Popcorn.

Bion igår var faktiskt bra, dock lite seg på sina ställen, men bra. Och mysigt! :) Sen gick vi till Maxi och köpte mat sen hem till Christoffer och gjorde den. Det blev faktiskt bra! Lövbiff, egna klyftpotatis och sås till det. Rekommenderas!

Idag har det varit en slappedag hittills, ska iväg till nästan Tylösand senare, ska käka och lite sånt innan dock. Men det blir säkert bra.
Nu ska jag gå vidare, trevlig dag på er!

Ciao

El bio.

Snart så. Det blir Lukas Moodyssons nya film Mammut, någon som har sett den kanske?

Skolan gick bra idag också, hade storugrupper med diskussion. Det drog dock över lite på tiden, fast jag ahde tagit fel på en timme, så det var ju ändå bra.
Ska nog sminka mig lite och byta om kanske, vad har man på sig när man går på bio?

Glöm inte kolla tradera :D
trevlig kväll på er!


Jahao.

Har varit hemma och ätit, ska snart till skolan igen, har spenderat hela morgonen/förmiddagen där :) Nu ska vi ha seminarie och det kommer säkert gå kalas, det var en enekl uppgift :)

Sen blir det antagligen bio ikväll som kommer bli kalasbra! :)

OCh så har jag lärt mig hur man lägger upp annonser på tradera, så nu ska jag försöka sälja lite oanvända kläder som bara hänger/ligger i garderoben, känns onödigt att det bara tar plats.

CIAO!


I love you, is that ok?

Nu har jag bara ett par rader kvar att skriva, så det är bara till att ordbajsa! Jag kom in på skorna igen, jag letar efter ett par speciella skor, men jag ahr itne riktigt hitta de perfeka paret ännu, men här är tre alternativ :)

Jag tror jag gillar dem med nitar mest, och sen de paret i mitten. De längst ner känns lite "tomma" på någpt sätt, även om de är de dyraste. Det betyder att dyrast är inte alltid bäst :)

Nu måste jag göra färdigt min sista lilla uppgift, ciao!







Alla skor kommer från LaRedoute och bilderna är tagna från hemsidan.


Vårskorna är på väg!

Sitter i skolan, är halvvägs med arbetet. Eller jag har skrivit en sida, har en sida kvar. Det börjar gå framåt nu. Var tvungen till att ta en paus och kolla lite vårskor istället, ska snart äta också. Hungrig som få!



Skolplugg.

Ska till skolan och plugga där istället. Kan inte koncentrera mig här hemma nu, här är stökigt och jag har sovit dåligt! Skulle bara klaga lite. Det finns faktiskt nackdelar med att bo sambo med kompis! Jag har nu märkt en, men det löser sig, det gör det alltid.

Ska nu sätta på mig ett ansikte och sen cykla till bilblioteket i skolan och sitta där och göra denna förbannade uppgiften så man kan andas lungt imorgon. Galet vad man stressar upp sig egentligen.



Det är ändå en ganska fin skola vi har.

DAMN!

Nu är det snart frukost, macka och fil med russin, gott! Sen blir det att plugga hela dagen. Har fått ett mejl från min lärare som faktiskt hjälpe ganska mycket.

Har inget mer vettigt att srkriva, ciao

Positivt vs negativt.

Måste ju börja med det positiva och det är att vi klarade oss igenom SPSS programet och delkursen är fixad! Så himla underbart! NU börjar det lösa sig på den fronten :) Den negativa är att den nya individuella uppgiften vi har fått som ska vara färdig på fredag är svår! De i klassen soms jag har pratat med den om förstår lika lite som jag gör, men det är väl bara att hoppas på att det löser sig på bästa sätt!
Har suttit i skolan med Linda och Lena till halv nio, sen orkade vi inte det längre och gick till Kåren på "happy hour" och tog en cider/öl. 20 kronor, som hittat!

Så kvällen slutade bra fast dagen hade varit jobbig, men det ska ju inte alltid vara lätt, eller hur?
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att en viss människa hör av sig imorgon.

Godnatt!

En tallrik fil tack.

Ska plocka undan alla kläder som ligger på mitt golv, ta en skål med fil och russin som är galet gott. Sen bär det av till skolan för att möta upp Linda och Lena. Det kanske går bättre med pluggandet i skolan, eller man kan ju i alla fall hoppas.

