100228

Efter att ha pluggat hela dafgen fram tills alldesles nyligen hoppas jag i ett välförtjänt bad och fortsätter sedan att plugga. Det är inte mycket till liv just nu :)

PUSS&KRAM

Lördag!

Underbara lördag!
Det har blivit mycket plugg gjort idag, känner mig faktiskt lite stolt :) Mat behöver jag inte laga heller för det finns kycklingpaj över från igår!
Ikväll blir det coka, popcorn och melodifestivalen! Dock bara med Milton som sällskap, men han är ju trevlig!

Här kommer bilder på mina fina muffins jag har bakat! Ska nog vara busig och ta en ikväll till popcornen!

Ha en underbar lördag gott folk!
PUSS&KRAM







100226

Snart ska jag med bussen, måste in till stan mycket snabbt. Tar bussen för att det är slask överallt (kanske dags att använda fummistövlar nu?) och jag måste skynda mig tillbaka för att plugga! Hade forum igår, forum på måndag och tenta på tisdag. Sen har jag tenta nästa vecka igen också. Det är mycket nu! Men sen är det lugnt ett tag, innan nästa tentaperiod :)

Jag satt även och funderade lite på vad jag ska göra ikväll. Lär ju plugga väldigt länge idag, men kanske kan unna mig något roligt ikväll? Har lite cider i kylen, så jag funderar på att göra mig en kycklingpaj, dricka någon cider och kanske titta på en mysig kärleksfilm eller kanske till och med Let's Dance. Låter itne helt fel va :)?
Men man vet aldrig, planer kan ändras så himla snabbt!

Nej, nu är det på med yutterkläder och vänta på bussen!
Jag ska visa er mina fina muffins som jag har bakat! Bakade dem i onsdags när vi skulle ha lite tjejkväll, men det finns kvar! Håll till godo!

PUSS&KRAM

oj

det var ett tag sedan jag var här inne nu. Men jag lever!

Har haft Linda, Nina, Lena och Elias på middag här idag, yttrest trevligt! Lena mådde inte bra så hon och Elias stack hem ganska tidigt. Men vi andra stannade kvar och sen kom vi på den briljanta idén att åka till maxi och gå på bokrea. Så det gjorde vi! Det fanns ett par guldkorn minsann :)

Det har hänt en del på kort tid nu. Maria har fyllt 40, STORT grattis! Morfar har fyllt år. Jag har fått sommarjobb och stannar därmed i Halmstad över sommaren! :)

Har även hållt på att måla om min hylla i badrummet. Jag är mycket nöjd över resultatet, kolla nedan :) Den första bilden är hur det såg ut innan jag målade, och den andra bilden efter, uppenbarligen. Blev lite mer enhetligt nu tycker jag :)
Nu ska jag sova, godnatt på er.

Före:



Efter: (Golvet ser mer snyggt retro ut nu också, när det inte är ännu
en färg att hålla reda på)





Fick finfina blommot och en chokladkaka av Nina när hon kom :)




GODNATT!



100222

Nu blir det intervju!

Wish me luck!




Skype is the shit!

Har pratat med min kära bror över Skype idag. Blev på fantastiskt mycket bättre humör efter det! Det är egentligen helt fantastiskt, jag kan prata med min bror i Paris när och hur länge jag vill utan att det kostar mig ett öre :)
Kanon!

Idag är det förövrigt exakt två veckor sen åker vi till Sälen, hoppas snön är borta här i Halmstad när vi kommer tillbaka!

PUSS&KRAM


Världens bästa bror!


090221

Här sitter jag och lyssnar på Kenta - just idag är jag stark och är skitsur! Sur på att det tekniska ska vara så jäkla svårt att få att fungera, sur för att jag inte hittar vad jag behöver i en bok, sur för att jag inte har kunnat sova inatt, sur på vädret som gör att man inte kan göra saker man vill!

Kul att man har köpt en 40 tum platt-tv och sen kan man inte koppla in datorn. Skit är vad det är!!

Jaja, det blev 50-års fest igår och det var väldigt trevligt faktiskt. Kom hem vid ett någon gång så var i ganska lagom tid. Dock har jag knappt kunnat sova för jag har haft hjärtklappning hela natten i stort sätt. Blev lite orolig och trodde nästan att jag skulle dö vid något tillfälle. Och så tänkte jag att om jag dör nu kommer Milton inte få någon mat, ingen kommer att komma in för att jag har säkerhetshaspen på dörren. Och rullgardinerna var ju nere, så ingen ahde kunnat se att jag låg här helt död, ändå var jag inte modig nog att ta bort haspen eller rulla upp rullgardinen. Men här sitter jag, en livs levande supuppa! (Kanske idé nog att sluta blanda jäger med redbull?)


