Buzzin'

Kom hem från mamma för en timme sedan ungefär. Har lagat mat åt henne och min bror, cred till mig!
Det var rätt kul, för min bror bor i Paris och han kom hem till Sverige i onsdags. I lrödags kom mamma hem från sin semester och visste inte alls att min bror skulle vara hemma då. Sp vi förberedde maten och det ringde på dörren - där stod min bror. Akta chocken mamma fick istället, helt kul :P

Ska snart gå och lägga mig, ska ta tåget 07.53 imorgon, vilken jag snart slipper, för på onsdag får vi nyklarna till vår lägenhet!

Godnatt vänner :)

Planering.

OJ! Här var det längesdan man var inne. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt men jag har verkligen inte alls haft tid att vara här inne. I fredags var det Halmstad under dagen och sedan hem till Helena på Marykay party som var trevligt :) Igår pluggade jag på morgonen och sedan skulle jag på någon outlet på berga (som förövrigt var sjukt dålig!) men hittade iaf strumpor, det behövs alltid :) Sen åkte jag hem till pappa och umgicks lite med dem, åkte till ett köpcenter med Maria och sedan in på Maxi och handla mat.
När jag sedan kom hem var det bara direkt till Helena och börja måla, käka pizza och snacka lite skit med Helena, Emlie och Therese :) Mycket trevligt.

Nu har jag suttit ioch pluggat hela dagen och är ungefär helt slut. Halv sex kommer mamma så ska vi gå hem till henne igen. Hon kom hem från sin resa igår, ska bli kul att höra hur de har haft det.

Nu måste jag plugga vidare, kommer nog uppdatering senare, hejs :)


Have a heart.

Har verkligen fått den i låten i huvudet efter att någon sjöng den på Idol för ett tag sedan. Men oj vad fin den är :)
Min bror kom ju hem igår, och det var verkligen kul att träffa honom igen!
Har träffat honom både igår och idag. Idag kom han hem till mig och käkade och sen åkte vi till vår kusin och träffade vår andra kusins sambo och barn. Har nämligen ganska nyligen fått tvillingpojkar. Och Julia är så söt! Hon har precis lärt sig säga 'Lovisa' så nu säger hon det hela tiden :P
Blev även bjuden på mat där, mycket trevligt :) Måster träffa dem innan jag flyttar, verkligen!

Sen ska jag till Halmstads stadsbibliotek imorgon och träffa fem stycken från min klass och göra klart vårt grupparbete som ska presenteras på seminariet nästa vecka. Det blir nog bra hoppas jag.
Imorng kväll ska jag hem till Helena för hon ska ha MaryKay party, trevligt. Så det blir itne så mycket plugg imorgon, tur att man har helgen på sig, för jag kommer verkligen sitta med näsan i böcker hela helgen sen. Jag ska klara tentan, så är det bara!

Nej, nu kallar sängen och Milton. Godnatt!

Målarfärg.

Jag har varit hos Helena hela kvällen och målat massor :) Ändå fint för att vara amatörer! Men att det var så svårt att måla, det kunde jag aldrig tänka mig, puh.
Men jag tror ändå att när de målar andra lagret imorgon, så kommer resultatet bli super :)

Imorgon är det skola, sen kommer min bror hem imorgon så jag ska till pappa och käka då :) Han stannar till den 4 october, så det blir ändå ett par dagar :) Man ser ju honom inte så ofta /:

På torsdag ska jag hem till min kusin, för hennes bror (min andra kusin) är hemma från Norge med deras tvillingsöner, små rackare är de allt. Så får träffa dem innan de åker hem på fredag igen.

Tror inte jag har missat så mycket nu, godnatt gott folk!


Godmiddag.