Seminariet idag gick i alla fall superbra och det kändes som om alla var med i diskussionen, även om jag var galet nervös som vanligt ;( Kommer man verkligen aldrig över det eller? Man har ju ahft en miljard redovisningar och ändå blir jag helt darrig och får tunghäfta varenda gång! Jag gillar det knappt.

Det är sant.

Jag skulle på allvar just nu kunna kräka på allt som heter skola! Av denna uppgiften vi har fått som ska vara färdig på fredag fattar jag exakt noll! Jag blir galen!
Man känner sig ju bara galet misslyckad!

FKLSKFMSÖLKM!


Inflyttningsfest.

I lördags var jag hos Linda på inflyttningsfest, har bara itne blivit färdig att lägga in bilderna på datorn, så de kommer nu :) Det blev dock nästan inga bilder alls, jag tänkte inte på att ta några, får se till att sköta kameran bättre nästa gång!


Linda hade lagat jättegod mat som Linda, Sandra, Emma och jag åt innan allt folk kom :)


Det blev efterrätt också minsann och dag! De andra hade dock glass till också.


En del av folket. Tack för en trevlig kväll Linda!

Miltonmys!

Har precis kommit hem från träningen :) Skulle bara in här och kolla så hoppade Milton upp i mitt knä! Galet mysig är han! Han ligger här och spinner och kelar huvet mot mtt ansikte, sötare får man ju leta efter :D

Nu ska jag ta mig en macka och ringa ett samtal. Sen får det nog bli en dusch på det :)
Trevlig tisdagskväll, ciao!

Jätteförsenade bilder.

Men de kom i alla fall! Bättre sent än aldrig brukar det i alla fall heta :)
Bilderna från Janes inflyttnignsfest, jag tog inte så många bilder tyvärr, men här är ett litet urval!
Enjoy c;














GRUPPBILD!

LOVELY!

Jag fick resultatet nu, hemtentan är färdig och godkänd.
Dagen blir bara bättre och bättre! Hade en galet bra diskussion i skolan inför seminariet imorgon, det kommer inte vara några problem över huvud taget, fab!

Magen är mätt, ska snart hämta tvätten, efter det är det massa plugg tills träningen klockan 6 :)


Tisdag.

Ska snart till skolan, ska vara där klockan 12. Har haft en ganska bra morgon, vaknade underbart! Sen lagade jag lite mat och diskade coh tog det lungt, skönt :)
Vi har ett grupparbete som ska vara färdigt tills på fredag och det ska vi fixa lite med idag, hoppas på det bästa :)

Men nu måste jag gå, trevlig dag på er!

Aoeaowee!

Det var en bra träning! Jag känner det i mina ben nu, de halvskakar lite.
Det blev bara jag och Linda. Linn fick inte plats eftersom hon var lite sen, och Malin kom inte alls :) Men det gick bra ändå, jag och Linda svettades nog för dem med :P

Blir kanske lite filmtajm ikväll faktiskt.
Och just det ja, jag glömde säga att jag är nu officiellt i ett förhållande :)

Och London i förra inlägget, det är inte en resa direkt. Det är mer att bo där ett tag och plugga ett halvår eller ett år :) Vi får se hur länge det blir :)
Men nu ska jag vidare, Ha en trevlig kväll gott folk,
CIao!

Pengar.

Jag har kommit på ett nytt nyårslöfte till mig själv. Jag måste på allvar hålla bättre koll på mina pengar! Ska veta hur många öre jag ahr kvar på mitt konto hela tiden, och inga dumma utgifter heller! Nu är det alla övriga pengar som ska till London eller en resa i sommar. Fast jag kommer ju jobba i sommar, så de pengarna kommer också att gå till London samt om det blir någon resa kanske. Vi får se helt enkelt :)

Men nu är i alla fall alla räkningar betalda så nu är det ett tag tills det kommer nya. Mer plugg väntar!
Ciao!



Hej ny vecka.

Hemskt ledsen för fruktansvärt dålig uppdatering här, men har varit en upptagen helg.
Åkte hem i fredags och träffade släkten lite, det var kalas för min kusin. Trevlig kväll, sen på lrdag träffade jag pappa och Maria och hade det trevligt över en fika. Kom hem till Halmstad vid halv fyra. Sen var det bara in i duschen och fixa sig för att vara hos Linda klockan fem.
När jag kom till Linda var hennes syster och kompis där också, så vi käkade lite, och sen fixade iordning lokalen för hennes inflyttningsfest på kvällen, väldigt trevligt :)
På söndagen sen var jag inte hemma så mycket, hade annat för mig helt enkelt :)

Var hos doktorn innan idag, det gick bra :) Fick lite tabletter till magen och så :) Hoppas det löser sig, för han sa att om det inte gjorde det skulle han behöva gå in med kamera i magen, och det låter ju itne allt för trevligt kanske, så jag hoppas det går över nu!