Får väl fortsätta leta efter det jag måste hitta i boken!


Gjort!

Jag gjorde det! Jag tog på mig mina termobyxor, på med skidjackan, varma skor och sen ut i snön! Man blir aldrig för gammal för att gå i snö upp till knäna! Upp för backar, ner för backar!

Nu har jag slängt i tvätten i maskinerna också, som alltid är det någon som inte kan hålla tiderna, alltså 20 minuter senare än tänkt, och där var ingen. Då tog jag ut den kära lilla tvätten och la den i korgen och i med mitt :) Det gjorde nog inget, tvätten var ju redan ren :)

PUSS&KRAM

SNÖ!

Det snöar som aldrig förr och jag får lust att ta på mig termobyxor, varm jacka och bara rulla i snön!

Man slutar aldrig vara ett barn va?
;)



En hemmafixardag

Det är vad det är idag. Det ska bli rent! När man väl städar är det inte så kul (förutom när man sätter på sjukt hög musik och sjunskriker samtidigt) men det är ju så jäkla skönt efteråt! Ska dessutom tvätta idag. Allt som går att tvätta ska tvättas. Morgonrock, handdukar, duschmatta, lakan och så en massa kläder :)

På tal om kläder har jag lite klädångest inför lördag. Det blir en hel del människor och man vill ju vara fin på fest :) När allt är rentvättat får jag nog ha en prova-kläder-timme så att jag är 100 på det. Har dock en liten aning :)


Det snöar förresten, när det är 2.5 grader, hur är det möjligt? Det töar och snöar. Imogon är det säkert is på vägarna igen. Jag vill få bort snön här nere innan det är dags för Sälen. Det är roligare att åka upp där då, och inte ha fått sett snö på länge och sen få se den igen :) Men egentligen spelar det inte så stor roll, det kommer bli kanon ändå!

Nu blir det städ eller plugg, vi får se :)
PUSS&KRAM

Marknadsföring

Det programmet jag går på handlar mycket om att man måste marknadsföra sig själv eftersom det är en hyffsat ny titel.

Så nu har jag lagt in min blogg på google, skriver man lovisaliljewall eller något jag har skrivit i bloggen kommer det upp en länk :)

Gosh, ibland är jag rätt bra!


Effektiviteten sprudlar!

När jag väl kommer igång med någon är jag grymt effektiv! Det måste jag faktiskt ge mig själv. Idag har jag kommit ifatt, fast att jag inte har haft internet igår, och alltså inte kunde plugga i stort sätt alls igår.

Det är iof mycket också för att dem inte har borrat något idag, vilket har varit HELT underbart!!! Jag är så trött på dem när de börjar borra klockan 8 på morgonen och slutar 4 på eftermiddagen. Men det måste nog faktiskt vara jobbigare för dem själva, tänk att jobba i det oljudet dag in och dag ut. Tur att man inte utbildar sig till det :)

På lördag ska jag förresten hem till Helsingborg. Maria ska ha 40-års kalas och det kommer bli hur trevligtr som helst! Inge snack om saken!
Min farbror från Göteborg kör ner på lördag och plockar upp mig på vägen, sen kunde jag minsann åka med dem hem på söndagen igen. Så det kan inte bli mycket bättre än sådär :)

Nu ska jag fortsätta vara effektiv!
PUSS&KRAM

Godmorgon!

Idag har de ännu inte borrat, så har kunnat ringa både samtal och plugga!
Och nu ska jag plugga vidare, ciao!

The!

Jag har fått världens dille på te, verkligen hur gott som helst! Ska ta en sista kopp nu innan sängen kallar och kolla på lite desperate Housewifes.

Kan inte bli så mycket bättre kombination va?

Har dock bara en citronpåse kvar, får dricka lite annat och sen köpa citron när jag handlar nästa gång :) Ska nog köpa något gott och skämma bort min lilla älsling också!


Godnatt ni fina!
PUSS&KRAm

Rip Modekung

Det verkar vara en period just nu där många dör, och jag tycker inte alls om det! Den senaste som lämnade oss inom "kändisvärlden" var modekungen Alexander McQueen.


Rip













Det är många fantastiska skapelser har har gjort, detta var bara ett litet, litet axplock.

Rip, Alexander



Hej internet!

Äntligen kom internet igång! Nu blir det räzerplugg och sen träffa Marie i stan vid halv fyra.

