Valborg

Jag har ingen lust att gå ut idag, kanske kolla på bål på nissan. Usch vad jag känner mig tråkig idag. Det är nog vädret som gör det. Regn och skit hela tiden. Örk!

Nu blir det till Christoffer, handla lite mat och så får vi väl se vad som händer. Kanske blir mer sugen på att vara social om några timmar.


Gosh, jag saknar sommaren!

30e april

Igårkväll var det handboll med Christoffer och Marie och det var en riktigt spännande match! Man satt som på nålar. Men nu är nästa match avgörande. Vinner dem går de till final, vinner de inte blir det ingen final helt enkelt :)

Ikväll kanske det blir Halsmtadspexet. Vi får se var som händet helt enkelt :)

När jag kollade runt på olika bloggar för ett tag sedan kom jag in på en blog som lägger upp en massa photoshopmissar och det är ju underhållande om något!
Här kommer några exempel:


Detta ser rätt sjukt ut om jag får säga det själv


Och detta ser itne mycket bättre ut


Tre armar kanske? Dock verkar det ganska praktiskt :)

Vill ni har fler exempel kan ni kolla här!


Hey soul sister!

Jag har minsann ätit plättar idag igen! Jag kan inte rå för det, det är så gott :) Plättar med sylt!
Dagens senare planer är att handla lite mat till ikväll och sedan vidare på handboll i arenan med syskonen Lind. Ska träffa Christoffer på maxi och sen hem till mig och laga mat till alla tre.

Nu måste Drott vinna idag och nästa match. Annars blir det ingen final för det kära Halmstadlaget.

Jag har fastnat lite för en låt, det sägs att den kommer att bli årets sommarplåga. Vi får se vad som händer med den saken men jag gillar den än så länge :)

Train - hey soul sister




Lyssna och njut :)


Ensamkväll

Sitter och tittar på halv åtta hos mig, är det itne världens mysigaste program? Jag gillar't!

Sen blir det något helt annat, nämligen Anna Anka söker assistent. Inte lika mysigt, men rätt undehållande om jag får säga det själv :9 Hoppas ni får en underbar kväll!

28e april

Gårkvällen var lyckad. God mat och trevligt sällskap!
Fick med mig lite saker hem också. Mamma håller på att renovera sitt kök och har rensat ut lite saker som jag var snabb med att ta med mig hem :) Fick bland annat med mig ett plättjärn (som jag har letat efter hur länge som helst!) och en söt sockerskål med jordgubbar på, så idag blev det plättar till lunch!

Men man måste äta mer än lunch och jag behöver matlagningsgrädde för att kunna laga min middag ikväll. Men jag orkar itne gå till affären. Ja, jag är ganska lat men har verkligen ingen lust. Igår var det 20 grader vid den här itden och nu är det 11 grader! Vad hände?

Ikväll blir det ensamkväll för mig. Men det är skönt att bara vara med sig själv ibland. Funderar på att tappa upp vatten i badkaret och lägga mig och läsa i badet lite senare ikväll. Man känner ju sig så fräsch efter ett bad. Kanske dags att börja smörja in sig med brun-utan-sol också. Man kan ju hoppas att man snart kan ta av sig jackan, och man vill ju inte blända hela omgivningen.

Får väl ta på varma jackan och upp med paraplyet och fixa den där matlagningsgrädden nu. Finns inte så mycket annat att göra :)


Grattis Mamma!

Idag fyller min mami år, som ni kanske redan förstod av rubriken. Har precis fixat håret efter duschen, tänkte ha lite lockar idag, får se vad det kan bli av detta :)

Christoffer kommer hit vid 4 och sen ska vi till Vallås och låna bil så att vi kan komma hem ikväll. Ska passa på att slänga min gamla tv på tippen också. Den är paj så den gör mer nytta på tippen än att ta plats i min klädkammare. Måste hoppa över den när jag ska ta kläder. Inge vidare faktiskt.

Vi ska till Helsingborg, till mamma, ikväll i alla fall på lite kalas sådär. Mormor ska också komma, längesedan jag träffade henne :) Blir säkert trevligt! Hade dock lite presentpanik igårkväll, men det gick över idag när jag hittade en present till henne. Kanon!


Grattis!



