091130

Sista november, helt sjukt vad tiden har gått fort på sistonde. Men nu är det träning som gäller ikväll och sen hem och laga en god middag.

PUSS&KRAM

Jävla hund!

Han har kissat på min matta! LNJFSKLNFSKNFSKFNKSF!!!! ARG!



Hoppas kvällen blir bättre. Ska böärja plugga nu och ikväll blir det kalas hos Chrstoffers farbror.

Och jag har skallebank ;(

091127

Jädra spruta! Den har resulterat i skallebank och feber! Inte så kul att gå ut ikväll om man mår kasst kanske ;( Nu ska jag äta världens frukost och proppa i mig c-vitamin och låtsas att jag mår bättre sen!

Hoppas ni mår bra iaf.

Jag är skyddad!

Tog sprutan mot influensas imorse. Än så länge känns det inte ett dugg så nu ska jag ta en promenad bort till Linda och hjälpa henne att bygga ihop sin nya soffa :)

I  eftermiddag blir det plugg och ikväll fortsätter det nog i den stilen. Har ett par saker jag måste fixa. Men det är bara att sätta igång :) Köpte billigt kött på maxi idag, så det blir nog faktiskt kött ikväll :) Måste tömma ut min frys så gott det går, så jag slipper flytta med det. Så nu är alla välkomna hem till mig och äta!

Tredvlig dag! Ciao

Paraplyet

Det här låten är rätt härlig på något konstigt sätt. Det är något med den som gör att man vill lyssna lite längre, lite till, och sen har man lyssnat genom hela låten. Det är inte så att jag brukar lyssna på denna, men den är rätt kul ibland :)


091124

Hej kära vänner!
Idag har varit en pluggdag, och jag har blivit som besatt av doftljus! Det är så härligt att komma hem och tända ett par ljus, få lite myskänsla :) Och idag är det exakt en månad till julafton!

Imorgon är det skolan 9-12 och sen är det lunch och efter lunchen ska vi sätta oss på stadsbiblioteket och sitta där i stort sätt tills vårt arbete är kalrt bestämde vi. Det kommer vi självklart inte göra, tror jag. Men det är ju bra att ha hopp! Ska försöka komma en bra bit på vägen, det ska ändå vara inne snart, vi måste verkligen få tummen ur nu! Sen är det en hel del annat plugg som ska göras också. Hoppas verklige att tempot drar ner lite till nästa termin, för detta tar helt slut på en!

Jag har fixat fram planlösningen på min nya lägenhet, har ju inga bilder så detta får duga så länge :)

Snart är det Desperate Housewifes och då kommer jag att sitta som bänkad! Hoppas nu får en trevlig kväll. Puss&Kram!



Hejdå Hbg!

Snart sitter jag på tåget på väg mot Halmstad igen. Har varit en väldigt trevlig vistelse och jag har nu fått bekräftat att jag ahr jobb över jul, och det känns ju riktigt skönt!
Så blir nog att jag börjar den 22 december, det blir ju bra :) Har ändå inget inplanerat så jag kan jobba hur mycket som helt så att jag får in lite pengar. Vill ju gärna köpa lite saker till den nya lägenheten sen :) Flyttar ju den 9:onde januari antaglien, och längtar så sjukt mycket! Pappa ska snart komma upp med flyttkartonger så jag kan börja packa ner mina saker, har rätt mycket faktiskt ;s

Nu ska jag sminka till mig lite och sen är det buss, tåg och sen en promenad för att komma hem igen. Ikväll blir det träning, var så längesen och man känner sig redan plufsig igen tycker jag ;s


Trevlig dag!


Hos pappa igen

Har spenderat fredag lördag och halva söndag med världens bästa Helena! Väldigt trevligt trots en del omstöndigheter. Hoppas på att hon kanske vill komma och hälsa på mig nör jag ahr flyttat sen :)

Nu är jag hos pappa och kalasdags! Fast inte här, utan hos Marias föräldrar. Blir nog bra det med!
Nu sk jag kladda lite mascara på ögonen, sen är det adjö! Imorgon åker jag hem till Halmstad igen, och hem till Milton! :D


Hoppas ni har haft en trevlig helg, puss&kram.


Nu drar jag!

Hem till Skåne i helgen! Andra helgen i rad och ska dit nästa helg igen. Det är mycket skåne nu, härligt värre :)

Ska packa ner det sista, byta om från mjukiskläder och käka lunch. Efter det är det hejdå Halmstad!

Var förresten och skrev på kontrakt på den nya lägenheten idag vilket känna väldigt bra! det blir antagligen flytta 9:e januari om det passa min flytthjälp, vi får se. Men det hade varit skönt att komma dit så snabbt som möjligt. Slippa sitta i en trea helt själv. Det blir så ensamt ;(


Ikväll blir det nog idol med världens bästa Helena, eller så blir det fest hos Minna. Vi får se helt enkelt :) Jag kommer inte skriva blogg imorgon,
så, GRATTIS HELENA!! (imorgon)

Puss&Kram!




Helena!

091119

Det blir en lugn kväll idag också. Käkade mycket till lunch så det blir bara mackor till middag, men det är gott det med :) Milton ligger och sover på dvd:n som vanligt och det ser så skönt ut!

Var med Nina en stund i stan idag och handlade doftljus och present till Helena :) Nu luktar det lakris i lägenheten, så himla gott!
Nej, om man ska kolla lite film och käka lite. Ikväll är det singing bee celeb och mammas pojkar. Vilket ska man välja? Hm, ungefär samma grad av "kul".