PUSS&KRAM


Cry me a river

"Gråt aldrig över någon som inte skulle gråta över dig"

Stämmer det egentligen? Tänk er att ni har blivit riktigt sårade. Jag tror att det är väldigt svårt att ha det i huvudet då.
Fast det är ju bara ett ordspråk :)


Det har faktiskt blivit en hel del plugg idag, känner mig duktig! Och så har jag gjort en hårinpackning och smort in mig med olivkräm. Jag känner mig som en ny människa!

PUSS&KRAM

Pluggilugg

Har fått gjort ett kapitel nu när byggarbetarna har haft lunch i en timme. Sen går dem hem klockan fyra och då får jag nog börja plugga igen. Det är inte så lätt att koncentrera sig när det borras konstant i hela huset ska jag be och få tala om!

Nu ska jag få i mig lite lunch är det tänkt :)
PUSS&KRAM

Matlagning

Det är vad jag har hållt på med den senaste timmen, hoppas ni verkligen att det blir gott!

Christoffer kommer snart hit och så ska vi käka tillsammans, mysigare att äta två än att sitta ensam :)
Dagen har mestadels bestått av att ligga i sängen dessvärre. Har inte mått alls bra. Men allt känns bättre med ipren!

Hoppas ni haft en underbar helg och en mysig alla hjärtans dag!
PUSS&KRAM

100212

Denna fredagen innebär den första dagen på Hjärtslagen på Högskolan! Mina förväntingar är rätt höga, för förra året var det grymt kul!
Så kommer inte vara speciellt tillgänglig denna helgen :)

Hoppas ni får en underbar helg, och en mysig alla hjärtans dag!
PUSS&KRAM

Yttrandefrihet

Fick en kommentar om att jag inte visste vad det var. Jag påstod att yttrandefrihet innebar att om jag tar en bild på en person och publicerar den utan personen i frågas tillåtelse är det okej. Detta gäller de bilder jag själv tar dvs, inte att jag tar en bild som någon annan har tagit.

Hon/han påstod att man var tvungen, enligt lag, att ha den personens tillåtelse.



Någon som har koll som kan rätta?



Jag blir så trött!

Vissa människor kan verkligen inte ha något bakom pannbenet. Det tror jag inte att den tjejen/kvinnan/tanten hade som jag pratade med nyss. Hon var sjukt otrevlig och fattade inte ett ord. Jag sa mitt namn sex gånger (sista gången bokstaverade jag ungefär för att hon antagligen glömt sin hörapparat hemma) och sa att hon inte kunde hjälpa mig för att de delade butikslokal eller något. Men det stod det INGET om på hemsidan. Hon förstod inte att jag tyckte det var lite konstigt att det stod ett telefonnummer man kunde ringa, men då kom man fel.

Saken är den att jag har fått en påminnelse för en sak jag har avbeställt. Och jag tänker ju INTE betala något som jag har avbeställt, dessutom inte med en påminnelse på 50 kronor för att dem har gjort fel.

Och så borrar byggarbetarna fortfarande. Man blir ju helt knäpp! Har iof fått städat hela lägenheten, men nu då? Kan inte plugga (som jag vetkligen behövde göra idag), inte lyssna på musik, inte kolla svenska proram på tv:n. Jag kan inte koncentrera mig när de håller på att borra hela tiden. Förstår ni hur frustrerande det är?!


Förresten

Jag skojade bara :)

De borrar som FAN och jag kan knappt höra vad jag tänker, det blir itne mycket plugg idag alltså.

Pest och pina

Det är ungefär så man känner när man inte har internet och läser kursen på distans :) Men nu funkar det så idag är det en jäkla massa plugg som gäller bara. Fram till klockan tre ungefär för då kommer Marie, och sen ska jag hämta mamma vid stationen klockan sex :)

Men jag har ett par timmar på mig i alla fall så det känns ju litr tyggt. Och sen kommer jag bara ha torsdag eftermiddag och fredag förmiddag på mig att plugga för i helgen är det ju Hjärtslaget! Sen vet jag inte om Christoffer uppskattar om jag sitter och pluggar på alla hjärtans dag heller :P

Håller på att tvätta lite nu. Men jag tycker inte alls lika bra om denna tvättstugan som tvättstugan i den gamla lägenheten. Antar att det är smällar man får ta?

PUSS&KRAM

Skadad!

