Hej söndag!

Gårdagen var en bra dag. Malmö var mysigt och Lund likaså. Kunde nog itne bett om något bättre sällskap heller :) Tack för en trevlig dag!
Tanken var att jag skulle träna ikväll egentligen, men det blev inte så. På schemat står istället ett möte om torsdag och antagligen lite om imrogn också. Kickoff inför nollningen imorgon och på torsdag smäller det! Nollnignen 2009 börjar! Jag längtar faktiskt riktigt mycket, det ska bli riktigt kul!

Men nu ska jag dra mig vidare så smått, bort till gamletull och ett möte.

Hoppas ni får en bra dag idag :)
Ciao!



En trött en i bilen!



Chaffören! (mestadels av resan iaf)



Ett halvt snyggt par. Jag kan helt enkelt inte bli bra på bild, det är nog
en sorts förbannelse.


Festival står på schemat.

Snart kommer Marie och hämtar mig, så åker vi och hämtar Christoffer och åker mot Malmö! :) Först ska vi kolla i affärer (det blir nog mest jag och Marie, får försöka hitta pojkvänsstolen när vi går in i affärerna det förstra vi gör!) och sen blir det kanske lite mat och sen vidare till musik och festival! Kommer nog bli en kanondag!

Ska sminka mig lite nu tänkte jag, ta på mig ett par byxor är väl en idé kanske.
Ha en mysig lördag vänner!
Ciao.




Liten Milton sover sött!





KAD!!





Det är märkligt hur rött håret ser ut på en bild utan blixt. Inte är det väl så
rött i verkligheten?


.




Last night, she said:
"Oh Baby, I feel so down.
And that turns me off,
when I feel left out."

So I, I turned 'round:
"Oh Baby, don't care no more.
I know this for sure,
I'm walkin' out that door."

Slutkörd?

Detta var fjärde träningspasset denna veckan. Nu är frågan om man ska ta ett pass på söndag eller kalla denna helgen för vilohelg? Ska ju trots allt till Malmö imorgon och gå runt i många timmar. Trevligt :) Ska hitta en klänning till finsittningen bland annat tänkte jag.

Ikväll blir det lugnt, det är nackdelen med att alla åker hem på sommaren i en studentstad. Folk försvinner! På söndag är det dock möte inför nollnignen och sen kickoff på måndag! Det kommer bli kanon tror jag!

Hoppas ni får en trevligt kväll :)
Ciao!




Bjuder på en bild sen förra året. Jag, Linda och Lena!



DONE!

Min overall är pimpad och färdig!

Nej, jag ska bara ha en ficka, sen är den färdig! :D



Jag vill börja använda den nu!






Och så åker jag och cykeln iväg och tränar efter att jag ahr ätit lax med mozarella i ugnen :)
ciao!

Hittad!

Jag har äntligen hittat låten som jag har haft på huvudet hur länge som helst!

Pixie Lott - Mama do


What to do?

Imorgon är det Malmö! Det kommer bli kanon!

Idag blir det en städdag med lite träning och how I met your mother. Den serien är ju galet bra!
Återkommer senare!
Ciao :)

Singel?

Just exakt nu vid detta ögonblick ska jag klippa sönder mig overall.
Jag tror att jag måste gråta en skvätt!!


Önska mig lycka till..




MR hand

Hemkommen från magnetröntgen för ett tag sedan. Det var inte alls kul, det var obehagligt! De borde skriva att det är just det, obehagligt och högljutt! Fick ligga i den trumman i mer än 45 minuter, vet itne riktigt vad de höll på med. det stod på lappen att det skulle ta mellan 15-30 minuter. Bullshit! det tog en timme allt som allt!

Men jag ska inte klaga nu, nu kanske jag får reda på vad det är för fel på mig i alla fall.


Snart är det träning, ska börja göra vid mig om en timme ungefär, sen blir det spinning för hela slanten! :)
Hoppas ni haft en trevlig dag! Ciao




Förhoppnignsvis slipper man ligga i en sådan igen för all
framtid!


Låtsökande!

Jag letar efter en låt som jag har på huvet, men jag vet inte vad varken låten eller artisten heter. Då är det inte så lätt faktiskt!

What would my mother do, oh, oh, oh, oh

Så går det lite tror jag, någon som vet vad den heter :P?

Uh, jag kan itne säga annat än att jag är lite nervös idag. Jag ska på magnetröntgen och röntga min hand. Mest nervös är jag nog för att jag är itne säker på om jag hittar dit igen. Det ska ligga någonstans vid sjukhuset vet jag, men är inte helt hundra på hur jag kommer till sjukhuset. Får väl ta och fråga mig fram helt enkelt.

Nu ska jag bädda min säng så jag får sova i nybäddat inatt, sen ka jag dammsugs och fixa här hemma lite!
Ciao :)

Avfrostning pågår.

Håller på att frost av frysen, det låter en del när isbitarna dimper ner och Milton blir lika rädd varje gång. Ja, jag vet att jag har en feg katt, men han är ändå världens sötaste så det gör inget :)

Har varit hos Christoffer och hämtat tidningar till hjälp med avfrostningen, och passade på att städa hans lägenhet lite eftersom han har en miljard saker att göra denna veckan, bara för att visa att jag är en ganska bra flickvän ändå! :) Kan om jag vill.

