Redhed?

Tentaplugg - check!

Var på maxi med Monika och Ina innan, och införskaffade lite hårfärg, så ikväll blir jag rödhårig igen. Eller itne rödröd, utan brunröd. Blir nog kalasbra! Får vi hoppas i alla fall, annars tror jag nog att jag gråter en liten skvätt. Ska bara packa ihop lite, och sen cykla bort till Ina :)

Nu ska jag ringa min pappa!
Ciao



En förebild, efterbild kommer senare :)

Tenta på gång.

På lördag gäller det igen, det är mycket tenta just nu känner jag, men det går bra, det är bara till att plugga :)
Igår var det Kårens medlemsmöte också, vilket var både tråkigt och kul. Fick rösta till presidet i alla fall, så nu ahr man gjort det så slipper man gå till medlemsservice och greja med det. Nice!

Galet trött var jag imorse också, fy bubblan! Men nu är det plugg som gäller, så ciao :)


Jobbjobbjobb

Börjar ångra lite smått att jag sa ja till att jobba ikväll, men jag tror inte att det kommer vara så himla mycket folk, och man får mat! Kåren är ganska bra ibland faktiskt.
Imorgon blir det läskigt möte igen, men nu ska jag sätta på lite mascara och sen blir det att gå snart.

Ha en trevlig kväll!
Ciao

Den sociologiska visionen.

Håller på att skriva en hemtenta om det nu. Lite intressant är det faktiskt. Är snart färdig till och med. Fast jag tog bort en punkt och får skriva om de igen, inte nöjd, bort!

Sen på lördag blir det en trerättersmiddag minsann! Det är inte illa :)



Men nu blir det mer plugg, ciao :)

HURRA!





Bara för att jag klarade tentan!




Var kom den ifrån?

Snön? Det ska faktiskt vara vår nu! fast nu börjar det bli sol och fint, fantastiskt!

Nu ska jag skriva lite tenta, har gjort den första uppgiften och håller på med den andra, har kommit en bra bit på den. Sen är det bara att skriva lite om var man ska göra till B-uppsatsen och sen är hemtentan färdig, hur skönt känns inte den då :)?

Arbetsterapeuten idag gick sådär. Det har inte blivit bättre så jag sak dit igen om 4 veckor. Blir det inte bättre då heller ska de överväga att lägga ett snitt och fixa till det på så sätt istället. Men får hoppas att det blir bättre! Hon masserade min led innan, och det känns nu vill jag lova, är blå runt om, mindre bra kanske. Ska göra det varannan dag, får hoppas det blir bättre sen bara för det är inte skönt!



 
Vi har det ganska kul!
(Ta inte illa upp Saltan!)

Saltan+Milton = Vänner?

Igår åt Milton mat ur Saltans hand, det är faktiskt sant. De som har träffat Milton har kanske lite svårt att förstå det :P Jag har bildbevis och det kommer komma upp snart!

Magen mår lite bättre nu, efter en god middag och en stund frisk luft. Har suttit på balkongen och läst en bok till hemtentan i en och en halv timme nu. det var riktigt skönt! Blev lite kallt om fingrarna efter ett tag, men riktigt skönt! Kommer man kanske sova gott inatt :) För imrong är det upp tidigt! 

Men nu blir det mer plugg, Haej.

Tentaplugg?

Jag hatar min mage, på alla sätt och vis. Ska till arbetsterapeuten imorgon så det blir till att boka ett besök hos läkaren då också, tröttsamt men jag vill bli av med skiten!

Har haft seminare idag, sen fick man sin tenta, den verkar väldigt intressant att skriva om så vi får se hur det går. Jag har nu tre av fyra böcker jag behöver till den, så det blir en tripp till biblioteket imorng efter vårdcentralen.
Nu ska jag läsa en bok C W Mills - den sociologiska visionen och hoppas på att den är kalasbra! För jag måste läsa den.

Ciao.

Finbesök i Halmstad.

Igår var pappa och Maria här uppe och hälsade på. Mycket trvligt om jag får säga det själv :) Fick minsann en fin present också. Vi gick tillö Espresso House och tog en lite fika, efter det blev det en runda på stan. Folk borde komma upp hit oftare så att jag lär mig denna staden, kan den fortfarande inte och hittar nya affärer varje gång jag är i centrum!
Efter det tog vi en rundtur och jag visade vart jag ville flytta när skolan är slut och sen körde vi ner till Tylösand och såg hur det så ut där.
Efter den rundan mötte vi upp Christoffer utanför Harrys och åt en väldigt god middag!

Trevlig dag, ni är alltid välkomna hit!

På kvällen sen gick Christoffer och jag på bio och såg "En Shopaholics Bekännelser". Demn var sådär måste jag erkänna. Hade såklart sina stunder men det var ingen jättehöjdare. Men det var trevlig ändå :)

Nu blir det käk, sen får vi se :)
Trevlig slösöndag, CIAO!
 

