen :) Innan hade jag en etta på 40 kvadrat, nu är det en trea på 80 kvadrat. Det tar lite längre tid att städa, även mycket mer utrymme att stöka ner på.
Men nu är det F1 som gäller, Ciaociao!


KOM IGEN HAMILTON!

Lördagskväll.

Ibland är det så svårt det där med rubriker. Man får slut på fatasin. Fast det beror nog på för många timmars plugg.
Fick kompensera det med att måla naglar och nu kolla på Sex and the city. Låter som en hejdundrande lördagkväll va? Det kan jag meddela att det är det inte. Men Milton och jag håller varandra sällskap i alla fall, och ibland måste man ta det lungt :)
Men nu ska jag fortsätta leva mig in i fablivet i Sex and the city!



Det blev en konstig lila färg på naglarna faktiskt. 
Får se hur länge den får bli kvar.



Komediupdate.

Det komemr lite från gårkvällen idag. Jag har sovit hos min mamma inatt och har haft saker att göra, dvs inte tid att sitta vid datorn. Men nu kommer bilderna i alla fall :) Och jag måste bara påpeka att det var en oförglömlig kväll med fantastisk humor och härligt sällskap!

Man fick dock inte fotografera under föreställningen, bara en kort stund i början när alla var på scen, så det blir tyvärr bara en bild därinifrån. Och för er som undrar så var Soran lätt roligast! Bara lite under honom kom allas älskade Björn! Nästan delad förstaplats men Soran var snäppet kvickare :)


F.V: Özz Nujen, Måns Möller, Soran Ismail, Björn Gustavsson.






(Klicka på bilderna för större format)

OJ!

Ja, verkligen OJ vilken kväll. Hellyckad! Det var så himla roligt på stand up comedy! Soran var lätt roligast :D Och efter honom Björn som är en storfavorit verkligen :)

Nu är jag hos mamma och ska sova här inatt. Ska tillbaka till Halmstad imorng, men nu är deet film och godnatt!

Vi hörs imorgon.


RSS 2.0