Städmani

Var tvungen till att ta ett par timmar för att städa lägenheten. Ibland kommer sådana infall, att man ska storstäda. Damma, torka golvet, dammsuga, torka alla skåpsluckor, sortera skor, osv. Jag tror ett sådant infall ahr drabbat mig idag. För jag har rensat mina skor, dammsugit, torkat golven, torkat skåpsluckor, städat badrummet, osv. Men det är skönt. Det luktar så rent nu :) Måste dock vattna blommorna också så att de inte dör ifrån mig. Hade varit sorgligt.

Men nu måste jag vänta på att golven ska torka så ska passa på att se ett avsnitt av Heroes :)


Välkommen hem Internet!

När man inte har Internet känner man verkligen hur mycket man behöver det. Att vara utan internet när man läser två nätbaserade kurser var ganska jobbigt kan jag berätta för er. Men det är sådant som händer. Ikväll är det tentamen i utvercklingsspykologi. Får hoppas att det går bra :)

Ska snart gå upp och fixa frukost :) Har varit vaken i en timme så snart är magen vaken nog att kunna äta frukost! Perfekt! Sen blir det plugg hela dagen. Med ett undantag. Gå till skolan och skriva ut och kopiera papper för att skicka in till försäkringsbolaget. Ska nog passa på att handla lite mat också om jag känner att jag orkar och har tid för det. Vi får se helt enkelt :)

Hoppas ni får en fin dag!

Ny design!

Eller ny och ny, innan har jag inte haft någon alls :)
Tack snälla Marie för at du hjälpte mig att fixa det!!

Som ni vet vid det härlägaet så har min cykel blivit stulen. I fredags var jag och kollade i polisens källarförråd och letade efter de, utan någon lycka. Men jag ahr fixat lite papper nu i alla fall och det menas med att jag kan skicka in alla papper imorgon så att jag kan få ut en ny cykel snart :)

Har varit och tränat idag för första gången på länge, men det var skönt! Dock har jag galen ont i mitt knä nu men det är smällar man får ta :)


Godmorgon solstrålar!

Är det inte för underbart att vakna av att solens strålar lyser upp hela rummet? Det gör hela dagen, på riktigt :)

Jag funderar på att göra kanelbullar nästa vecka. Har dock aldrig gjort det men fick en nostalgitripp tillbaka i tiden när mamma bakade kanelbullar så åt man dem helt nygräddade med ett glas kall mjölk till. Saft fungerar självklart också! Sen kan man cykla (när jag får ny cykel) ner till östra stranden och ha en mysig picknick :)

Ska plugga nu i alla fall och sen till lunch kommer Christoffer och äter med mig. Efter det ska jag möta upp Marie så ska vi tilll Arenan och köpa handbollsbiljetter till lördag för så är det semifinal :)
I eftermiddag ska jag till Lena och sitta och snacka där ett tag, sen ikväll kommer mami hit! :)

Mitt internet fungerar på nytt, det var alltså inte mitt nätverkskort det var fel på som han påstod :)
Hoppas att ni får en underbar dag!
PUSS&KRAM

100421

Sitter hemma hos Christoffer just nu. Mitt internet fungerar inte och jag håller på bli knäpp på det. Ska ringa dem imorgon igen för att jag behöver internet för att kunna plugga. Dock säger support att det är mitt nätverkskort som det fel på, men det kan dem glömma för det är det inte!

Så, nu har jag klagat av mig lite. Vet inte när jag kommer att komma in igen, så får se när vi hörs igen :) Ikväll blir det gratiskonsert på Smålands, får se om det kan vara något.

Ha en underbar kväll!
PUSS&KRAM

20e april

Det är ju hemskt vad tiden går fort ibland. Snart är det maj igen och sen är det ju nästan sommar efter maj. Eller vi får hoppas det i alla fall.

Idag har jag varit ganska så duktig om jag får säga det själv. Har dammsugit och dammtorkat hela lägenheten, plus att jag ahr storstädat badrummet. Det luktar fräscht överallt må jag säga :) Nu ska det bara in en ny dörr i badrummet och sen är det fint som snus!

