Malmö.

Idag ska jag ta tåget klockan tre till Malmö. Abbe hoppar på tåget i Helsingborg klockan fyra, så kommer vi på samma :)
Vi ska gå på stand up comedy och kolla på Björn Gustavsson, Soran Ismail, Özz Nujen och Måns Möller. Kommer bli en kalasbra kväll det här :D Får nog fråga mamma om jag kan sova hos hene eftersom det senasten tåget från Malmö går klockan 9, och föreställningen börjar klockan åtta. Det kan bli lite tajt :)

Men nu ska jag plugga och fixa lite :)
Ha en trevlig helg allihopa, ciao!


Heldag med Abbe.

Kom hem för ett tag sedan. Isabelle tog tåget hem nu, har varit trevligt att ha henne här idag :) Mötte upp henne på stationen där hon fick beklaga sig över expediten på pressbyrån :P
Gick en runda i stan, fick ju visa runt henne lite, sen skulle vi hitta någonstans att äta vilken visade sig att inte vara det lättaste. Jag kan knappt stan ens, så efter mycket om och men fick det bli det hederliga McDonalds.

Sen gick vi hem och kollade film och drack vars ett glas vin för att fira :) Det blev Brudens Bästa Man som var sådär, men det fanns i alla fall lite ögongodis vilket aldrig sitter fel.

Lite bilder kanske.


Chips, dippa, vin och film :)


Vinpimplare för en dag.


Obligatorisk tramstid!


Sen ett avsnitt Gossip Girl, och denna bilden fick vara med bara för den var så söt!
(Scen ur GG)

Finbesök.

Snart kommer Abbe hit :) Ska bli sjukt kula tt få hit henne, äntligen :P Ska städa undan här lite, hon sitter nog på tåget nu för det går om ett par minuter bara, så då får jag nog gå om en timme :)

Måste bara visa en bild på min älskade Milton :)


Han är så fin!


 


Lyckad kväll!

Igår blev en lyckad kväll med gasque och halloweenfest :) Stack till Elli och gjorde oss iordning alla i vår "familj" och sedan vidare mot Smålands där vi ahde vår gasque. Efter mat och trevlig sällskap blev det till Kårpuben där det var två liveband som spelade faktiskt. Ganska trevligt, även om de kanske inte var jättebra band, men det var iaf trevligt :)
Det var försövrigt jättejobbigt att vara pumpa, så undejkolen åkte av efter maten, la upp klänningen lite provisoriskt med säkerhetsnålar. Kanske inte blev jättelikt en pumpa när kjolen var borta, men jag kunde i alla fall röra mig, avgör själv på bilden :P

(NI får ursäkta dålig uppdatering, igen, men internet har inte velat som jag!)


Fisk.

Nu ska jag och Helena en snabbis till väla för att köpa fiskar till henne :)
Kulkul! Måste gå nu, Haej :D


Halloweenklänning.

NU är den äntligen färdig! Jag ska hämta min kamera senare idag, så jag kan ta ett mfoto och så får ni se vad min mormor och jag har sytt helt på egen hand :) Det är förövrigt sjukt kul att sy!

Nu ska jag äta, sen ska jag till Helena ett par timmar, och sen hem till Halmstad igen.
Hörs senare, ciao :)


Denna tekniken.

Ja, internet har inte fungerat hemma. Är hemma hos min mamma i Hbg nu :) Mormor ska hjälpa mig att sy min halloweenkläning imorgon, och eftersom jagh köpt kamera kan jag visa er den :D Jag tror det kommer bli kalasbra!

Det har varit skola idag också, gjorde klart grupparbetet till onsdag, skönt att ha det gjort, slipper man tänka på det imorgon. Det blev nog ganska bra tror jag.
Ska fixa lite nu, ha det bra gott folk :)

Chokladmässa.

Ledsen för dålig uppdatering.