Mitt knä är helt puckat! Jag är så sur för det, träningen idag var itne alls rolig för det gjorde bara ont ;(

Nu ska jag till Christoffer och så ska vi baka pizza. Hoppas det blir gott!
Ha en underbar kväll gott folk!
PUSS&KRAM

100208

Jag förstår inte varför jag är så himla trött på dagaran men inte kan somna på kvällarna. Jag tvingar upp mig själv på morgonen, sen går det ett par timmar och så kan jag knappt hålla ögonen öppna sen. Och så kan jag inte somna på kvällarna. Jaja, idag sov jag till halv nio, så får se om det går att somna i normal tid ikväll, hoppa på det :)

Ska på träning vid fem, Linda frågade om jag ville följa med till Tomine och ha lite spelkväll med ett par tjejer. Det låter trevligt :) Får se hur trött jag är efter träningen och hur lång tid det tar att duscha, men jag får väl snabba mig på helt enkelt :)

Nu blir det plugg!
PUSS&KRAM

Söndag

Var hos Linda igår. Lagade mat och drack lite drinkar. Känner mig sjukt seg idag, jag som tänkte att denna dagen skulle bli sjukt produktiv. Det enda jag har gjort är att värma lite köttfärs och ätid ett par tuggor av den. Ska nog avnjuta ögonen lite med att titta på min tv och sen blir det nog ändå att plugga lite. Annars blir det ju bara mer av det imorgon ;s

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, vi får se helt enkelt :)
PUSS&KRAM

Handboll

Ska om cirka 20 minuter börja göra mig iordning för att möta Maie 15.40 utanför arenan. Vi ska se drott spela. Är egentligen inte alls intresserad av handboll, men kul att ha varit och kollat en gång och dessutom sett den nya arenan inifrån :)

Efter handbollen direkt ska jag till Linda och kolla på melodifestivalen :) Längesedan vi träffades så det ska nog bli trevligt. Laga lite mat och dricka gott :)
Hoppas det är några bra låtar med också bara, så blir det nog en kanon kväll!

Hoppa ni får en fin lördag :)

Efter regn..

...kommer solsken? Och tvärtom förstås :)

Jag hittade min iPod igår, och till min stora förvåning fungerade hörlurarna fortfarande :)
Hittade ett par riktigt sköna låtar som jag helt glömt bort!

Ex:
The Krooks - Crazy (Gnarls Barkley cover)
Timbuktu - Fantasi
Cold War Kids - Hang me up to dry
Gisli - How about that
SoKO - I'll kill her
Jamie T - If I got the money
Wolfmother - Joker and the thief
SMK - Sponsored by destiny
The postal servide - Such great heights

Hade rätt mycket Timbuktu, måste ha varit inne i en sådan persiod. Den ska jag lätt ha med mig på mina morgonpromenader! Nostalgi till tusen!! (Detta var musiken från gymnasiet ;)



NOOOO!!!

En av mina älskade assietter gick sönder, nu har jag bara fem kvar ;( Inte så lite trasig heller, REJÄLT paj!

Går det att limma tro?


Cred!

Igår bäställde jag en tv från dustinhome.se, idag fick jag den. Är det inte sanbb leverans så säg?!

Dessutom kom den med den till dörren utan att jag behövde betala extra, tack posten! :)
Jag ska nog fortsätta plugga bra och finnas där för folk i den mån jag kan. Kanske är det dom gör det, karma som Lena alltid säger.

Nu kommer bli filmkväll här varje dag, alla är välkomna! :D
Ska bara se till att få upp den också.

Snart kommer min mamma och mormor till Halmstad och hälsar på mig! Har inte träffat mormor sedan julafton, så det ska bli så kul att se henne :) Mamma träffar jag ju lite oftare, men det är lika trevligt varje gång ändå!
Ska försöka få dem att hjälpa mig sätta upp min tv ;)

Det blev en tripp till Ullared igår förresten, väldigt spontant och trevligt! Ficck köpt mig ett skidställ, lampa, nudlar (som inte finns någon annanstans, galet goda!) och lite annat smått och gott :)

Ikväll kanske det blir en snabbis till Kåren med Linda och co. Får se vad klockan blir :)
Nu ska jag äta lite lunch tänkte jag, hoppas ni får en underbar dag!
PUSS&KRAM

Klicka för att bekräfta din order

Jajamänsan. Tv:n är beställd. Kommer förhoppningsvis i nästa vecka!
Blev en 40# Samsung, kommer jag nog ha mycket kul med :)



Denna skönheten kommer snart hem till mig!!



Pust!