Nu ska jag vattna mina blommor och sen är det lunch. Efter lunch blir det att plugga ett tag och sen till skolan för föreläsning klockan 15.00. Det kommer att bli kanon detta.
PUSS&KRAM








Smakprov från igår ;D

Powersmoothie

Tänkte bara skriva ner mitt recept på min morgonsmoothie :)

Ni ser alla ingredienser på bilden nedan:
1 dl yoghurt med bra bakteriekultur i, gärna acidophilus och bifidus
1 dl kesella
1,5 dl frusna hallon (går bra mer färska också)
1 msk gojibär
1 msk linfröolja
1-2 tsk psylliumfrö
1 banan

I receptet står det egentligen 1 msk psylliumfrö men jag testade det första gången och då var det itne mycket annat än frö i hela "drinken". Hoppas det smakar :)




Lägg i alla ingredienser i mixer och blanda på, sen är det bara att hälla
upp i ett glas. Om man vill kan man alltid lägga några bär i glaset sen
för att piffa upp det hela lite :)



19e april

Det finns nog inte något alls som slåt mormors köttbullar med brunsås! Igår gjorde jag och Christoffer ett tappert försök. Köttbullarna blev goda men inte i närheten av mormors smak, fast att det är samma recept. Och jag sak berätta för er att brunsås är verkligen inte det lättaste att göra! I början smakade såsen vatten med vitpeppar, men det blev bättre och bättre faktiskt och tillslut var den faktiskt god :)

Idag har jag lite planer. Ska snart göra min frukostsmoothie som är väldigt god och man håller sig mätt länge. Jag ahr annars väldigt svårt att äta frukost på morgonen och blir ofta hungirg innan lunch. Men nu slipper jag det problemet :)
Efter den är det plugg som gäller för att sedan träffa Marie och åka toch hämta färg och tapet samt åka till Tylösand för att fotogafera. Ni kommer se vad det är vi ska fotografera om ett tag. Det är Marie som har kontrollen om det där!
Sen är det tvättid 16.00 och sen är det plugg under tiden tvättmaskinen håller igång. Tills ungefär klockan 21.00 för då är det svenska Hollywoodfruar och det måste jag bara se! :P


Hoppas ni får en underbar dag!
PUSS&KRAM

Remember me

Bion igår var bra, faktiskt. Det var en snyftfilm, men en bra sådan!

Har pluggat och varit på biblioteket nu under förmiddagen och nu ska jag till Christoffer så ska vi gå in till stan. Han behöver kläder, inte jag :) Jag ska inte köpa kläder det har jag lovat mig själv för jag har fortfarande klädförbud :) Och om jag känner mig själv så kommer det här klädförbuder behöva hålla på ganska så länge...

Hoppas på att vi kan köpa en liten glass också, även om det är kallt. Jag tänkte att vi skulle göra det idag för ett par dagar sedan, men det är inte så jättefint väder idag. Knappt 9 grader. Så det får bli stora  halsduken på och vantar :)

Ha en trevlig dag gott folk.
PUSS&KRAM



Movienight

Har suttit och pluggat hela förmiddagen och har fått riktigt mycket gjort! Ibland känner jag mig bara sån fantastiskt :) Nej, ska inte överdriva, men det känns skönt att ha kommit en bit. Kunde inte plugga igår för magen, men det är ordnat nu, inget mer ont.

I eftermiddag kommer Marie hit så ska vi gå in till stan och gå på bio, ska se Remember me. Hoppas att det är bra nu bara :) Och jag ska få äta popcorn! Det har jag lovat mig själv, så får ju inte göra mig besviken inte :) Eller ska jag ta lite godis istället? Hm, svårt val. Vi får höra med Marie, kanske faller för grupptrycket!

Har precis käkat lite lunch och nu är det mer plugg som står på schemat. Ha en underbar fredag!
PUSS&KRAM




Superduo!




Hamtermat

Det är preceis vad gojibär smakar, hamstermat! Hur i hela fridens namn kan folk äta en hel näve per dag med sånt? Tur jag ska blanda ner dem i en smoothie. Börjar tro att det inte allt är några "superfruklter". Jag tror aldrig att jag har haft såhär ont i magen som jag har nu, det känns som om någon drar ett snöre var femte sekund och bara stryper alla tarmar och allt annat skit man har i magen.

Ska krypa till köket och ta en tablett nu, sen lägga mig ner i soffan igen. Det är bara när man ligger ner i soffan som man kan koppla av, då gör det inte så ont :)
PUSS&KRAM




Ser det inte fantastiskt nyttigt ut?




Goji

Mitt nya liv har hållt på sedan i söndags. Det är fiber och fullkorn vart jag än tittar i köket (okej, nästan i alla fall. Lite nudelpaket finns det väl hos alla studenter?) Så nu blir det en promenix in till stan och köpa linfröolja, gojubär och psylliumfröskal. Sånt man inte vet hur det egentligen smakar, brukar inte det vara ganska nyttigt? Har läst mig till att gojibär är en superfrukt! Den är så nyttig så det är galet. Det är något ställe där man äter massa såna bär och de är dem som lever längst i hela världen!
Sen om det är bären vet jag inte :)

Slutsats: Det ska blir en powersmoothie och kan ersätta måltider för att den är så nyttig. Så jag tänkte, man kan ju ta en sån på morgonen så börjar man dagen väldigt bra :)
I med lite hallon, blåbär, yoggi och kesella. Sen är det finito! Jag är faktiskt allvarlig med mitt nya hälsosamma liv.