Yes, det var superskönt att träna idag! Det var längesen, har varit sjuk och haft en miljon saker att göra och hundtratals sidor att plugga in. Men nu så, nu får det komma igång igen :)
Har även skaffat en födelsepresent till min bror idag, han kommer ju hem imorgon, så himla kul!
Han stannar ganska länge så kanske hinner han se lägenheten jag ska flytta in i?
Vi får se :)

Skulle bara köra en liten uppdatering, ska återgå till plugget igen :)
(För visst är det kul att lära sig nya saker?)


Godmorgon.

Sitter och käkar frukost nu :) Idag blev det havregrynsgröt, te och ett glas vatten för det är så varmt :) Ska ner oh träna efter det och när jag kommer hem från träningen är det bara snabbt in i duschen och sen ska plugga som in i! Ända tills 17 ungefär, för då ska jag till Helena. Vi ska måla hennes lägenhet :) Hon ska överraska sin sambo som är i Turkiet. När han kommer hem kommer hela lägenheten vara målad :) Sött va?

Nu ska jag äta min frukost, ha en bra dag vänner :)

Väla.

Kom hem från väla för ett tag sedan. Köpte aboslut ingenting! Så tråkigt. Eller jo, majs att knapra på, mumma!

Annars har det varit skola idag. När klockan ringde klockan 5 imorse trodde jag på allvar att jag skulle avlida, det var så jobbigt! Men det var en bra föreläsning om Simmel idag, och analysen är äntligen inlämnad :) Sen åkte jag tåget med Malin hem. Eller hon hoppade av till Båstad och jag fortsatte en halvtimme till.
Förövrigt var det sjukt jobbiga ungar på tåget. De sprang rundor hela tiden! Skrek, grät och sen satte en liten unge sig bakom mig och började sparka på sätet. Finns det något mer irriterande?!

Ska nog ta mig en macka och sen är det nog snart sängen som kallar. Måste ladda upp inför träning och plugg imorgon, godnatt :)

Honey.

Ska till väla med isabelle nu, Väldigt bråttom faktiskt.
På med kjol och skor. Säger mer sen, haaaej!

Jammin'

Åt en alldeles fantastisk middag ikväll. Ni ska få se ett foto på det, jag var tvungen. Det såg så gott ut!
Varmrökt lax, potatis och sallad. Fantastiskt!

Packar ner min lägenhet i lådor nu samtidifgt som jag lyssnar på lovely Stevie Wonder :)
Så nu ska jag fortsätta packa, ciao :)


Te och Plugg

Sitter och dricker te och pluggar med väldigt låg musik. Det är mysigt, såhär vill jag ha det :)
Dock har jag nyss kört fast i min analys, men det kommer nog snart igen. Ska läsa lite så länge.

Det blev lite ändrade planer igår. jag och Helena åkte till Therese och sa grattis till henne för hon hade fyllt 22.
Klockan blev åtta och vi åkte till Maxi och hämtade Isabelle och sen hem till Helena. Kollade film, PS. I love you. Nej, den var itne så bra faktiskt, väldigt seg. Jag hade större förhoppnignar på den filmen. Fast man kasnke måste se den en gång till, vi får se.
Klocka blev massor så Isabelle och jag cyklade hem. Men det var en trevlig kväll, tackar :)

Nu ska jag skriva ett par meningar, ta på mig andra kläder och gå ner till mamma och skriva ut mitt arbete.
Ciao!

(Ps, på onsdag kommer min bror hem!!)

Baby Love.

Sitter och pluggar nu. Det är faktiskt väldigt intressant. Är dock inte riktigt färdig med min socilogiska analys, men snart så :) Det är rätt svårt faktiskt, man vet inte riktigt hur man ska ska analysera det ur ett sociologiskt perspektiv. Men det är första gången nu, så man får göra det man kan och sen bättre lycka nästa gång :)

Ska till Helena ikväll tror jag. Jag och Isabelle sak dit isåfall :) Långesen man träffade Isabelle. Ingen av oss har tid, ganska sorgligt, så det får det bli ändring på :)

Igår träffade jag Erik och Rickard och sen ett par andra också. Det var trevligt det med :)

Nu ska jag ta en ducsh och sen göra färdigt min analys :)


The Others.