Nu måste jag plugga en hel del, sen är det äntligen träning ikväll!
Ciao!


En dålig dag.

Inte idag, idag har den varit hyfsad faktiskt. Men igår var bara skit. Jag var förbannad och på kvällen brast det på helt fel ställe, förlåt!
Men jag får väl försöka fixa det. Fick i alla fall in min uppgift till läraren igår så jag hoppas få svar på det snart.

Ska åka till Skåne om en timme ungefär, ska bli ganska skönt och komma härifrån nu faktiskt, men tråkigt för mamma är inte hemma så jag får bo ensam /: Sen på lrödag ska jag träffa pappa :) Det ska bli trevligt, ska nog ta en fika och sådär.

Nu ska jag hämta ner min väska och packa ner massa skit, måste ha med datorn som vanligt. Den är tung, har fortfarande inte hittat någon bra datorväska, vart hittar man dem?!




Trevlig kväll!


Aggression.

Den är borta nu, tack och lov. Sitter och pluggar med Linda nu, det går framåt. Men jäklar vad jag var arg på läraren innan! Så fruktansvärt förbannad! AKJNFLSN!

Men nu är det borta, nu ska jhag återgå till Linda igen. Bilderna kom jag på att jag glömde ladda upp, de kommer snarast! De är i alla fall innen i datorn nu.

CIAO!

AAARG!

Jag är så arg,

GALET!


Första kårpuben.





Någon som ska dit som vill ha sällskap :)?



Cykelimpulsernas kvinna!

Jag har hittat en cykel på blocket! Den är galet fin! Har precis mejlat och hoppas på svar jättesnart!
Vart slänger man förresten cyklas? Skroten?


Visst är den väl fin?




Bild: Blocket.se


Bra dagar.

Har varit i skolan idag. Vi hade en mycket intressant föreläsning faktiskt. Jag tror på allvar att Boel är en av de bästa lärarna jag har haft. Fast ingenting slåt Käthe! Hon är, och kommer alltid att vara den bästa läraren någonsin! Tyvärr har hon gått i pension nu, synd!

ÅH!! Idag gick min cykel sönder ännu mer! Nu måste jag på allvar köpa en ny cykel! Fast alla cyklar blir stulna i Halmstad, så jag får nog köpa en snygg på Blocket eller något, måste verkligen ta tag i det snarast!

Ska laga mat så fort min köttfärs är tinad, blir lite tacos idag :) Blev galet sugen på det innan.
Haej!

Mina kängor!

Måste bara få berätta att jag hittade ett par kängor på rea, och jag gillar dem! Galet sköna och varma.
Jag numera bor i mina kängor.



För jag gillar dem!

Frukost-dagens vitkigaste mål.

Jag brukar göra en fruktdrink på morgonen för jag har svårt att få i mig mat på morgonen, men idag började jag sent och tog en macka och en alldeles perfekt avokado! Det va så gott! Ska nog ta en avokado imorgon eller ikväll om jag ska träna senare, gott :)

Snart är det i alla fall skola för mig, börjar klockan 12 idag. Vi delade in oss i "familjer" igår också. I min familj som heter 'A3L' ingår jag, Linda, Lena, Ann-Sofie och Pauline. Jag tror det bir kalasbra, har itne varit i samma familj som någon av dem innan. Pauline är fristående från lärarprogrammet, så henne har jag knappt hunnit prata med, men det blir nog bra :)

Nej, disken diskar sig inte själv, haej :)


(Bilder kommer idag, jag lovar denna gången!)



Ser ganska gott ut va :D?

Tjuvlyssnat.

Det var en riktigt rolig träning idag! Det blev bara jag och Linn till slut, Malin kände sig inte bra. Men det klarade vi galant Linn och jag. Är lite sugen på att träna imorgon och torsdag också, sen lär det itne bli något på fredag och lördag. Söndag vet man aldrig, men det är tveksamt, mycket tveksamt.