Idag kom Marie och hämtade upp mig vid 9 så åkte vi till HFAB och beställde tapet och färg. Jag har beställt en sjukt häftig tapet, ni kommer smälla av! Inte riktigt kanske, men jag blev helt fäst vid den! Ni ska få se när jag får hem den och upp på väggen :)
PUSS&KRAM

13e April

Om en timme är det nättentamen, jag hoppas det går bra. Just nu känns det rätt okej, får se hur det känns om en timme :P

Och jag har ätit ett halv kilo vindruvor. Det är ju så gott och helt omöjligt att sluta! Men oj vad min mage itne tyckte om det. Det gör ont :( Får nog lägga mig i sängen ett tag, men kan ju läsa där också.
PUSS&KRAM

12 April

En sån underbar dag det är idag! Vaknade upp hos Christoffer imorse, mornade oss lite och sen upp och hoppa halv åtta. Han gick till HMS och jag gick till Maxi och handlade lite mat :) Kom över 2,5 kilo blandfärs för 75 spänn! Jag tyckte det var ett bra pris så jag slog till :) Nu får jag käka köttfärs hela månaden, men det gör inget. Man kan variera det så mycket. Funderar faktiskt på att göra köttbullar någon gång i veckan, egenrullade köttbullar är ju verkligen det godaste som finns!

Men nog om det. Efter lunch idag ska jag hem till Lena och sitta på hennes balkong och snacka lite skit! Har pluggat ett tag nu på morgonen, ska fortsätta med det snart och efter det lunch och sen iväg :)
Min kalender börjar bli fullplanerad nu. Har ju tre tenor inom loppet av tre veckor, så det är mycket plugg nu. Imrogon är det tenta i socialpsykologi, på onsdag ska jag till Lena och äta middag och dricka lite vin. På torsdag ska jag och Marie till HFAB och kolla tapeter och sen på fredag är det bio, med Marie det också :)

I helgen har jag ännu inget planerat, funderar på att låta det vara så och bara plugga i helgen. Vi får se hur det blir helt enkelt! Hoppas ni får en underbar dag idag!
PUSS&KRAM

100411

Godmorgon!

Det är alltid så skönt att vakna innan klockan ringer, man känner sig mer utvilad då.
Gårkvällen var väldigt trevlig! God mat, trevliga nya människor och mycket skratt :) Marie hade fixat mat till oss när vi kom dit, sen satt vi och pratade lite och sen blev det spel, Alias! Tack för igår! :)

Har MTV på på tv:n nu och så är det en ny låt med Lady Gaga ft. Beyonce. Det har ju spekulerats om Lady Gaga har både kvinnligt och manligt könsorgan. Det känns lite som om hon försöker krossa myterna om det i denna video, eller om producentern vill göra det. Speciellt när fängeslsevakterna säger

- I told you she didn't have a -pip-!
- to bad

Sen står hon emot gallret och har inga underkläder på sig, dock censurerat, och sen dansar i underkläder eller bikini, vet inte riktigt vad det ska föreställa. Dock tyckte jag nog om låten lite, den kan nog växa.

Idag står bara plugg på schemat, men eftersom det är sol och vindstilla tänkte jag att jag ska gå en långpromenad sen också :) Hoppas ni får en fin dag!
PUSS&KRAM




Tjejkväll!

Det fick bli klänning idag minsann! Känner mig som tagen ut en 80-tals film med randigt och kavaj med axelvaddar! Converse eller nitboots till detta, kan nog funka ikväll :)

Hoppas ni får en fin lördag!
PUSS&KRAM





Snygga axlar är viktigt!



Tänkte visa en ansiktsbild idag, inte så värst ofta dem kommer upp här!




Kök - hjärtat i hemmet?

Stämmer det? Att köket är hjärtat i ett hem? Eller är det själen?
Jaja, jag gillar mitt kök! Mitt kök! Jag satt och funderade på min gamla lägenhet innan (ja, jag gör det ganska ofta) och så kom jag på att jag tyckte om det köket också, men inte lika mycket. Mitt nya kök är mycket finare! Inte bara lite finare, utan mycket finare! Det enda promblemet jag har är att det inte finns några arbetsytor här. Det kan bli problem när man är två i köket och ska hacka grönsaker samtidigt som man ska fixa kött eller något.
Vilka i-landsproblem jag har va :)?

