Rasande fart!

Jag är färdig med uppgiften i både kriminologi och pedagogik. Dags för hemtentorna, hoppas det går lika bra!

Sen kan ju klockan bli fyra så jag kan tävtta och få lite rena kläder :)

091027

Ojoj, snart är det november!

Jag fick lite kritik för att jag skrev att jag var morgonmänniska, folk tyckte tydligen inte det. Men jag går upp innan 9 varje dag iaf! Så det så :)

Idag blir det bannemig plugg hela dagen, får se om jag hinner med att träna sen. Måste ju kolla Desperate Housewifes ikväll också! Viktiga grejer!
Har precis gjort färdigt uppgiften i kriminologi, nu är det en uppgift i pedagogik. Och sen är det väl bara till att fortsätta med de fyra tentorna som vi har också. Det blir bannemig att sitta hela helgen! Den sista tentan (för denna delkursen iaf) får vi imorgon. Får se hur det blir med det..

Nu blir det plugg iaf!
Ciao

Smärta!

Min hand är nog död snart. Det gär något så fruktansvärt ont! Det är nästan så man blir gråtfärdig. Hoppas bara på att det hjälper sen, för då kan det vara värt att ha galet ont.. Nästan.

Jag har skrivit på om att byta lägenhet, vilket är kanon, för nu har jag någonstans att bo :) Det lättade otroligt mycket. Ska fixa lite med det på måndag. Säga upp halva avtalet och sen vänta på ett godkännande.

Ikväll blir det att gå till Linn, ska bli trevligt :) och idol! Hoppas det är bra idag, fast rocktema borde väl inte kunna gå och skogen.

Ciao!

Mycket på gång!

Idag har det varit skola på dagen, hem en snabb runda sen träning. Snart kommer mami och så ska vi käka pizza och ha myskväll :) Sen är det upp galet tidigt imorogn för jag ska vara på operation 07.15. Puh, okej att jag är lite morgonmänniska, men det där är inte okej!

Hoppas att det går bra iaf, är lite nervös.


Nu ska vi köpa pizza! Godnatt :)



(Ps: lägenheten var superfin! Ska kolla på det med mami imorgon, och sen får jag bestämma mig :)

Visning

Klockan fem kommer det folk hit och kollar, och sen ska jag kolla deras lägenhet :) Deras är helt nyrenoverad och i bra pris för den storleken, så jag hoppas verkligen på detta! Har dock inte sett varken lägenheten eller ritning på planlösning, men har källor som säger att det är bra lägenheter där. Hoppas :D

Sen är det bara skola. Har pluggat massor. Fast idag på slutet blev det mest hänga gubbe med Berat och Lena :P Men man måste ha kul också! :)

Rättegång

Har suttit på rättegång i stort sätt hela dagen. Från klockan 9 till klockan 18. Men det var riktigt spännande mål, så det kändes inte som om det var så länge. Självklart var det pauser :)

Nu har jag nyss avnjutit en god middag med min kära pojkvän sen 10 månader tillbaka :) Ska försöka få honom att se Desperate Housewifes sen, vi får se hur det går!

Sen är det lägenhetsvisning imorgon, hoppas hoppas!!
Nu blir det annat, ciao

Heroes + Handkräm

Man blir ju helt beroende av återfuktande krämer på vintern! Eller jag blir det iaf. Måste ha det på hela kroppen känns det som. Men hämnder och ansikte, annars fjällar man ju bort. Tack och lov för handkräm!

Har precis kollar lite Heroes (blev trött på plugg efter en nästan färdig tenta), det är riktigt äcklig faktiskt! Men det är samtidigt sjukt bra. Sitter och blir helt nojig, de har gjort serien på ett sätt som gör att man sitter på helspänn hela tiden och bara måste se mer. Om ni ar chansen att se den från början, gör det!

Nu ska jag cykla till träninge, ciao!

091019

Tog en morgonpromenad imorse på ungefär en och en halv timme, vilket var riktigt skönt! Har precis haft en paus i pluggandet och käkat lunch. Resten sen igår :)

Igårkväll var min kusin och hennes man och barn här. Det var mycket trevligt! Längesedan man träffades så det var mysigt. Och Milton var ute och var social för en gångs skull, även om han fortfarande är lite rädd för lilla Julia.

Nu är det plugg som gäller fram till fyra och sen är det träning och efter det är det ledig kväll :) Nu är det ju itne Hollywoodfruarna längre, får se om de kommer något annat istället.
Trevlig måndag! Ciao

Pluggdag

Har precis kollar på ett avsnitt Prison Break, mycket spännande! Knappt så att mina nerver klarar av det programet, jobbigt läge!