Var som jag skrev på inflyttningsfest hos Minna igår, det var en trevkig kväll, tack för det Minna :)
Sov sedan hos mamma och vaknade med lite nackspärr efter en på tok för hård kudde. Åt frukost och ringde pappa. Då skulle de på chokladmässa och jag var inte sen att hänga på :D Under den tiden hade dessutom nackspärren gått över, så det var skönt.
Chokladmässa var något nytt för mig, men det avr gott :) Man fick provsmaka massa olika chokladsorter. Det blev såklart en påse choklad med hem :P Har provat lite olika sorter nu, de som jag har provat har varit goda hittills :)

Kollar på Jamie Oliver nu, och efter att ha sett hur kycklingar behandlas, ska jag verkligen börja köpa ekologiska ägg! Det ska bli min standard! genom avel har de kommit på en "Superkyckling" som är fyllvuxen på 38 dagar, ibland 34-35. Det är helt sjukt! De har skelettproblem och har ont. Okej att det är en kyckling, men de ska ändå leva ett så bra liv som möjligt.

Nu blev det ett långt och blödigt inlägg känner jag, så det är nog dags att avsluta. Hoppas ni har haft en bra helg, godnatt på er :)


Inflyttningsfest.

Jag är hos Helena nu :) Vi ska snart till Minna på inflyttningsfest faktiskt, mycket trevligt!
Hittade en bild på mig och Louise från kräftskivan i somras, så den kom upp här.
Ljust hår, ganska kosntigt att se nu. Helena surar som in i nu, lite tråkigt. Får se om det ens bli något, ska nog göra mig iordning nu i alla fall, godkväll :)





Naturlig vs plast.

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 7

Du ...
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 4

Du har...
( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt: 13

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Ganska naturlig :P

(Listan tagen från Engla)

:)

Nu är Helena och Robban här :) Vi har ätit och nu sitter vi och kollar på idol, helt bra idag faktiskt. Både jag och Helena ärt helt insnöade på Abba, och de har abbatema idag vilket passa perfa!

Ha en trevlig kväll alltihopa!


Mumma?

Jag har hittat en sko jag letat efter länge, på H&M faktiskt. Tycker verkligen att det är fab :)
Nu ahr det förresten bytt kyl och frys. Nu väntar jag abra på nsäta gubbe som skulle justera dem. Kunde de inte gjort det samtidigt kanske? Spara tid? Min kamera har kommit, jag vill verkligen cykla och hämta ut den snarast :D Den är megafab, jag sak visa er sen :)


Jag gillar dem :)

Byte av kyl och frys.

Oj, jag har varit vaken sedan 8 imorse, ganska tidigt för att vara jag. Det kommer nämligen gubbar hit och ska byta vår kyl och frys någon gång mellan 8-16, vilket jag egentligen inte har en aning om varför, de fungerar ju bra?
Men det verkar som de byter kyl och frys i alla lägenheterna i detta området.

Idag kommer Helena och Robert :) Fast inte ännu dock, men sen i eftermiddag/kväll :) Innan detss ska jag ha hunnit städa upp en del här känner jag. Men här är faktiskt itne så sötkigt, så det är skönt :)

Men nu blir det plugg ett par timmar, en trevlig dag önskar jag er :)

Filmkväll.

Linda gick för ett tag sedan. har haft filmkväll idag :) Mycket trevligt faktiskt!
Kollade på Zozo, hemskt söt film måste jag säga.

Och imorgon kommer Helena och Robert :D Ska bli kuil att träffa dem, det var längesedan. Helena skulle ta med min lönelapp från jobb också, jättebra faktiskt!

Ska kolla film och sova nu är det tänkt, godnatt på er :)


Punkt.

Totalt misslyckande.

Slutkörd!

Fy vad det var jobbigt att träna, ki box blev det. Sjukt jobbigt!
Har precis ätit god maat :) Pratar med pappa nu, så får fortsätta med det.
Ska nog sova snart, godnatt på er :)


Boxning.

Ska snart möta upp Linda och sen ska vi gå på boxning! Kommer bli sjukt vältränade, helt bra!
Så nus ka jag cykla iväg, adjö :)



Bråttom kanske.

Springer runt som en dåre i lägenheten, ska snart till Linda. Har läst en bok hela förmiddagen för att jag tänkte jag skule läsa ut den till seminariet idag. "Ensam Tillsammans" heter den, har bara några sidor kvar, så tänkte läsa dem hos Linda snabbt, sen ska vi diskutera så att det blir enklare i skolan sen :) Mycket bra tänkt där!