Bilder på mitt kök!










En rundtur i mitt kök :)



100410

Vad fort tiden går! Snart mitten av april! Men nu börjar vårvädret smyga sig fram och helt plötsligt är alla glada :) Dock tar alla fram sina cyklar, men det kan inte jag. Får vänta lite till, hoppas på att få papprena i nästa vecka så jag kan hämta ut en ny cykel :)

Gårkvällen var bra. Mötte upp Christoffer och gick till Maxi och handlade ingredienser till en god kycklingsallad, gott! Sen gick vi till Kårens After Work och mötte upp lite andra människor. Satt där och snackade ett par timmar och sen slockade vi i sängen så fort vi kom hem till Christoffer. Båda var så himla trötta!
Och hör och häpna, igår invigde jag våren med att ha ballerinaskor på fötterna! VÄLKOMMEN VÅREN!!

Ikväll ska jag till Marie på tjejkväll. Kommer några andra också så det ska nog bli trevligt :)
Hoppas ni får en underbar dag!
PUSS&KRAM

Skorfetisch

Jag vet inte hur man kan älska skor så mycket? Det är ju egentligen bara något som man trampar på dagligen, men ack så vackra. Nu kommer alla härliga vår och sommarskor till affärerna och det bara kliar i fingrarna, men jag ahr så många skor så det är det köpstop på både skor och kläder tills jag bestämmer mig för att det inte är det längre :)

Här är bara några få, alla från nelly.com!






Bara ett litet urval :)



Godmorgon Sverige!

Idag får man verkligen säga att jag är uppe med tuppen! 06.30 ringde klockan, snoozade till 07.00 och sen upp och hoppa! Byggarbetaren var här 07.15 och färdig redan en kvart efter. Så nu ahr jag ventiler i mina hål i väggen.
Just nu är jag väldigt pigg, kommer väl komma i en dvala om en timme och bli jättetrött, men det gör inget för att jag måste plugga i alla fall. Inga undanflykter idag!

Så det är det som händer idag, det blir bara en massa plugg.
Hoppas ni får en trevlig dag,
PUSS&KRAM

Förresten

Har glömt visa er den fina krukan plus blomman jag köpte för några veckor sedan. Det är små ändringar som gör stor skillnad :)



Jag blev lite kär i den när jag såg den :)



Nu ser hyllan ut såhär istället!


Min första nalle fick ta sin plats där, vid namn "Nalle". Han hade en
större nos innan men jag sov på honom när jag var mindre så nu
har den blivit lite platt :)





100408

Igår blev en trevlig kväll :) Kändes idag att jag behövde träffa lite folk igår, för idag har jag pluggat på som bara den! Jag ahr planerat upp hur många sidor jag ska läsa varje dag, och är redan färdig med det jag skulle göra idag, är inne på morgondagens plugg! Så då har jag mer tid sen att läsa in allting, så himla bra!

Snart är det en sväng till Maxi. Lena och Nina kommer hit ikväll så det blir lite mys med mat här :) Kycklingen är utlagd och så ska jag köpa lite gott så att det kan bli en god gryta som Lena beställt.

Det kommer att komma byggarbetare in i min lägenhet antingen denna vecka eller nästa och sätta in ventiler, nu är det bara ett stort hål ut med lite glasfiber i. Har hellre en platsgrej för än ett svart hål!

Nu blir det maxi och plugg,
PUSS&KRAM




Hål i väggen!


Sjukhusvistelse

Det blev inte så mycket plugg idag heller tyvärr.
Har varit på sjukhuset i Varberg hos någon handsnubbe där som skulle undersöka min hand och lederna där i. Det gick väl ganska bra antar jag, fick svar på en del frågor. Men det verkar dock itne gå åt det bättre hållet eftersom det har gjort extra ont varje morgon i två veckor ungefär. Får hoppas på att det blir lite bättre igen. Artros är inte att leka med :)
Slutsatsen av detta är att om det itne blir bättre efter sommaren är det operation med nya fejkleder som gäller. Håller alla tummar som går att hålla på att jag slipper detta!