Jag fick nyss reda på av Erik, min kära vän, att han har köpt en lägenhet :D Jag är så glad för hans skull! Så jag hoppas få komma på en titt snarast! :)

Jag är helt seg, ska fixa lite nu.
Godnatt vänner!

Äntligen träning!

Det ska bli så galet skönt! Efter en rejäl städning där till och med dammsugaren kom fram och all disk är diskad. Här är så fint så :) Saltan kommer hem om två timmar så det är väl kanske bäst att här inte är värsta bombnedslaget. Fast jag håller det ganska fint iaf.

Snart är det ombyte och cykling bort till Linn, och sen vidare till friskis där vi mäter upp Malin och tränar bort lite fett!
Och det löste dig i skolan innan. Vi tog en variabel i nomainalskalenivå istället för ordinal, därför som det inte gick med medelvärde, så vi är inte så dumma egentligen :P Nu är i alla fall två av tre uppgifter klara. Efter att ha suttit intensivt i ett par timmar, så den sista uppgiften ska nog inte bli några problem.

Nej, nu ska jag gå, bilder sen i lördags kommer när jag har kommit tillbaka,
ciao!

SPSS.

Jag fattar ingenting, vi kan inte räkna ut medelvärde.

VAD HÄNDER?!


Galma rötter skrapas fram.

Åh, så kul!! Imorse ficka jag reda på att Johanna, en gammal klasskompis till mig, ska börja på Högskolan i Halmstad! På lärarprogrammet minsann. Det ska bli galet kul! Har itne sett henne på hur länge som helst heller!
Så det var en trevlig överraskning :)

Nu ska jag cykla och träffa Linda, så ska vi till stan och kolla cykellås och lite sånt :) Sen är det skola ett par timmar och sen träning ikväll, en bra dag helt enkelt :)

Ska smita nu, tjillevippen!




Bilder från i lördags kommer snart!

Godisbak samt Smått&Gott.

Igår var en såndär dag som man vill ha varje fredag, galet trevligt. Det var väligt trevligt på Mårtensson med massa trevligt folk och jag och Linda fick med oss Linn att baka godis :) En positiv överraskning. Sen blev det vidare till Bolmen 17 (?) där det också var trevligt folk :) En mycket lyckad kväll igår! :)

Nu ska jag göra mig iordning för snart kommer Linda så ska vi göra vid Janes present och gå till henne :) Hon bor bara över gården, så det blir skönt sen när man ska hem :)  (gammal jag kände mig när jag skrev det)

Ha en superkväll alla folk!
Ciao!


Inlämning hemtentamen.

Klockan 12 ska den ligga i Boels fack och vara mejlad till Ann Katrin.
Smått nervöst!

Ha en trevlig dag, jag lär inte sitta här mer idag,
ciao!

Yey!

Jag är färdig med hemtentan, glad! Ska läsa igenom den imorgon i skolan innan jag lämnar in den helt, men det känns skönt :)
Linda är nu, vi har hjälpt varandra. Snälla vi är mot varandra va? c:
Fast jag är trött, måste nog sova. Har kommit in i en sån period där jag är trött hela tiden, men sover dåligt på nätterna. Kan knappt gå upp när klockan ringer (och den ringer inte speciellt tidigt) och sen somnar jag tidigt på kvällen och ibland på dagen också.
Men nu ska jag itne klaga, jag har det rätt bra :)

Imorng kommer bli en späckad dag! Kul! Först är det skolan, lämna in hemtenta och ha ett möte med gruppen klockan 12. Sen ska jag och Linda till maxi och handla ingdredienser till vår godisbakarkväll!  Efter det en tur till systemet och inhandla gottesaker. Klockan 16 ska vi träffas utanför Mårtensson, ett par tjejer i klassen, och äta buffé där :) Sen ska jag och Linda vidare till henne och baka godis och kolla lite let's dance! Sen får vi se om det blir vidare till nästa bolmenshus :)
Det kommer bli en kalasdag! :)
Så nu blir det sängen!

Godnatt på er!

Måste plugga.

Som rubriken säger,
dålig uppdatering.
Förlåt.


Stabomröstning.

Sicken osis, sicken jävla osis!!





Nu är det lika bra att lägga ner.

Jag vet inte vad jag ska säga..

..för den här bilden säger allt. Har ni sett finare christian louboutin skor någonsin?!
Jag är totalt förälskad!



Kloklippning pågår.