Måste diska, sätta på lite mascara sen går cyklar jag iväg, ha en bra dag allihopa :)


Möte.

Tog tåget från Halmstad klockan 11 i förmiddags för att åka till jobbet för ett möte som varade till kl 4. Sen ringde jag min kusin och åkte till min moster där hon, mormor och min moster var :) Och lilla Julia såklart :)

Har läst på tåget hem och sen en timme efter jag kom hem, så nu sitter jag och kollar på Desperate Housewifes. Sjukt spänmnande just nu! Det är nog ett av de program jag känner varje tisdag att jag bara måste kolla på :P

Godnatt på er senare :)


Ensam Tillsammans.

Titeln på boken jag försöker läsa. Ganska intressant dock, men lite svårläst. Ska ha seminarie på den på onsdag, så det gäller att läsa den noga :)

Har varit i skolan idag som alla andra måndagar. Hade en extremt bra föreläsare, faktiskt den bästa vi haft tror jag, man hängde med i allt han sa :) Förutom Gemeinschaft och Gessellchaft, men det står om det i boken, så det är bara till att pluggapluggaplugga.

Ska snart träffa Linda, så ska vi bort och träna, behövs efter en pluggdag :) Fast jag ska såkkalrt fortsätta plugga när jag kommit hem från träningen igen, men nu kalalr maten, haej :)


Aow.

Jag har någon skum inflammation i min ena tårkanal, det gör riktigt ont faktiskt!
Och fint är här nu, har stäfad köket, hallen, badrummet och halva vardagsrummet. Ska nog dammsuga över saltans rum och sen ta tag i mitt eget, det ligger kläder precis överallt, jobbigt!

Gjorde även en fantastisk middag med förätt, huvudrätt och frukt till efterrätt :)
Lite vardagslyx i tillvaron (;

Köpenhamnsbilder.

Abbe och jag hade en väldigt lång och trevlig dag i Köpenhamn i torsdags :)
Här kommer lite bilder från dagen :D Hör kommer ett urval. Enjoy (;


På tåget till Köpenhamn.


Ben, skor och väska.



Vi hittade en Ferraribil i Lego! Ball tyckte vi.


Abbe ville också vara med :)


Vi satt längt fram i det förarlösa tåget, smått räligt faktiskt.


Det första vi såg när vi kom till Ströget, BEN&JERRY!! Men den var stängd ;(


Sen glömde vi fota lite, men här var klockan mycket och vi skulle åka hem :)


Vi tog regionaltog till Kastrup :) (ser ni mig i rutan :P?)


Abbe på toget.


Båda på toget.


Kameran ville också vara med kanske.


Musik är bra tidsfördriv.


Tack och godnatt säger vi :)


The Hills.

Det har blivit sådär mycket gjort idag. Måste verkligen ta tad i det imorng, och det ska jag göra!
Sitter just nu och kollar på The Hills och smaskar på morötter och dippa :)
Blir en lugn ikväll idag, godnatt på er senare.

.

To do.

Har rätt mycket att göra idag, men det blir itne mycekt gjort. Rätt seg idag.
Flyttstädade min gamla lägenhet igår, det är så tråkigt?
Tog tåget hem vid fem så var hemma vid hakv sju ungefär, gjorde mig iordning och cyklade till Malin där Elli och Linn också var så det blev en filmkväll med massor och gotte :)

Ska snart iväg och handla lite och hämta ut paket :) Jättespännande.
Har tyvärr inga bilder från Köpenhamn ännu.
Men nu är det tack och adjö :)

Totalt slut.

Efter en dag i Köpenhamn är man verkligen det.
Tog tåget 9.10 imorse och kom nyss hem till min mamma. Orkar verkligen inte åka vidare till Halmstad nu!
BIlder och sånt kommer senare, måste sova nu!
Godnatt :)

Kad+Kad=Köpenhamn

Sitter hos Abbe nu. Ska gå och lägga oss nu, och snacka massa skit antagligen, massor med kul! Massir med längesedan man träffasde henne och då finns det en hel del och prata om faktiskt :)

Imorgon ska vi till Köpenhamn, tar tåget 9.10, fruktansvärt tidigt! Så Godnatt :)
Bjuder på en bild från ett tag tillbaka, på tåget Malmö-Helsinbgorg.