Den ungssäkra formen fick jag och utökade snabbt sortimenetet med en pajform :)

090320

Uppgiften ska in nu, det kommer nog att gå galant :) Är på riktigt bra humör idag faktiskt, det är vår i luften! :D

Snart ska Linda, Lena, Ina och jag hem till mig och käka rester sen gasqen, gotte :) Så nu blir det lämna uppgiften i facket, käka och sen antagligen stan en runda. Får se vad som händer ikväll.
Adjö :)

Sagt och gjort.

Jag ahr bestämt att jag aldrig mer ska fixa ett event till folk jag inte känner. NOLL respons och knappt några tack, det är itne värt att lägga ner hur många timmar som helt utan attfå någon som helst hjälp fast att man ahr bett om det, och sen att dagen efter klaga på att de blev lite skitiga.
Ni visste om det, eller hur?
Ni behöver ju inte ta på er era nya, vita tygskor kanske?

Nej, jag ska inte klaga mer, men jag blir faktiskt lite irriterad på folk. Hade de hjälpt till hade de vetat mer om vad som skulle hända under kvällen.

Jag håller fortfarande på med reflexiv modernitet, det går inte så snabbt, me det går i alla fall framåt!
NICE!

090319

Torsdag, imrong ska uppgiften in. Sitter och pillar lite med den på biblioteket med Linda och Jenny. Vi börjar nog bli färdiga alla tre tror jag. Håller på med reflexiv modernitet just nu, lite spännande är det ändå, men svårt att förstå.

Men nu ska jag plugga vidare med guns n roses i öronen,
CIAO



Ps. det blev en bra kväll till slut igår! Ds.

Det är SKAM!

Jag har lyckats döda en kaktus.

090318

Det stora dagen idag kanske?
Inte rikigt, men det är gasque och overallsinvigning ikväll! Jag och Linda har fixat, bara för att vi är så bra! Oj, det där lät itne så bra, men vi vbar tvungna att fixa allt bara för att ingen annan ville hjälpa oss. Förutom att få maten från mig bofrt till stället, tackar vi för! Annars ahde det itne gått, på allvar. Jag tänker inte cykla fram och tillbaka en miljo gånger för att ingen orkar hjälpa!

Det kommer bli en kanonlkväll!
Linda kommer snart och så ska vi fixa en miljard grönsaker till ikväll, ingen kunda hjälpa där heller :) Men det är lungt, vi fixar! Ligg ni hemma och lata er istället, Linda och jag fixar!

Nu ska inte jag låta som en bitterfitta, vi kommer ha en kanonkväll! Men lite cred förtjnar vi faktiskt (;

Hoppas ni får en trevlig kväll allihopa!
Ciao


090317

Det är det inte det längre, nu blir det sängen.
Godnatt.

Våren har kommit till Halmstad!

Det blåser lite, men vad gör väl det? Det är sol!

Sitter och pluggar med Linda nu, vi har nyss varit och handlat mat till 22 personer eftersom att det inte var någon annan alls som hade möjlighet att hjälpa oss. Vi fick klara det själv ahelt enkelt. Vi ska tack och lov få hjälp utav Disa imorogn att få sakerna från mig till stället vi ska vara på imrorogn till vår sittning/gasque. Så hjälpsamma är alla människor i vår klass :)

Nu måste jag plugga vidare eftersom hela morgondagen försvinner i stort sätt.
Hoppas ni har det bra där ute :)

Ett sånt fiasko!

Med melodifestivalen, hur kunde den låten gå vidare? Jag är iof väldigt (!!!) glad att inte Snälla, Snälla låten gick vidare, för då hade jag strejkat!

Har varit hos Lena hela dagen innan. Gjorde pannkakor med Elias och spelade spel och slöade :) Bilder kommer sen kanske.
Men nu ska jag och Linda kolla på Eva och Adam! Hoppas ni haft en trevlig kväll, adjö.

Jaops.

Det var trevligt igår :) Det blev potatisgratäng och fläskfile, mycket gott!

Idag blir det melodifestivalen med Linda, hon ska kmma hit senare, får se om det bloir matlagning ikväll också :) Ska snart äta lunch i alla fall. Korvgryta igen. Börjar bli lite tröttsamt nu, men det är gott så struntsamma.

Maten är färdig !
Ciao

Jallajalla!

Jag somnade vif haklv fyra idag, Christoffer ringde nyss och väckte mig. Förstår ni att jag aldrig kommer somna ikväll? Aja, får väl vara vaken hela natten då :)

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag till Christoffer och så ska vi vidare till Maxi och sen hem och laga mat och se film eller något :) Det blir nog kanon, och jag måste skynda mig som sagt. En trevlig kväll allihopa :)

ciao

...