Eller ja, inte nu längre. Men nyss :) Så nu har Milton korta fina klor :) Har klipp och filat dem, fast fila kan han väl egentligen själv, men nu är de inte så vassa i kanterna.

Nej, jag har disk som väntar på att få bli rent /:

Hej sambo!

Saltan har varit uppe här en väldigt snabb runda idag, galet längesedan man träffade honom nu. Så det var trevligt :)
Det känns skönt att hela lägenheten är städad, har kommit en bit på min tenta och rummet känns fantasktiskt! Jag har fått upp 4 tavlor i mitt sovrum och en tavla i hallen :) 4 tavlor kan låta mycket, men 3 av dem sitter nästan ihop, så det blev rätt bra faktiskt, känns mer levande :)

Nu ska jag kolla fördigt på top model :)
trevlig kväll!

Hejdå julen!

Julsakerna är borta och med det gjorde jag en liten ommöblering i mitt sovrum. Det blev lite mysigare nu, nu väntar vi bara på att de ska komma och tapetsera om hela lägenheten :) Förutom hallen och köket. Det kommer bli så himla mycket finare efter det. Nu har vi en rosabeige ton på taperna i vardagsrummet, olivgrönt i det ena rummet och lila i det andra. Det är lite finare än vad det låter, men inte tillräckligt. (Det ser väldigt kalt ut i rummet, men det är just för att vi ska tapetsera om och inte fått upp några tavlor)
 
Julsakerna ut - ommöblering!

Före


Efter


En utslagen Milton. Han verkar tycka om den nya platsen till sängen :)


Totalt slut!

Har varit och tränat idag, ett medel 75 pass. Det var en ny kombination som var om möjligt ännu jobbigare! Mycket benstyrka! Var där med Linn och Malin och Malins sambo körde oss dit, tack så mycket :)

Tänkte visa några bilder från när jag var hos Lena, kom på att jag aldrig gjorde det.





(Vi är inte så tjocka som det ser ut, vi hade bara kul med ballonger!)

Det har vi konstaterat.

Ja, jag är en klant, det är bara så det är. Men klockan ringde faktiskt itne imorse, det är sant! Måste få en ny tid, tusan också!

Ska börja tvätta snart, och sen är det träning ikväll. Just nu sitter jag med den här förbannade intervjun. Jag måste dra om varje mening tre gånger för att höra varje ord (Jag satte micken i fel hål i datorn, ok?) som hon säger. Men det går bra ändå, det tar lite extra tid bara. Fast jag ahr kommit halvvägs, kalas!

Nu ska jag fortsätta, adjö :)

En passoa tack!

Igårkväll åkte jag till Helsingborg som bekant. Robban kom och hämtade mig på knutan (väldigt snällt, tusentack!) Sen åkte vi hem till Robban och Helena och fixade vid oss lite. Efter ett tag kom Ida och efter ännu ett tag kom Kim. Vi spelade singstar och hade det allmänt mysigt.
Vi åkte ner i stan ett par timmar senare. Stack till Cardinal där Fredrik vad vakt så han släppte in oss! (Tusen tack där med!) Sen dansade vi och drack goda drinkar. Träffade vår allas favorithåkan på Cardinal också! Fick träffa honom ännu en gång innan han åkte till London. Träffade även Sjöbbe och Håkansson på Cardinal. Så kvällen var totalt lyckad! Tack igen små hjärtan! :D










Be aggressive, be be aggressive!

Kom hem till mamam för ett tag sedan nu. Har varit hos Abbe och hälsat på samt intervjuat hennes mormor. Väldigt trevligt, tacvkar :) Sen gick jag och Abbe till G:A Skolan (som nu menare heter Söderskolan, why?) för att hon skulle ha en bok. Dock tänkte ingen av oss på att det var söndag, förren Avbbe drar i handtaget och det itne fungerar :P
Men sånt händer, vi fick en promenix i alla fall.

Nu ska jag äta upp min pannkakor, packa och plugga en himla massa!

Hade förresten en riktigt kul kväll igår! Tack små hjärtan!
Det får bli ett eget inlägg om det.

Haej :)


Skåneland igen.

Missade tåget nu klockan fem så nästa går itne förrens om två timmar, men det löser sig nog ändå. Ska träffa Helena ikväll och kanske ner på stan och ta en cider eller två. Kanske lite singstar innan det :D?