Jag får inte bort centrering, arg faktiskt. Godnatt igen.

Föreläsaren from hell?

Jag förstår kanppt ett ord han föreläser om, det är sjukt enerverande! Tur att det inte är salstenta på denna deljursen med honom utan bara hemtenta. Sen är det nytt seminarium på onsdag, som inte kommer gå lika lätt. Det är inte i grupp nu, utan alla ska hålla ett föredrag om boken, blö. Sen är det dessurtom mellan halv tre och halv fem. Hur kul är det att komma hem så sent?

Ska snart ta tåget till Helsingborg faktiskt. Först hem till mamma och sen till Abbe, så ska vi ha minisleepover hos henne och sen till Köpenhamn på torsdag :D Kommer bli sjukt bra, hoppas det inte regnar bara.
Så, ska packa ner lite saker nu, sen är det byebye Halmstad.

Ska nog försöka ta hem min cykel när jag åker tillbaka igen, så man kan cykla till friskis och träna :)

Hårfärgning.

HEJ!
Har precis färgat håret, lite mörkare nu eftersom det hade blekt så himla mycket. Fortfarande blött, men det ser ut att ha blivit bra, så det var ju tur :)
På tal om dessa bananerna så blev det himla bra faktiskt :) Stekte dem i lite olja och sedan glass till det med lite sirap över allt sedan, rekommenderas!

Så är det skola imorgon igen, ska bli kul :) Seminariet i måndags var busenkelt, dumt att man stirrade uoo sig så inför det bara. Och på tal om skolan, så var vår föreläsare lite bättre i måndags också, kanske därför seminariet gick så bra? Hoppas han är lika bra imrorgon då.
Sen är det till Helsingborg på eftermiddagen, till Abbe, sova där och sen till Köpenhamn på torsdagen! Yäääääj!

Nej, nu är det nog ett par Hills avsnitt och sen läsa och sova, godnatt på er!


Banan.

Jag har varot och handlar på Netto för första gången i mitt liv idag. Ändå helt okej, vissa saker är mycket billigare än tex Maxi och allt är billigare än Hemköp. Jättebra :)

Så till Desperate Housewifes ska jag testa att steka banan och ha glass till det med lite sirap över. Om ni inte har gjort det innan kan jag snart berätta hur gott eller äckligt det är. Om ni behöver göra det, eller inte :)

Promenix.

Japp, det blev ingen träning idag, jag och Linda har varit ute från halv tolv till halv fem. Hela fem timmar :)
Riktigt skönt faktiskt!
Jag kom på att jag ska vara pumpa på Halloween, har kommit en bit på vägen med min outfit, men en hel del kvar. Har ni några förslag får ni gärna komma med dem :P

Och jag har hittat orangea strumpbyxor nu :) Jättebra, skulle dock inte ha dem till Halloween, utan blev ett par gröna :)
Ska nog färga håret idag också :) det har blekts så himla mycket!

Men ska iväg ett tag nu, haaaej :)

Kylling.

Mm, gott det var med mat innan! Fick även trevigt sällskap av Linda, bjöd henne på lite mat. Mycket gott, rätt nöjd faktiskt :P
Sitter nu är käkar Satsumas, så himla gott! Satt fint efter maten :)
Jag och LInda bestämde oss för att vi ska träna imrong igen, jättekul :)

Ska kolla SOS familj nu, störd unge. Måste se om hon någongång kan vara trevlig igen, HEJ!


Blod och Svett?

USCH! Har varit och tränat idag, det kändes att det var längesen, men nu känns det helt underbart! Var där med Linda och Annelie, medelpass. Ganska bra början faktiskt :)
Får tänka på beach 2009 med Helena :P Måste vara motiverad ju.

Snart kommer Linda förövrigt, hon ska käka mat här, så jag håller på att laga mat :) Kyckling som ligger sås med soltorkade tomater och oliver, sägs om det va :D?
(Man får pilla bort oliverna för det gör jag!)


Film.