Bu, den filmen sattes igång igår, jag somnade iof, men den är ganska äcklig faktiskt!
Ja, det är den!

Efter en trevlig dag igår, måste jag plugga idag. Så det blir nog en tradig fredasgeftermiddag idag. Men ikväll blir det säkert något kul som händer :)
Imorgon ska jag nog träffa Helena och Abbe. Kolla film och dricka lite vin kanske, blir säkert jättebra tror jag.

Ska snart gå och handla lite mat nu, får lyxa till det med fin mat ikväll, dvs inga nudlar.
Och nu är det itne alls långt tills jag flyttar. Nycklarna får vi om 12 dagar!
Jag tänkte bjuda på en väldigt gammal bild, Enjoy eller något.
Trevlig fredagskväll på er :)




My moma said.

Har suttit ett par timmar nu på morgonen med min sociologiska analys. Nej, den är inte färdig ännu, men nu är det inte mycket kvar :)
Usch, det ser ut som om det ska börja regna närsom. Jag som tänkte gå ner och träna. Fast jag har rätt mycket att göra. Ska se våra bästa år nu :D

Ciao.

(Förresten så kommer det bilder snart, jag ska bara fixa några först, därför det har varit en bildfri blogg ett tag)

Gratulerar.

Idag fyller min bror hela 24 år. Gammal som gatan men stort grattis till honom! :)
Annars har det varit skolan i Halmstad idag. Har även hunnit med att ha en liten minivisning av min lägenhet i Helsingborg, och det verkade vara av intresse faktiskt. Trevligt värre. Fick även en litet trevligt samtal idag :) Då blir man lite småglad.

Måste bara säga att jag har varit fantastiskt duktig idag. Jag har skrivit en hel del på min sociologiska analys från filmen "Crying game". Vi tar ett tag imorgon och kanske lite på fredag till det också, det ska det vara färdigt :) Det ska lämnas in på måndag så det ska inte vara några problem alls :) Jag har städat också! Här är tipptopp! Cred till mig.

Sen måste jag bara säga att jag har sjukt ont i magen. Precis där blindtarmen sitter fast spegelvänt så det blir på andra sidan. Någon doktor som läser och kanske vet vad det är?
Men nu ska jag iaf sova, godnatt!

Lax och potatis.

SÅÅ gott det är! Har precis ätit det. Milton ville smaka lite han med (;
Ska snart till Helena en liten runda, har min väska där som jag måste hämta. Ska gå ner till vägledsningshuset också och hämta en blankett. Fast jag funderar på att göra det imorgon istället. jag måste plugga som in i idag egentligen.

Ikväll ska jag gå till mamma halv sex och ta med henne och Peter till namngivning till min kusins tvillingpojkar :)
Filip och Oliver ska de heta, i andranamn vet jag inte. De bor i Norge så det blir kanske något norskt, vad vet jag :)

Nu ska jag diska och sedan ringa Helena och ta en liten cykeltripp upp där, ha det bra :)
ciao.

I ditt ansikte.

Ja, jag gillar Magnus Betnér, han är sjukt kul! Och han kommer till Halmstad på onsdag! Någon som vill gå :)?
I lördags var jag hos Helena. Där var rätt mycket folk, men det var jag Linda och Helena som åkte ner i stan. Det visade sig vara en flopp, jag gillar fortfarande inte Harrys åldersgräns och att de håller så sjukt hårt på den ! Där var inte en männsiska i kö, knappt något folk utanför och det såg itne ut att vara mycket där inne heller, hur farligt är det då om man itne är 23?
Harrys suger!
Så får man säga, det är sant.

Annars har jag varit i skolan idag. Sen till pappa och hämtat kartoner. Jag började packa direkt när jag kom hem! :D Om 16 dagar får vi nycklarna till vår lägenhet, längtar!
Ska bli så skönt att slippa och tåg och gå upp kl 06 på morgonen.