Imorgon ska jag intervjua Abbes mormor om hur det var att leva på 1950-talet och framåt i Sverige. Det ska bli intressant. Sen ska vi analysera intervjun och det är vår hemtentamen. Det blir kul!

Det var för övrigt en väldig trevlig kväll igår. Tänkte lägga in bilder senare för er som är intresserade :P Får fixa det hemma hos mamma senare eller imorgon. Nu ska jag äta lite eftersom tåget inte går förrens om två timamr som sagt.
Ha en trevlig kväll :) Ciao!


Jag är skadad!

Skulle cykla igårkväll och precis när jag är framme och ska stanna ramlar jag över hela cykelt. Det gör galet ont! Jag har blåmärken på båda armarna och mitt ena knä blir bara blåare och blåare. Tur jag ska till doktorn på måndag va?

Ska platta håret och byta om nu. Sen ska jag inviga mina skor och möta Linda, så ska vi cykla till Lena och laga mat och kolla på Let's Dance :) Sen får vi se om vi skulle se på en film också. Det blir nog mysigt :) Tänkte ha med kameran så det kanske kommer upp ett par bilder imrong.

Ha en trevlig kväll! Adjö

Den där Brolle.

Brolle var med i sing a long idag. När han tog fram gitarren och spelade Elvis- In the ghetto blev jag totalt förälskad. Ja, jag är kär i Brolle! Ändå söt dialekt med, lite norrländksa, fint! :)



Nu ska byta om och gå ifrån min lägenhet. Sen ska jag fundera på vad jag ska göra med mitt hår. Antingen lite ljusare slingor i det bruna jag ahr nu, eller så väntar jag tills det blivit lite längre och sen färgar det sådär fint orangerött  :D
Tips kanske?


Gränspoliserna England.

Ringde till vårdcentralen imorse och bokade tid till läkare, äntligen fått det gjort! Så på måndag ska jag dit, knappt roligt. Och Milton har inte kissat utanfär lådan mer än en gång och det var i badrummet men utanför lådan, dock var den inte jätteren, så nu är den städad och allt är i lådan :) Perfekt!

Fick till en riktigt god kvälssmat till mig själv innan. Men tråkigt det är att äta ensam! Galet. Fast jag lyxade till det med kotlett och potatisgratäng, Tände lite ljus också, mest för mysfaktorns skull. Men det var ganska gott, fast jag orkade inte äta upp allt. Men köttet och bönorna slank ner :)



 


Högläsning kanske.

Fy bubblan. Det värsta jag vet är att ha seminarium och redovisningar där en massa folk bara tittar på en. Idag hade vi det. Men det gick faktiskt någorlunda bra, jag trodde jag skulle dö när jag högläste ur en bok, men gick förvånandsvärt bra. Det blev farliga diskussioner imellanåt om de olika böckerna, kul! :D
Glömde boken hos Lena annars hade jag skrivit ner biten jag läste. Och jag lovar att jag överdriver inte om ordet knulla togs upp 20 gånger på en halv sida. Det var på allvar det enda det stod.

Nu har jag hittat sällskap till Grammisgalan ikväll! Kalasbra faktiskt.
Så nu ska jag dricka min smoothie som jag förberedde när jag lagade mat och kolla lite tv sen fixa lite här hemma :)

Ha en bra grammiskväll!

Sällskap någon?

Det är grammisgalan ikväll klockan 20.00!! Missa inte för allt i världen!

Någon som vill se den med mig? :)

Strawberry daiquiri.

Har använt minn julklapp för första gången idag. En mixer. Galet bra! Nu ska nyttiga smoothies och grönsakisdrinkar bli vardag för mig! Får se hur länge det håller. Har ju dock som lite halvt nyårslöfte att leva sundare, träna mer och äta bättre. Fast det hade jag gjort fast det inte hade varit nyår nu.
Gjorde i alla fall en smoothie innan idag :) Den blev helt fantastiskt god! Fast det hade varit gott med en liten skvätt äpplejuice i också, får bli nästa gång :)

Har varit lite paus i min städning nu. Känner att idag är en sådan dag jag vill vara sysselsatt hela tiden. Man har ju sina dagar. Ska snart fortsätta städa och rensa. Har rensat mina underklädeslådor och slängt en hel den faktiskt. Det händer ju ganska ofta att man stoppar ner strunmpor med ett litet hål för man ska ju ändå ha skor på sig.

Det snöar, förresten!!




Visst ser det gott ut :D?