Japp, kollar Pretty Woman nu, mitt sällskap gick nyss så kolalr slutet själv :) Fast alla har väl sett den en miljard gånger innan.
Ska kanske kolla lite Hills istället :D Och sen lägga mig i sängen, läsa slutet på "Jaget och Maskerna" och sen sova :)
Skola imorgon ju.
Sen blir det hemgång onsdag, sen kommer jag nog inte förrens på fredag eller lördag, får se hur det blir :)

Har inte mer att skriva än att jag verkligen gilalr Monki-klänningen jag har på mig. Man känner sig som ett tält, men den är ju så mysig, godnatt.


Orange kris!

Jag behöver ett par härligt oranga strumpbyxor! Det är faktiskt lite utav en kris.
Vad som också är kris är att den 29 oktober är det Halloweenfest på smålands med vår tackgasque, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, någon som har en bra idé kanske?
Tacksam för alla ideér!

Burberry.

Åh, jag har hittat två Byrberryjackor jag vill ha! Jättejobbigt.

Nu har iaf fått tag i mamma och som väntat frågade hon "Är det du som ahr ringt innan?". Men, ja!
Jag ska på snabbvisit hemma imorgon, fixa lite i lägenheten och sen gå ner till mamma så ska Peter, mamma och jag åka till IKEA. Det blir nog bra :)

Näe, får väl plugga lite till nu kanske :)

Mårtenssons.

Yes, igår var det buffé där, halvgod mat. Tacos. Lätt att göra för många, men det var i alla fall trevligt sällskap så det var ju bra :) Sen blev idol kväll hos Lina :D Tur att inte Lars åkte ut, så hade jag nog börjat gråta. Han är fantastisk den mannen!
Verkligen.

Sitter och pluggar nu, har packat upp massa lådor idag också, så nu börjar det ser mer bebott ut i lägenheten. Dock ett par saker som måste göras också. Men det löser sig alltid.

Försöker få tag i mamma, vilket är ett omöjligt projekt! Man kan ringa henne en hel dag och sen svara hon när man ringer fem timmar senare och säger "Oj, det har jag itne hört" eller "Ja, jag såg att någon hade ringt, var det du?" Jamen, kolla din mobil kanske? Tänk så hade det varit jätteviktigt. Så kanske svarar hon ikväll, annars får hon väl sig en liten  överraskning imrong när jag står där.
Det blir nämligen en dagstripp till Helsingborg imrgon, måste in på IKEA och fixa en sån trådback och massa galgar till min kära klädkammare :)

Måste plugga vidare nu, CIAO!

Sovdax?

Ja, det är väl hög tid för det nu.
Vi ska skriva på ett kontrakt med HFAB imorgon som gör att vi får ett förstahandskontrakt på vår lägenhet :)
Det ska bli så himla skönt! Och efter det så ska vi till gymmet, jag sak teckna gymkort så jag kan köra beach 2009 med Helena :D
På kvällen ska jag till Mårtenssons på buffé med ett par i min klass, det blir nog trevligt :)

Men mellan det ska det få plats en himla massa plugg också, så det blir ingen sovmorgon imrogon direkt.
Därför avslutar jag med ett godnatt nu :)

Fetegreta.

Yes, har precis varit och ätit där, sjukt gott faktiskt!
Varit i skolan idag också, vilkjet var mindre kul på grund av en dålig föreläsare. Alla i klassen sitter som frågetecken, han svamlar så mycket så det är knappt klokt. Hoppas man kommer in i hans struktur så man kan förstå lite vad han pratar om iaf.

Om en vecka precis är det Köpenhamn med Isabelle! Kul! Ska till henne på onsdagen så ska vio ha en minisleepover och så blir det itne så långt för mig att åka på torsdagen :) Jättebra faktiskt :D

Mysigt det ser ut va :)?


Malcusgatan.

Det gick förvånadsvärt bra att sova inatt. Somnade utan problem och vaknade upp i ett härligt grönt rum. Fick även till en fantastisk frukost bestående av:
2 mackor
ett glas juice
en kopp te
en banan
en clementin
Kan inte se så mycket bättre ut än sådär va :)?
Nu ska jag packa upp massa saker, ha en trevlig dag allesammans :)


Bjuder på en mysig bild från Halmstad. Mellan broarna skulle vi under
nollningen bygga en flotte och ro över till andra sidan. De flesta fick hoppa
i vattnet då många båtar välte, tur att man slapp det!