Bilder från i lördags kommer nog snart, ni får ha lite tålamod,
godnatt mina vänner :)

We got married in a fever.

Det blev nog lite sent igår, vakande itne förrens 13.40. Lite småjobbigt, jag skulle ju plugga hela dagen idag, nu blev det sova istället och hela dagen är förstörd!
Och inte vet jag vad jag ska ha på mig ikväll heller, ska till Helena och sen kanske ut. Jag behöver nya kläder!

Men nu har jag inte tid att sitta här längre, ska plugga massor!
Ciao.


New haircut.

Då var man nyfriserad och grejjer. Dock blev det lite kort, men det får växa lite :)
Erik har precis kommit och nu ska vi köra och hämta pizza och äta dem någonstans. Så ha en bra kväll, det ska vi ha :)
Ciao!


The crying game.

Sitter och kollar på Våra bästa år nu, så bra :D
ahr precis käkat och innan det pluggat hela morgonen, väl behövt. Ändå kul att lära sig nya saker.
Mih, jag ska klippa mig sen också, har ni tur kommer det up en bild, men det är tveksamt.

Nej, ska kolla Våra bästa år och plugga lite till, sen är det iväg.
Hej och hå.

You're beautiful.

Kom hem från Halmstad för någon timme sedan. Har sovit hos Linda där. Hon är sjukt snäll! Annelies ord:"Lindas längd är verkligen en isbrytare". Och oj vad det stämmer :P Sjukt kul.
Det var iaf kårpub igår, himlans trevligt faktiskt. Först så var det förfest i u-lokalen, också himlans trevligt :)
Det som inte var trevligt var att gå upp klockan 8 idag för att träffa Maria, Malin, Elli och Linn på Halmstads stadsbibliotek, var väldigt trött! Men nu är vi iaf färdiga med vårt arbete, så det känns skönt :)

Ska ta bussen till pappa snart, ska bara byta lite kläder och fixa mig lite. Måste dock sitta här ett tag till, har ätit pannkakor så det känns som om jag ska spricka så mätt jag blev!
Har lagt ut mat till ikväll också, får se om jag orkar äta så mycket :P Men jag msåte äta upp frysen, jag flyttar ju snart! 20 dagar för att vara exakt!

Ciao!


Skoooola.

Det är fortfarande himlans kul, men det är ändå segt att gå upp på morgonen. Idag fick jag voisserligen sovmorgon, klockan ringde inte förrens 07.30, igår var det 05.15. då var jag som en zombie!
Sitter och käkar frukost nu, ska dra till tåget sen och sitta och läsa där en timme :) Jag ahr kommit på att det är ewn väldigt bra plats att läsa på, tåget. Där är rätt lungt (oftast iaf) sen så har man helt egen tid i en timme.

Ska äta upp nu, och sen fixa lite. Ikväll är det lite fest på u-lokalen. Får se om jag klan sova uppe i Halmstad eller om jag tar sista tåget hem. Sista tåget går klockan 22.00 så det är itne så sent :P

Ha en bra dag alla :)
Ciao

Trötthet.

Oj, den ständiga tröttheten. Somnade nästan direkt när jag kom hem och sov till för en halvtimme sedan. Gick upp och gjorde mat, så nu sitter man här och äter. Ska gå och lägga mig när jag har ätit upp.

Åh, idag fick vi en hemuppgift i skolan, det blir verkligen en utmaning att fixa den, verkar jobbig. Nog därför vi fick två veckor på oss. Men det verkar kul, så det blir nog bra :) Idag fick jag min ena bok också, äntligen! Den andra har inte kommit ännu, har den inte kommit imorgon ska kjag ringa upp och klaga. Jag betalade extra för att det skulle gå fortare och det var två veckor sedan!

Men nu ska jag äta färdigt och sen somna till "My name is Earl".
Godnatt vänner.

Maxi.