Ikväll blir det träning med Marie, spinpuls. Aldrig varit på det tidigare så vi får hoppas att det blir trevligt. Nu blir det fler avsnitt av How I met your mother.
Ciao!





Folk! (från U2)

När alla vännerna gått hem

Inte riktigt så kanske, men Saltans bror Fredrik och hans kompis Emil har varit här tiorsdag till söndag. Och det blev faktiskt gansdka tomt när de åkte hem nu för ett tag sedan. Ska nog ta och dammsuga, för det blir så dammigt när man är flera i lägenheten. Men det har varit trevligt att ha dem här, utan tvekan. NI är välkomna igen! :)


Ikväll blir det lite kalas i Söndrum, Christoffers kusin fyller år. Trevligt! Vet dock inte vad jag ska ha på mig. Kan man ha jeansshorts? Det är ju så varmt! Men kanske lite mycket hud :P Får kanske ta en klännig istället, men en sval isåfall, jag orkar inte sitta där och vara helt svettig. Fy för bubblan.
Vi får se hur det blir.

Nu blir det en dammsugning, ciao :)

Tylösand

Det fortsätter att vara fint väder! Kanon. Ska nu med Christoffer, Caroline och Johan och bada på Tylösand strand. Aldrig badat där tidigare, så det blir nog bra :)

Ha en brao lördag! Ciao

Hej värme!

Aaaah, så underbart!

Jag tror jag är förälskad i solen.

När man har jobbat två soldagar 7.30-17 är man glad när man slutar 12 när det fortfarande är fint väder. Jag vill grilla, men det blev inte så, kanske man ska ta med sig en liten grill till stranden imorgon, det blev ju ingen vallåstripp tydligen..
Snart kommer mina lägenhetsgäster, bestående av minisaltan och minisaltans kompis Emil. Ganska trevligt. Vi ska ta en vinare och sen på två olika håll. De ska få utforska Halmstads nattliv på egen hand.

Annars är det varmt, och skönt. Var på stranden en runda innan, det känns att det var ett tag sedan. Badade dock inte, ska försöka locka dit någon imorogn så jag kan bada (jag vet att jag är löjlig, men jag vill inte lämna min väska ensam på stranden medan jag badar).

Så ni får ha en trevlig kväll allihopa :)


...



o n t   i   h u v e t 

m å s t e   s o v a ! !



Små förändringar..

Gör stor skillnad. Jag har planterat blommor på min balkong, jag har aldrig planterat blommor utan min mammas hjälp innan, men nuså, förstå gången och jag blev rätt nöjd faktiskt! 4 stycken asta (tror jag att de hette) och sen en hängväxt, lite somrigt :)

Och sen har jag fått upp gardiner här också, pappa och Maria var ju här i söndags, och då hjälpte pappa mig att sätta upp gardinstången, och så satte jag bara på gardinerna sen. Det känns mer hemtrevligt nu på något sätt :) Sen kan jag bara köpa nya paneler om jag skulle vilja det, bara de är i rätt längd och sådär. Räda till jul kanske :)?

Ska börja på maten snart, vi ska ju på bio ikväll och biljetterna ska hämtas redan klockan 19, så det får bli en tidig middag idag, men det löser sig nog, kan ta en macka efteråt bara :)









Ni kanske förstår hur tomt det var utan detta? Gör ni inte det kan jag berätta
att det var sjukt tomt, ska nog alltid ha lite blommor och lite gardiner, mest
för hemtrevnadens skull :)


Det blir som det blir helt enkelt.

Färgen blev helt okej, lite mörkare än vad jag ahde tänkt mig, men det lär ju gå ur lite färg snart, så då blir det precis så som jag vill ha den :)

Var och tränade med Marie igår, önskade att jag har träningsvärk, men det har jag inte. Får nog ta i mer nästa gång, fast det var så varmt där inne, så det var rätt jobbigt att sitta och bara cykla. På onsdag är det på det igen, fast ett annat pass.

Nu ska jag snart till posten och posta lite saker, sen ska jag till jobb och hämta nykel, och efter det till maxi och köpa jord så jag kan plantera mina fina blommor som jag har köpt till balkongen :) Det komemr garanterat upp bilder på det sen, tror jag.
Ikväll är det bio med Christoffer, Robin och Nicole. Det lutar åt "Baksmällan" tydligen, så det ska nog bli bra. Men nu är det lunch som gäller!

Ciao

Ny färg.

Eller egentligen inte, men det är lite påbättreing på färgen på håret idag tänkte jag. Ska färga det lite :) Alltid kul när det händer något. Det har blekts så himla mycket nu i sommar, det har ju trots allt varit lite sol, så nu får vi bättre på färgen lite! :)


En magnifik show.

Det kan man kalla U2 i fredags, riktigt bra tyckte jag att det var! Tyvärr så glömde jag min kamera, och det är verklkigen skit! Men jag har det färskt i huvet!

Igår var det kalas för Chrisotoffer mamma, också väldigt trevlig kväll! träffa lite nytt folk och ha trevligt med redan bekanta ansikten, fantastiskt!
Idag har pappa och Maria varit här, jag ahr köpot blommor till balkongen! Den ska bli fin på allvar, det kommer komma bilder på det sen när jag är färdig. Sen har pappa hjälp mig att sätta upp gardingstång så nu har jag äntligen fått gardiner i vardagsrummet, mycket fint :)

Ska fixa lite grejer nu, ha en trevlig söndagskväll :) ciao

RSS 2.0