ÅH! Idag såg vi Peep som var med i "halv åtta hos mig" om någon såg på det? Han såg lika mysig ut i verkligheten :9 Gick där och såg kort ut med en röd halsduk högt uppvirat i ansiktet.

Jag har föressten kommit på hur jag ska inreda och fixa mitt nya badrum, det kommer bli så himla fint! :D


Godnatt på er när ni ska sova.
KRAM!

PUST!

Mätt i magen! Och trött i hela kroppen! Träningen var extremt jobbig idag måste jag säga. Jag är helt svag i armar och ben, det är INTE okej :P

Idag ska jag och Milton har en riktig myskväll tillsammans med tv:n. Bara jag och myskatten :)
Hoppas ni får en trevlig kväll med!

....




Väldigt mysig att lyssna på när det är sånt här pissväder ute :)

På fredag ska jag till Helena! OCH JAG LÄNTAR SOM TUSAN EFTER HENNE! Man får abstinens efter ett tag! Ska bara köpa ett litet paket till henne, hon blir ett år visare på lördag :)

091118

Åh herregud, snart är det december!

Längesedan jag var inne här känner jag. Det har hänt en del sedan dess. Jag har nämligen varit hemma på första gången på riktigt sedan i juli. var på gåsamiddag (med kalkon) och hade det trevligt i lördags, och sedan hem och vila på söndagen. Stannade iof i Helsingborg kanske en timme eller två, sen bar det av till Halmstad igen.

I förmiddags var det seminarie, gick helt okej. Sen efteråt så satt vi lite mer vårt fördjupninsarbete och det gick ju helt okej det med :)
Snart är det träning, ska dock ta en treo för mitt huvud sprängs snart!


Idag blir det god mat!
Ciao

Jag är förälskad!

Jag har aldrig tidigare hört Molly Sandén sjunga. Men när jag hörde denna låten med henne blev jag helt frälst! Låten är redan helt fantastisk, men med hennes röst, i en svensk version blev det en hiss! Med bravur!!

Lyssna och njut!


Färdigtentat!

Äntligen! Nu är alla tentorna färdiga och det känns förjäkla bra!

Ska belöna mig själv med att kolla på film! :)
Ikväll blir det hem till Lena och fira henne på hennes fördelsedag.
GRATTIS!!

Ciao.

091110

Bröööl!
Det är inte mycket jag har fått gjort idag, får nog sitta rätt länge till med plugget tyvärr. Måste bli färdig med en tenta till idag annars är det kaos! De ska nämligen in på torsdag. Jag har en tenta kvar ungefär. Ska komplettera två stycken, den ena ganska mycket, den ena bara ett par rader. Men vi får hoppas att det går bra ändå..

Ikväll är det ju Desperate Hpusewifes!! Får inte missa detta program!
Jag kan iof plugga fram till 20.50, koka nudlar och sen käka till DH :)

KANON! Så gör vi,
Ciao!

091105

Snart är bannemig fyra tentor gjorda och då har jag bara en kvar. Detta går bra nu. Dock har jag sparat den krånligaste till sist, men har jag ändå till torsdag på mig att göra den så fixar jag detta lätt :) Jag får sitta med den i helgen helt enkelt. Eller lite i helgen, har lite annat planerat också iof..

Det ska nog gå bra helt enkelt.

Mer plugg. CIAO!

Okej...

...Fråga 1 av 4 avklarad.

NU KÖR VI!!

091103

Sitter på biblioteket och har lyckligtvis fått tag på böckerna jag behövde :) Imorgon ska jag vara här klockan 08.00 när de öppnar. Det blir att lägga sig tidigt idag helt enkelt :)
Men ska unna mig lite Desperate Housewifes ikväll, efter det kan jag sova!

Nu blir det plugg, CIAO!

Mätt och belåten.

Puh, är riktigt mätt faktiskt. Det hade nog räckt med en satsumas efter middagen, två blev lite mycket.

Det var inte Roast på Berns idag, men det var RAW Comedy Club, och det är ju kul det med :) Innan dess var det Ullared, såg ni det? Jag tyckte det var så töntigt så det blev kul :P

Godnatt på er!

091102

Snart är det dags för skolan, seminarie på gång, spexigt värre.

Ikväll blir det träning och matlagning hos Christoffer.
Sen får man inte missa Ullared på tv kl 20.00 på kanal 5 ikväll, jag ska se det iaf :P Har en svag känsla av att Chrisoffer kommer hitta en ursäkt för att slippa se på det :P Men det är ändå premiär, måste ju veta om det är något att se på eller inte. Det är iaf Roast på Berns sen, och det är kul på riktigt!

Nej, nu blir det resovisning i skolan ;s Ciao!

091101

Första november idag, mindre än två månader till julafton. Och jag får klagomål på att jag itne uppdaterar ofta nog.

Och en tenta till.
Nu är vi uppe i fem stycken.
Två gjorda!

En fredagsfika senare blev det en ny mobil till mig, mycket trevligt. Den förra var ignen höjdare, nu är jag nöjd med denna :)
Lördagen spenderades framför datorn, men kom inte långt med plugget för det. På kvällen var det middag och filmtajm med Marie, mycket trevligt :)
Ikväll blir det Bingolotto hos Lena! Jag har en dubbellott och nu ska det vinnas miljoner, för jag ahr hittat soffa jag vill ha! Annars händer det inte så mkt, ni får ha en trevlig södagskväll!

Ciao!



Min nya leksak!




fin :)

RSS 2.0