Jävla skit, jag vill inte mer!!




Orken tar slut.


Vart tog våren vägen?

Nu snöar det igen, jag orkar knappt. Det blir ingen träning ikväll på grund av det heller. Så himla tråkigt! Linda, Linn och jag kanske skulle göra något annat istället. Man kan ju alltid ta på sig varma kläder och gå på en promenix, sitter väl aldrig fel?

Oh, Milton var så himla söt när jag kom hem! Han kom först till dörren och strök sig mot mitt ben, sen spann han som in i när jag tog upp honom. Sen satte jag mig i soffan, ringde pappa, och ser Milton helt galen när jag genom fönstret försker fånga snöflingorna! Det var en rolig syn må jag säga :)

Och idag åkte Saltan och Helmer hem till Helsingborg igen. Så nu blir det ingen hund att tänka på, men han är allt söt den där lille Helmer!


Man ser knappt snön, men Milton har full koll!


Helmer! Saltan fick vara med på ett hört också.

Skorpor är sjukt underskattat!

Det är ju faktiskt ganska tråkigt att vänta på tvätten, så man får roa sig under tiden. Min rogivande stund denna tvätt är att knapra skorpor, det är ju så gott!
Jag minns att man åt det ibland när man var lite, speciellt hos mormor, men nu är det knappt någon alls som äter skorpor, ska nog se till att det blir ändring på den fronten.

Nej, nu blir det top model och skorpor, tvätta till tolv och sen vara i skolan klockan halv ett.

Ciao :)


Nu har det hänt igen.

Ska snart forstätta att platta håret, sen ska jag till Ina och vi ska vidare till smålands nation. Blir nog bara en cider och sen hem och sova, ska ju trots att upp och tvätta imrong klockan åtta på morgonen.
Saltan klagar på att jag skriver korta inlägg, men idag har jag inte tid att skriva något längre.

I en liten stan utanför Stuttgarden i Tyskland har det varit massaker igen. Det börjar gå lite för långt nu, det är lite för många gånger. Filmen om Columbine är ju sedd av många, men det känns inte som om det är någon stor sak nu, även om det är det. Man höjer knappt ögonbrynen, lite sorligt är det allt.

Men nu ska jag sminka mig sen bege mig, trevlig onsdagskväll gott folk!


Vill du bli vän med mig?

Jag funderar starkt på att marknadsföra mig själv någonstans och gå och skaffa mig lite kompisar i Halmstad. Det börjar bli tråkigt att spendera en himla massa tid själv nu. Jag bor visserligen med Saltan, men vi har så himla oregelbundna tider båda två och de krockar alltid, så vi ses typ aldrig. Fast det är faktiskt väldigt bra när vi båda är hemma. Härligt med sällskap, jag vill itne bli nån enstöring som alltid är ensam.
Nej, jag ska sluta klaga, jag har det rätt bra ändå. Annars har jag ju alltid Miltonliten!
Yey..

Kollar på "That's Amore" nu, det är verkligen riktigt dåligt! Jag blir så fruktansv'ärt förbannad på en av tjejerna som är med, hon är så elak så det är inte klokt! Jag skulle må så dåligt om jag var så elak mot en människa, förstår itne att hon inte får skuldkänslor! KJLFNSKN!!!Funderar på om man kanske ska lägga sig istället. Har haft ont i magen hela dagen, det tar en del på krafterna faktiskt, plus att man bli riktigt tjurig!



Ingenting gåt väl upp mot en toalettbild? Denna från Hjärtslaget :)
Linda och jag.

Nesselschampo.

För er som ahr färgat och förstört ert hår rätt mycket och gärna inte vill tvätta det varje dag, kan jag verkligen rekommendera ett schampo från Body Shop. Ett nesselschampo, mycket bra :) Luktar gott gör det också, eller fräscht.
Det köpte jag igår, med en väska och en sjal också.

Mycket nöjd :)






Catfight?

Det är så kul hur nyfiken Milton (katt) är på Helmer (hund) är på varandra. När Milton är ute från rummet sitter han utanför rummet där Helmer är inne, och när Helmer är ute är han utanför Miltons rum hela tiden. Men ingen av dem är egentligen säkra på om här är något eftersom ingen av dem har sett den andra :P Kul!
De kanske ska få hälsa lite senare :)

På tal om något ganska illa har jag haft ont i magen sedan igår eftermiddag/kväll. Inte okej!


En duktigt nyfiken katt!

En hjälte.

Idag åkte Abbe tillbaka igen, tråkigt. Det blev en kort  visit för hennes del, men det var i alla fall trevligt att ha henne här :) (Förlåt för att jag inte har så mycket mat hemma!) Vi gick på stan och tog det bara lungt, gick och åt, väldigt gott!

