Tvi och fy!

Dåliga dagar måste väl komma dem också, när man har haft så många bra.

Mamma har varit här hela dagen, och det har varit väldigt mysigt :)
På förmiddagen gick vi till läkaren, som var så spydig, så både jag och mamma var irriterade när vi gick därifrån. Precis innan vi gick in ringde k-rauta och meddelade att de inte skulle gå vidare med min ansökan, så sär sket det sig. Gick sedan till Maxi och skulle prata med en person där, men då hade hon gått 5 minuter före.
När vi var på väg därifrån ringer Lena och säger att vår handledare inte har läst vår b-uppsats som vi skickade in i måndags. det var inte hennes uppgift att sitta och rätta den, men det är det visst det.

Jag blir så trött!

Efter allt det var det dock väldigt mysigt. åt lunch med mamma på en buffé inne i stan, och gick sedan i massa affärer och bara mös :) Fick köpt en skjorta minsann. Mamma köpte lite fiffiga saker på Village och en snygg retro tekanna. Lite avundsjuk på den nästan, speciellt när den kostade 25 kronor :P

Men nu sitter jag i alla fall här, ont i fötterna för jag har gått hela dagen, men det går över snart :)
Trevlig kväll på er!


Nu får det vara nog!

Jag har blivit enormt slarvig med att skriva här!

Det haglar, blixtrar och åskar här.
Jag sitter och kollar film och det har jag planerat att göra heeeeeeeeeela dagen, för nu är vår b-uppsats färdig!!

Milton är fascinerad över det hela :)




Kommer nog en ny design inom kort, ciao!

Det är såhär man ska må!

Förutom att jag är sjukt trött idag så är det kanon :)
Slutet på kvällen igår var fantastisk! Jag och Linda stod på scen och söng kareoke! Carola såklart (;
Det var nämliugen 6m-gala vilket innebär gratis mat och dricka för drickspengarna under året. Trevlig kväll :)

Nu ska vi fortsätta med b-uppsatsen, ikväll blir det tacos hos Robin och Nicole i Tylösand och imorgon ska jag på arbetsintervju!!! Gah, önska mig lycka till!

En färdig hall, tack.

Pappa var här igår och fixade lite, det blev kanon faktiskt, fick in pluppar i skåpet och en hatthylla samt krokar och spegel i hallenl, blev riktigt snyggt faktiskt :)
När skåpet är helt färdigt ska ni få se en  blid på det, men det tar nog n¨ågra dagar till, ska bara ta tag i det och köpa lite mer färg så det räcker till allt. Det är inte s¨å mycket kvar, ska måla två hyllplan på udersidan och fixa knopparna, sen är det färdigt :) Får köpa en blomma också, så att det blir som jag tänkt mig.

Jag ska möta Linda om 5 minuter och cykla till träningen, så jag ska gå nu, ha en bra kväll :)
Ciao

En sån flopp!

Det var ju verkligen en flopp igår för Sverige i Eurovision, delad 21:a plats. Det blir att kvala nästa år igen, börjar bli en vana nu va?
Norge var värdiga vinnare enligt mig, fast min personliga favorit var ändå England, fast Ryssland var ändå bra på något märkligt sätt.

Nej, nu ska jag gå till tåget, Halmstad igen.
Ha en bra dag :)


Förlåt!

Jag har ju bölibit sjukt seg på att uppdatera! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta, och jag skyller på skolan, den tar för mycket tid. Och den fina vädret, man vill inte sitta vid datorn när man kan vara ute.

Skåpet som jag hämtade i Abbekås är målat tre gånger, det behövs lite mer färg på vissa ställen och det ska fixas till imorgon, sen är det faktiskt färdigt :)
Bordet ska målas en gång till minst, sen får vi se hur det ser ut. Sen är vårt vardagsrum färdigt i stort sätt! Vi ska se om vi hittar en vit bokhylla någonstans, typ som IKEA:s, blocket är bra för sådant :)

Igår var gick jag till Bolmens på kvällen och myste i solen med pizza, cider och en kortlek. David bor där, så vi satt utanför hans fösnter, David, David, Saltan och jag. Trevlig kväll måste jag säga :)
Var dock hemma rött tidigt vilket var skönt, för trött var jag!

Ikväll blir det 50+15-årskalas. Min mosters man och min kusin. Det blir lite släktkalas, blir nog super. Har inte träffat mer än mamma på ett bra tag så det ska bli mysigt att träffa alla igen.

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll mina vänner!

En operation senare.

En bra och en bra/dålig nyhet.

Bra: jag har fått tillbaka mina utlånade pengar efter två månader ungefär. Det var på tiden kan man säga!

Bra/dåligt: Jag ska opereras. Det är bra just för att jag kommer slippa att ha ont, men kjag är så nervös redan och det är en månad kvar. Det dåliga är att jag inte kan jobba i sommar för jag måste vara sjukskriven i ett par veckor.
Mamma har erbjudit sig att komma upp och vara med o jag ville det, och det tackar man väl inte nej till, morsgris som jag är. (Lika mycket farsgris iof)

Imorgon blir det Helsingborg en runda och hämta ett sidobord, en stor zinkkruka och lite annat smått och gott, sen ner till Abbekås och hämta ett skåp :) Det är tur att man har snälla föräldrar med bil!

Men nej, snart är det Desperate Houswifes och jag ska nog ta en dusch innan dess. Ha det så bra gott folk :)
CIAO!

Skewla.

Vi skulle egetligen träffas klockan tio idag men det blev klockan tolv istället, blir ganska ofta så. Men nu ska jag nog försöka få att vi träffas vid nio-tio någongång så jobbar vi intensivt och sen har man eftermiddagen/kvällen ledig. Nu sitter man bara ändå, har precis kollat på "våra bästa år", och det är ju kul ett tag lite då och då.


Men nu vill jag ha sommar!!!



Uhuh.

Jag har varit hemma i Helsingborg i helgen och inte haft tid att sitta vid datorn och tramsa.
Åkte ner på fredag morgon och träffade Isabelle hela dagen, sen kom C senare på kvällen och vi åkte till pappa är det var lite kalas med Marias släkt. Trevligt :)
På lördagen blev det stan och sen Isabelle-träff igen för att lämna paket till henne, hon fyllde år igår nämligen, grattis i efterskott!
Efter det tog vi en tur vill väla och Ikea för att sedan äta middag hos mamma. Trevligt det också :)

Tiden går ändå väldigt snabbt när man är i Hbg, dagarna bara springer iväg vilket är lite jobbigt.



Vi har fått det så sjukt fint hemma nu förresten! Riktigt fräscht jämfört med innan måste jag säga. Innan var tapeterna gröna/lila/persika-färgade och nu är det grått och vitt. Alla möbler ser mycket finare ut och vi kommer göra det så fint här hemma! Ni kan få smakprover sen när min lilla "gammel"-hörna är färdig :)

Ha en trevlig dag!
Ciao

A girl's just as hot as the shoes she choose

Jag fick ett litet ryck och fick för mig att räkna mina skor.

Summa: 58 skor.

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?
NEJ! För idag fyller både Christoffer och pappa år,
Grattis!!

Ska fira Christoffer idag, pappa blir firad på fredag då vi ska till Hbg :)
Det tror jag kommer bli kalas.

Jag känner att det inte bli så mycvket blogg nuförtiden. Men lite olika anledningar bla, magsjuk, tidsbrist och orklös. Men det ska bli ändring på det nu :)

RSS 2.0