Jag är kvar.

Jag har inte lämnat dig Helena, jag kommer och hälsar på :D Det tar bara en timme med tåg, det löser sig :)
Och nu ligger jag i sängen i min nya lägenhet och det känns rätt skumt faktiskt. Kommer nog få en mindre chock när jag vaknar imorgon och tänker "var fan är jag?".

Ska kolla lite gossip girl nu, godnatt sov sött :)

Flytt!

NU bor jag officiellt i Halmstad. Allting är flyttat, och katten är med :)
han springer rundor och kollar och nosar. Hoppade nyss upp på tv:n och bytte kanal :D Smart han är istället!

Ska fixa lite mer nu, ha en bra kväll alla :)

Moon och tenta.

ÅKte upp till Halmstad i fredags, hade tenta på lördagsmorgonen, vilket kändes bra faktiskt. Så nu hoppas det verkligen att jag klarar det!
På kvället var det tenta/20-års fest, mycket travligt faktiskt :)
Var i u-lokalen rätt länge sen stack alla till Moon. Helt okej ställe faktiskt!
Men oj, vad trött jag var i morse. Inte kul att sitta på ett tåg till Helsingborg i en timme då akn jag meddela.
Och när jag över gatan från knutpunkten så stor där är gubbe och kissar. Bara sådär! Det var ju bara så vidrigt!!
Välkommen hem Lovisa, ungefär.

Nej, nu ska jag packa massor, måste gå och lägga mig tidigt ikväll, annars kommer jag inte vara vid liv imorgon när klockan ringer klockan sex.
Packningen kallar, ciao


Sova.

Hur skönt är det inte att gå och lägga sig i en nybäddad säng och sedan vakna upp helt utvilad?
Åh, lovely sömn.
Mamma ringde för ett tag sedan, jag bad henne kolla en bok på akademinbokhandeln. "Jaget och Maskerna" av Goffman, hoppas den finns :)
Sen är jag bjuden på våfflor hos mamma, och hur gott är inte det?
Senare i eftermiddag åker jag till min lägenhet i Halmstad och ska sova där för första gången inatt! Det ska bli intressant med tanke på att det finns lampor i köket och badrummet!

Jag har inte tid att sitta här, för jag måste tycka in ännu mer skit i min skalle. Bye :)


PackOchPlugg.

Pluggade fram till fyra idag, för då mamma och hjälpte mig att packa. Hon har varit här i flera timmar, jättesnälla faktiskt!
Nu känns det lite mer som man är en bit på vägen, vilket känns bra :)
En sak som dock itne känns bra, är tentan på lördag. Jag är sjukr nervös och tror fotrfarande inte att jag kommer klara det, jobbigt!

Imorng ska jag pluggapluggaplugga! Sen ska jag åka upp till min lägenhet i Halsmtad och sova där för första gången! Spännande :) Sen är det tenta+20 års fest på lördag :) och hem på söndag och packapackapacka!!
Nu kallar sängen, ska upp tidigt imorgon, godnatt :)


Lägenhet.

Oh yes, vi fick nycklarna idag! Och fy farao vad fin lägenheten är! verkligen fantastisk! Stort kök, stort badrum, MEGAbalkong! Åh, jag vill genast flytta in!!! Men nej, det får vänta till tisdag, tyvärr! Måster konsentrera mig på tentan först, salstentamen dessutom. Det är ganska svårt, det är så himla mycket som ska in, och det gör itne saken värre att jag är bombsäker på att jag kommer att misslyckas. Återstår att se.

Förövrigt var det desperate housewifes igår och grey's anatomy idag. Båda dem programmen är riktigt bra faktiskt. På söndag sen är det premiär för Gossip girl också.

Förövrigt har jag köpt ett par sjukt snygga vagabondstövlar.
Jag är kär!

(hittade ingen bra bild, så ni får tro mitt ord att de är sjukt snygga!)

http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2642-601&color=

RSS 2.0