Har suttit och pluggat i stort sätt konstant från klockan 12 till nu. Men jag har fått mycket gjort :) Är inne på nästa veckas arbete, och det kan ju vara ganska skönt. Ska vara lika effektiv imorgon så kanske jag kan ta det lugnt nästa vecka :) Det hade varit skönt. Dessutom hinner jag inte plugga något på fredag eftersom mamma och mormor som sagt kommer då. Där försvinner en hel dag.

Men nu är det i alla fall lyxfällan och sen ska det bli ett varmt och skönt avslappnande bad. Det kommer kännas som himmelriket!!

PUSS&KRAM

TÄVÄ

Nej, det verkar itne bli någon tv idag heller. Det blir nog ingen tv alls, inte alls kul. Skulle egentligen kolla på den förra eller förrförra veckan, men det blev ingenting av det. Fråga mig inte varför för det vet jag inte.

Jaja, kvällern erbjuder: mat och plugg.
Enjoy!

100203

Jag vet att lärare inte brukar vara poedagogiska på en högskola. Tycker mest att det komiskt att de inte kan vara det när det undervisar i pedagogik :)

Nog om det. Idag har det blivit handling med Marie, mycket snällt, tack igen! :) Sen en snabb fika och nu håller hag på att tvätta och plugga. Har varit lite lat med det de senaste dagarna, så nu är det råplugg hela veckan! Ja, förutom fredag för då kommer mamma och mormor hit :)

Ska berställa tv idag eller imorgon!! Äntligen en ny tv där ljudet kanske fungerar. Hade varit underbart! Nackdelen är väl att det kommer bli mer tv-tittande på en 40# plattis än med den tv:n jag har nu. Annars är det ju fint bara när den hänger där på väggen :)

Ha en fantastisk dag!
PUSS&KRAM

Sämsta läraren?

De lärarna vi hat haft i pedagogik önskar jag inte ens min värsta ovän! Okej att man har haft ett par dåliga lärare genom skolåren, men pedagogiklärarna på högskolan tar nog priset!

Är det konstigt att man blir trött?


100202

Jag känner mig lite duktig nu. Har precis lagt in två annonser på tradera för skor. Saken är den att jag har ungefär en 60 par skor, så det gör inget om de försvinner två stycken, även om de är mina finaste agodelar! Nej inte riktigt, men jag hade aldrig använt dem och då kanske någon annan har bättre användning för dem :)

Tänkte gå en promenad innan lunch, sen är det föreläsning i eftermiddag :)

Hoppas ni får en fin dag!
PUSS&KRAM

Myskväll!

Nu börjar jag verkligen känna mig hemma i lägenheten. Jag har nästan fått in en rutin på att tvätta också, förutom att jag väljer fel tider hela tiden, men det kan inte hjälpas.
Det är mysigt, och det är bara jag som bestämmer hur det ska se ut och vem som kommer in. Ingen annan! Vet ni hur skön den känslan är?

Det är nästan så att jag vill bpo själv för alltid!




Del av vardagarum


Vardagrum här med!

En runda på stan!

Ibland är det farligt att gå på stan. Idag var en sådan dag, jag blev fyra tröjor rikare (fattigare?). Men två av dem var på 75% rea och en betalade jag med presentkort så egentligen kan man väl inte kalla det utgifter :)?

En hårfärg slank visst med hem också, och den är redan avsköjd, snabba puckar men jag är rätt nöjd :)

Christoffer kommer om en timme och då blir det tacos, hoppas ni får en trevlig kväll!
PUSS&KRAM



Jag kom öven den här snygga tröjan på H&M! Här är håret precis
nyfärgat. Jag är nöjd!




Randigt går aldrig ur tiden! (Men oj vad tröttsamt det kan bli!)


Finribbat linne, 50:- på Monki!


Det syns inte på bilden, men det är två snea fickor ganksa rakt på
tröjan. Svårt att fotografera svart! Även denna 50 :- på Monki, fynd!


100201

Februari är kommen! Och det snöar och det töar.

Nu är det iof minusgrader igen men det låg på +1 grad innan, märkligt vad temperaturen kan gå upp och ner hela tiden.

En annan sak som är litr märklig är att mitt hjärta verkar hoppa ett extra slag ibland. Det är lite obehagligt. Har hänt att jag vaknat ett par mornar av att det känns som om hjärtat ska hoppa ut från bröstkorgen, är det normalt?

Sen har mitt knä börja spöka också. Gör ont om jag går längre sträckor, och på spinningen igår var det nästan olidligt. Får hoppas att det går över tills  torsdag. Måste röra på mig, man känner sig så hila mycket bättre då.
Aja, alltid ska det väl vara något fel, tur att man har det bra annars då :)

PUSS&KRAM

RSS 2.0