Nu blir det dusch, käk, och sen plugg ett par timmat. Så kan man slappna av på kvällen. Kan ju börja med en av fyra hemtentor som ska vara inne i november. Det är mycket nu! Men det är bara att köra igång! Trevlig lördag på er.


Idol

Ikväll smäller det, andra fredagsfinalen! Jag hoppas på Erik, han har en sån otrolig röst! Och ikväll är det Michael Jackson tema, så det blir kul att höra massa sådana låtar också. Dock tyckte jag det var väldigt synd att Karolina åkte ut förra veckan, för hon är nog den som har den redan mest utvecklade rösten av dem alla, hon är en sångare! Fast iof, med tanke på det får hon säkert skivkontrakt eller något snarast!

Snart ska jag gå och hämta tvätten, sen ska jag gå till Maxi och handla godis till mig och Marie som vi ska ha till idol ikväll :) Ska köpa tvättlappar också, så jag kan torka av lite här hemma :) Soffan är i tvättmaskinen (eller tyget, men det förstod ni nog) och då måste ju resten av lägenheten också vara fin. 

Nu ska ja ner och fixa tvätten! Ciao


DET SNÖAR!

Okej, det är kanske litet tidigt, inte ens november. Men det snöar!!!

Synd dock att det har regnat innan det snöar så inget lägger sig :(
Nej, om man kanske skulle ta en promenad i detta fantasiska snöväder?


Ööööh

Jag har lägenhetspanik, det är sjukt jobbigt. Jag har haft ont i huvet varje dag i två veckor, det är inte alls kul! NSLDNLSKDNDSKLNVJBDF!!!

Har varit på vårdcentralen och tagit prover till operationen nästa fredag. Det gick väldigt snabbt och jag är positivi överraskad. Det brukar nämligen minst ta en timme där, nu tog det nog max en 15-20 minuter. Kanon tycker jag!

Ikväll är det ju i alla fall idol, och jag ska väl plugga i stort sätt fram tills dess. Funderar på att tvätta soffan idag, klockan 12 isåfall. Har man något annat att tänka på ett tag. Sen måste jag plugga också. Har nu fyta tentor soms ka in samma vecka. Kul? Nah, jobbigt men inte tråkigt. 

Nej, ner och boka tvättid, nu ska soffan bli ren!

Lägenhetsvisning

Det gick bra på visningen idag. Det var ugnefär vad jag hade tänkt mig. En tvåa på 60 kvadrat var det. Plus var att det var ett kök som man fick plats med bord, klädkammare att slänga in skit, lagom stor hall, ljus lägenhet och stor balkong! Men det finns klart minus på alla lägenheter också. Vi får se hur det blir helt enkelt :)

Idag har det varit skolan hela dagen, ska iväg till Christoffer ikväll och käka mat och lite så, sen blir det att kolla "Inlåst", bra serie!

Jag tycker egentligen inte om Gina Tricot alls, för att de har så fruktansvärt dålig kvalitet på kläderna, men det är faktiskt billigt där. Tex denna koftan för 199 kronor, det är ingenting! Vet dock inte om den är varm, men den hade varit mysig :) Finns i en himla massa färger också!


Jag skojar inte

Det sitter faktiskt en på biblioteket som ahr shorts på sig!!

Jag fryser bara jag ser honom.


Tisdag

Saker som piggar upp en tisdagskväll, DETTA!!!


091011

Snart mitten på october, galet. Sen kommer bannemig november och då är det snart 2010!

Och jag är så galet sugen på att åka på skidsemester! Känns som om alla ska åka utom jag, fast så är det såklart inte. Men det var så himla längesedan som jag stod på ett par skidor och det skulle vara så himla kul!

Nu ska jag känna mig duktig och kolla på lyxfällan, tur att man inte är i den situationen!  :)

Skolplugg

Vi blev färdiga med uppgiften som ska vara till seminariet på måndag. Imorgon blir det nog att sätta sig med hemtentan i kriminologi och försöka börja lite smått med den. Den utgår bara från en bok, så det ska nog faktiskt gå bra :) Eller ja, får hoppas det i alla fall.

Nu ska jag duscha och sen måste jag städa efter en viss Saltan. Hela köket är fullt med disk, och det ska bort och in i skåp!
Har fortfarande inte fått någon lägenhet, men hoppas på att det kommer så småningom :) har ju trots allt till februari på mig.

Klockan fyra ska jag till Christoffer och sen ska vi till hans föräldrar och passa hans lillayster. Får se om det blir fotboll ikväll eller om det blir något spel eller något sådant. Vi får se hur kvällen slutar :)

Duschen kallar!