Because I'm in love.

Idag var första dagen i skolan efter det så kallade "lovet" över jul och nyår.  Vi hade fått nya grupper beroende på vilken bok vi hade valt. Tur för mig att jag hamnade i en bra grupp eftersom boken var ganska tung att analysera ur ett sociologiskt perspektiv. Men det gick fint och imrorgon är det seminarie på det :) 
Efter det fick jag kompletteringshandla lite småsaker :) Det gick fort dock.
Nu lyssnar jag musik och springer runt och skrånar till det samtidigt som jag försöker visa en sån fantastisk sambo jag är som städar hela lägenheten grundligt!

Får se om jag hinner med något kul ikväll :)
Någon som vet om det finns någon klädinsamling i Halmstad kanske?


Det infantila samhället.

Har ni inte läst boken, gör det. Jag måste läsa ut den till imorgon. Men det går bra, för det är fruktansvärt intressant. Det är inte ofta numera som man tar sig tid att sitta i soffan och bara läsa en bra bok, det ska jag nog göra lite oftare. Gärna nu på vintern med en filt över sig och ett par tända ljus som lampa.

Jag ska gå och handsa snart, sen en promenad med linda och efter det kommer Generalen hit. Så nu blir det mer läsning, trevlig dag!



Läs den!

PluggTvättStädDag.

Det blev en sådan dag idag. Skönt att få både städat och tvättat på samma dag, så kan man "vila" från det i en vecka sen. Förutom all disk, matlagning, undanplockning, bäddning och så vidare en hel massa saker.
Jag kom tillbaka till Halmstad i fredags. Det känns faktiskt ganska bra. Milton är lugn och inte alls lika stirrig som han har varit när vi har bott hos pappa i två veckor, det känns skönt att vara "hemma" helt enkelt.

Nu kallar tvätten, dammsugaren och boken på mig. Ha en skön söndag!

Tillbaka igen.

Sitter på golvet och packar ner alla mina saker jag haft hit och lyssnar på Noah and the whale. Mysig musik faktiskt. Hade inventering idag och det var galet tråkigt/jobbigt. Så ikväll lär jag vara totalt död! Jag gick upp klockan fem i morse för att vara på jobb klockan sex. Termometern stod på 11grader. Förstår ni hur kallt det är då?!
Men det gick ändå ganska snabbt. Förutom de jädrans kexchockalden! Jag och Abbe fick i uppgift att räkna alla. Jag kan berätta att det fanns 4507 stycken! Det var smygjobbigt.

Nu håller jag på att packa, ska snart tillbaka till Halmstad. Hoppas alla hade en bra nyårafton och har haft en bra start på det nya året :)



Nyårsafton..

...var kul fram tills halv tolv ungefär. Jag och Abbe åkte och firade nyår i Malmö hos Björn och Jenny där även Charlie och Mari fanns på plats. Litet och mysigt. Vi åt och drack gott (kliché?) och hade det trevligt helt enkelt. Spelade Guitar Hero Rock Tour med trummor, bas och hela faderullan! Det var trevligt :) Efter det skulle vi ut och kolla på fyrverkerier och skåla med champange. Vi gick sedan till busshållsplatsen för att en (läs:en) av oss ville gå ut. Då skulle alla tydligen med.  Den som ville ut av oss var den som var fullast och 20 minuter senare hade spytt i både vasken (full med disk!) och duschen. Där dog stämningen totalt. Jag tror aldrig jag haft en perfekt nyårsafton, jag väntar fortfarande. Men det som var tråkigast på nyårskvällen var nog ändå att den som ska föreställa ens bästa vän var den som pratade minst med en, knappt ett "Gott nytt år".
Fick dock en massa fina sms på kvällen :)

Men skit i sånt nu, roligare saker.
Imorgon ska vi ha inventering på jobb och ska vara på plats klockan 6! Det borde på allvar itne vara lagligt att gå upp och jobba så tidigt. Sen ska jag "hem" till Halmstad också vilket känns skönt. Jag gillar staden knappt, men det känns ändå mer som hem än vad skåneland gör för tillfället. Kan ha att göra med att sängen är där.

Sen har min lille Miltonvän fått av sig kragen idag. Nu ligger han och myser på min mage :) Ska nog börja packa ner mina saker och läsa lite bok. Det låter som en plan.

Jag kan i alla fall bjuda på ett par bilder sen igår :)












RSS 2.0