Det blev en del saker inhandlade, kan visa senare :) Jag köpte nesselschampo från Body Shop som jag hade innan. Det är nog bland det bästa schampot jag någonsin haft, så nu tänkte jag att jag skulle börja använda det igen. Den är helt galet dryg också, så den håller länge (; Sen köpte jag en väska som ja har spanat på sen förra våren då den fanns då med. Och en sjal, det är någonting med sjalar och blommor, men jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Bild kommer sen som sagt, hållt ut :)


Vill du skriva i min kompisbok?

Det car längesedan man hörde den frasen, men idag kom den igen. "Föräldrarmötet" gick bra, över färväntan faktiskt.
Abbe är här nu, så nu ska jag vara social, ciao.

Fem påsar skräp.

Jag fick ju som sagt lite städmani igår, och det relusterade i att jag fyllde fem soppåsar med skräp! Jag tror att jag ska rensa/städa lite oftare och lite bättre varje gång jag gör det! Jag fick galet mycket plats nu, vilket är skönt :)

Idag blir det "föräldrarmöte", och sen kommer Abbe! Gaowd, det var längesedan jag träffade henne nu, ska bli skönt att prata av sig lite :) Fast det blir itne så länge tyvärr, hon kommer ikväll vid 22 och sen åker imrong vid 16.45. Men man får vara glad för det :)


Nu ska jag fortsätta städa faktiskt. Här är iof väldigt rent, men dammsuga och torka golven står på listan :)
CIAO!


Bakdag.

Nu har Ina precis gått härifrån. Vi har bakat kärleksmums och haft det allmänt trevligt :) Vi kollade på melodifestivalen också, men båda blev så sura när det var fel låtar som gick vidare hela tiden, inte okej!

Nu ligger Milton och sover i min famn, det är kärlek det!


nej!

Det är inte okej att vara smålullig en lördaseftermiddag och sjunga sallsång med Saltan!

INTE OKEJ!

Men jävligt kul ;D

Ingen ångest?

Tentaångesten är borta och det känns underbart skönt! Klarade jag inte den tentan så kommer jag bergis aldrig att klara den tentan, den saken är säker :P

Är hemma nu igen, pappa och Maria skulle egentligen komma hit idag, men när jag ringde dem hade de fått maginfluensa båda två, och det kanske låter lite elakt, men maginfluencapersoner är inte välkmomna in i vår lägenhet. Inget illa menat :)

Nu ska jag städa lite, har fått smått städmani, måste få bort allt katthår som är överallt! Och strykbrädan står mitt i vardagsrummet! Den måste bort!
Och jag har ju hela dagen på mig, alla är helt upptagna ;(

Saltan ska hem, Linda är hemma, Christoffer sysslar med annat och sen är det inte fler :P
Jo, Ina, hoppas hon fortfarande vill träffas ikväll :)

Jag är sällskapssjuk!


När man bara myser.

Jaha, här sitter jag och kan inte sova, kan det vara nerverna?
Saltan är och gör stan duktigt osäker!

Sitter och myser med Miltonliten, han är faktiskt bra sällskap!


Tentadags!

Imorgon är det tenta och jag är peppad! det känns skönt, för jag känner verkligen att jag kan allting, fantastiskt!
Ska snart bort till Stacke där det är lite folk, ta ett glas vin och prata. Sen ska jag hem och duscha och sova så jag är pigg inför imorgon :)
Och senast jag kollade så var det 17 personer som redan har sagt att de kommer till gasquen! Så himla kul! Det kommer bli en kalasbra kväll!

Nej, nu blir det ett ombyte, sen ta cykeln och cykla till Stacke.
Hoppas ni får en underbar fredag allihop!

Jag är vacker!

Är det så man ska säga till sig själv varje dag kanske? Kanske åker självförtroendet upp ett steg då?
Idag blir det plugg hela dagen, har redan suttit ett tag, nu ska jag till Ina och forsätta. Ikväll blir det en runda till Linda och så ska vi planera gasque den 18 mars :) Se till att komma!


En hyllning till Colin Barnes

Fantastisk föreläsning måste jag säga! Colin Barnes är professton vid Leeds universitet och föreläser och forskar i handikappvetenskap. Han föddes själv blind, men efter ögonoperationer kan han se en sjättedel av vad ett friskt öga kan se.

Det var verkligen extremt intressant att lyssna på :)
Ska snart till skolan igen och plugga vidare till min tenta på lördag, lycka till mig själv!

Man lever bara en gång.

Nu är det snart träning, ska träffa Linda. Det var längesedan vi tränade nu, eller en vecka sedan exakt. Måste bli skärpning på den fronten! Annars kommer man ju aldrig vilja visa sig på stranden i sommar. Har hittat en galen fin bikini förresten!

Nej, cykeln och Linda väntar. Ciao!

RSS 2.0