Fredagsmys!

Kvällen har spenderats med trevliga människor hos Lena :)

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera vissa dagar men det är mycket just nu. Fullt ös med att försöka hitta lägenhet eller inneboende, det går sådär på det fronten kan jag tyvärr meddela. Skolan tar en himla massa tid den med, och när jag är ledig är jag trött.
Och nu blir det sängen för imorgon ska jag träffa min grupp klockan 10 på biblioteket. (Nej, studenter har inga vilohelger)

GODNATT!

091008

Nu har jag hittat min vinterjacka. Ingen fjällräven och tyvärr ingen marinblå. Men det blev en liknande modell och det blev en svart. Fjällräven får kanske vänta då tills denna är slutkörd. En everest från Stadium, 1299:-.



Och okej, nu ska jag faktiskt plugga lite. Och kanske ta en kopp te, bara för att ha något annat att göra.

Torka

Jag ska inte köpa kläder, men man får sukta efter dem ändå! Var inne på Glitsys hemsida och kikade runt :)



Denna tunika fanns där för 199 kronor. Ett ganska bra alternativ för dem som
gillar Odd Mollykläder men inte riktigt gillar priset.



Denna tröjan blev jag lite förälskad i :)



Kolla detaljerna!!

Dagens I-landsproblem

Mina jeans var för små för ett tag sedan, nu är de för stora.



Skolan gick bra, gjorde typ inget. Ska plugga snart igen. Puh.
Jag är sjukt sugen på chilinötter med vitlökssmak från Tasty House!!
Varför finns inte det i Halmstad?! Åååh!

Jubileum

Det var kul att se alla så himla uppklädda. Killarna hade kavaj och tjejerna hade fina klänningar och högklackat på sig. Det gillar jag :) Annars var kvällen lyckad igår, gasquen var kul och det var trevligt efteråt också :)

Nu ska jag snart till skolan och plugga. Ikväll blir det nog bara att vara hemma. Kanske träna, vi får se hur halsen mår efter dagen.

ciao

Tröttsamt

Det finns nackdelar med att ha två scheman. På det ena står det att vi skulle börja 9.15 och på det andra 13.15. Den tidiga tiden var på det schemat som borde vara det mest uppdaterade. Men icke! Nu får man cykla till skolan en gång till. Och det är faktiskt ett problem, för jag hade kunnat ta den halvtimmen och göra något mer vettigt, till exempel plugga här hemma!

Ikväll blir det sittning på Smålands. Jag ahr fortfarande inte valt ut en klänning och det börjar bli hög tid för att göra det nu. Aow, beslutsångest!


Nu blir det plugg, ciao!

Rosa bandet

Alla borde köpa ett rosa band! Det kostar bara 20 kronor och man vet att pengarna faktiskt går till något bra.

Har suttit och pluggat i ett par timmar nu och uppgiften är färdig och ivägskickad. Känns skönt att ha det gjort, så kan man ta det lite lungt nu. Har så sjukt on i huvet och har haft det sedan helgen. Det är jobbigt, verkligen. Ligger i soffan med en vetevärmare runt nacken, för det är där det börjar göra ont och sen sproder det sig upp till huvudet. Det är lite bättre men det gör ändå sjukt ont!

Nej, nu blir det vila igen, kanske ta en banan eller något.
CIAO!


Bad!

Sorry för sjukt dålig uppdaterig, men jag har inte varit speciellt tillgängli i helgen. Den har nänligen spenderats på Rabalder i Borås. En studentfest där uppe. Och ja, det var rätt kul :) Det jobbiga var att sova i en sovsal med 100 andra studenter. Vet ni hur många studenter som snarkar?! Tur att man hade hörlurar med sig så man kunde lyssna på musik istället för snarkningar i alla fall! :)

Igår var det att gå på träningen igen, det var sjukt dumt. Jag ahr blivit sjuk :( Galet ont i nacken/huvudet och det känns som om jag ahr feber. Och jag behöver plugga, hur kul känns det. Imorgon är det dessutom jubileumsgasque på Smålands, hur kul är det att vara sjuk till det? 

Ikväll blir det verkligen ingen träning dock, bara att ta det lugn och försöka vila och bli friskare. Men det blir inget "all in" imorgon, det blir lugnt!
Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ännu, det är dresscode:kavaj, funderar mellan fyra olika klänningar ;s Sen har jag föreläsning till klockan 16 imorng och middagen börjar klockan 18. Det blir stressigt om inget annat.

Nej, måste plugga nu. Ha en trevlig dag!
(Lovar att ge lite bättre uppdatering nu när jag är hemma igen!)

RSS 2.0