Ja, de ringde från Maxi imorse och frågade om jag ville jobba idag. Tja, alltid bra att tjäna extra pengar. Så nu är det jobb mellan 12-20.15. Inte den roligaste tiden med tanke på att hela dagen pajjar. Men sen är det skola imorgon, man får tänka på det :) För oj vad det är roligt!

Nej, nu ska jag äta frukost och sedan cykla i det otroligt fina vädret! inte.
Ha det bra, ciao.

454545

Sitter hos min pappa och kollar lite gamla kort, så såg jag bilder på Milton när har var liten, sjukt söt!
Ska till Linda sen ikväll, kommer nog bli myxigt och träffa alla igen :)

Nu blir det nog lite mat i magen, sen köra med Maria till väla senare.
Ses ikväll!
Ciao


Se så lite han var när jag fick honom :)

mat.

Har precis varit på gamla Maxi och handlat mat. Det känns så konstigt att handla där när man inte jobbar där längre, men det är billigare än Hemköp och Konsum :)
Just det ja, jag har färgat håret också! Nu känner man igen sig själv igen.
Ska ner till Apoteket nu, måste ha hostmedicin och lite sånt.

Ska till pappa sen och äta, och efter det kolla film med Isabelle :) Det blev inget Halmstad, men det blev bra ändå. Snart bor jag där uppe, då kan jag vara med på lite fler saker :)

Ciao gott folk!

Mycket på en gång.

I onsdags träffade jag Vicky så var vi ute och åt och sen gick vi på bio :) Såg Mamma Mia, väldigt bra faktiskt!
Hade en föresläning på skolan i onsdag också, om Karl Marx, vilken påminner mig om att idag kom min sociologibok av Giddens. Ska ner och hämta den på posten sen :)

Var i Halmstad igår också, skrev på lägenhetskontrakt :) Så nu flyttar jag den 1 oktober redan! Det ska bli så himla skönt!
Då kan det inte uppstå sådana problem som idag. Det skulle vara avskedsfest för Elin idag, men jag hade inte någonstans att sova, så får skippa det. Hur kul är det?!

Nej, nu ska jag ner till min mormor med ett par saker, och hämta boken på posten!
Ha det bra små vänner, ciao!

badom

Ska snart ner i stan med Helena faktiskt. Men båda sitte ri pyjamas så jag vet itne ritkigt vilken tid det blir :)
Ska se om det finns någon klänning till lördag kanske :)
Men det finns det väl inte, inte i denna lilla staden.

Nej, skulle bara skriva en snabbis,
ha en trevlig dag :)
CIAO!

slut på nollning, början på allvar.

Första skoldagen idag, var fhelt förväntansfull och det verkar väldigt lovande och intressant och hela den biten.
Är glad att jag vlade den linjen. För er som inte vet så är det "Programmet för sociologi och socialt utvecklings-
arbete". Starkt rekomenderat!
Och nollningen som vi har haft i 10 dagar har varit fantastiskt kul! Staben och alla mammor har verkligen
gjort allt för att vi ska få den bästa möjliga nollningen, och de lyckades!
Men ja jäklar vad alla blev förvånade när staben avslöjade sig :P

Och en annan extremt god nyhet är att jag har fått lägenhet i Halmstad! Nästan precis bredvid högskolan!
Kan det bli mer perfekt eller? Tror knappast det. inflyttning gäller den 1 oktober så det är snart också :)
Ska iof dela lägenheten med en annan med tanke på att det är en trea, men det blir säkert bra :)

Sen på lördag ska jag hem till Linda och träffa lite folk :) Folk måste uppdatera mig från jobb nu när
man inte kan vara där :P

Åh, glömde säga att jag ahr köpt ett skitbra lexikon idag! Sociologiskt lexikon heter det :)
Ska läsa lite i det senare ikväll, spännande värre.
Ha en trevlig kväll gott folk!

Ciao!



Bild innan finsittningen (Avslutning av nollning). Alla är så himla fina!

RSS 2.0