Kom idag även fram till att Varberg är en ganska trevlig lite "stad" :) Christoffer var med mig och efter sjukhusbesöket tog vi en lunch på stan :)

(Läs mer om artros här, om ni itne vet vad det är)



Nu ska jag in i duschen, sen blir det lite kvällsmat, kanske lite mer plugg och sen en runda till Smålands med Linda. Hoppas ni får en trevlig kväll!
PUSS&KRAM

A cougar

Ser lite på Cougar town nu, jag tror att jag gillar det lite :)

Imorgon är det Varberg som gäller, ska till sjukhuset så någon ska få titta på min hand, får väl se om det kan ge något. Kanske kan de ta bort den fula knutan jag har fått utav all kortison.

Nu är det tv som gäller resten av kvällen,
PUSS&KRAM

Godkväll

Okej, jag ska inte vara så negativ när det gäller mitt boende, jag har tak över huvudet och är glad för det :)
Marie kom hit och mötte upp mig lite efter två, så gick vi till skolan och röstade till presidievalet i skolan, om kårens framtid dvs.
Efter det skulle jag på föreläsning, men fick reda på att den var flyttat till imorgon, så det var bara till att gå hem igen. Men lika glad är jag för det! För dem har slutat borra och nu kan jag plugga på riktigt en stund på kvällen!

PUSS&KRAM

100406

Hm, frågan är om man kanske ska börja laga lite lunch snart. Mackan imorse börjar ta slut i magen :) Tänkte bara visa mitt påskpynt. Det är itne så värst mycket men det är iaf ett ris och ett gult ljus, bättre än inget (;


Man ser itne det så bra med tanke på att väggen bakom är brun, men
det är i alla fall ett ris. Och det har överlevt i ett hem med en katt!


Fick syn på dessa söta äggen i stan och var tvungen till att köpa
hem en påse till mitt ris :)


Min lykta som jag letat efter så länge och äntligen hittade! Den kommer
nog att få stå på balkongen i sommar och lysa fint :)


Milton ville inte riktigt vara med på bild, men jag tyckte det var så bra
för jag fick med både mitt ris, ägg, lyktan och Milton på en och samma
bild :)


Jädra Maratonvägen!

Det har itne hänt många bra saker sedan jag flyttade hit. Cykeln stulen, de skjuter på bussar, taskig attityd på grannarna.
Jag var itne där exakt klockan 8, det stämmer. Men det gör inte så att hon får rätt att ta min tvättid, och sedan fråga om det går bra att jag tvättar senare. Men se där, det gick itne nå vidare bra för sen har jag föreläsning :) Men hon ska inte komma och läxa upp mig, det tål jag inte! Men att hon ljuger om vilket tid hon var där, för en 50+ kärring, det är bara lågt.


Nu till något roligare, mitt påskägg! Se och njut :)
PUSS&KRAM


Hejdå påsk!

NU var påsken över. Inte för att jag har firat den så värst mycket men jag har i alla fall påskris, ett gult ljus och fått/gett påskägg :)
Har också fått världens finaste påskägg! Ni ska få se en bild på det sen, men jag kan säga att det är blommor med i bilden!

Åh, dem håller på och borra som tusan här nu. Och egentligen skulle jagg tvätta, men någon har tagit min tvättid, så ska gå ner nu klockan 11 och ta tillbaka den! Jag måste verkligen tvätta! Nu har jag förlorat ett par maskiner bara för att någon är lite hagalen.

Hoppas ni får en fin dag!
PUSS&KRAM

Glad Påsk!

En dag försent men vad gör väl det? Kände att jag bara skulle in och hälsa hej. Det är ganska mycket att göra nu så har inte tid att sitta här tyvärr.

Igår var jag och Christoffer på en promenad i det underbara vädret! Efter det hem till var och en och duscha tills Marie kom till mig och så skulle vi gå till Maxi och handla mat till en kycklingsallad. När vi kom fram märkte vi att det är ju faktiskt påskafton och då stänger Maxi klocian sex. Så det blev att beställa pizza :P Så går det när man inte har mat hemma och är lite tankspridd :)
Men det gick bra ändå. Efter maten gick vi till Linda som hade lite påskfest. Trevligt :) Sen in till stan, käkade på donken, gick en runda och sen taxi hem. Så tack för en trevlig kväll igår :)

Nu blir det plugg, hörs ikväll!
PUSS&KRAM

Jag lever!

Har så himla ont i magen! Jag som skulle städa och plugga idag! Det lär det ju inte bli när man knappt kan resa sig ur sängen. Men så är det att vara kvinna :P

Hoppas ni får en udnerbar dag!
PUSS&KRAM

RSS 2.0