Jag ska vibba dig!

Jag måste städa, det är så tråkigt. Det ser ut som skit här.
Ikväll blir det matlagning och sen Tylösand. trevligt faktiskt.

Igår träffade jag Ina, satt först i skolan och pluggade och sen hem till henne och käka pizza :) Sen blev det lite groggande och det var allmänt trevligt :)

Ska hämta tvätten, sen städa, trams!


Vitlöksbröd.

jag är verkligen galen i vitlök, det är lite farligt.
Jag har en hemlis, jag får itne berätta det, ingen får veta :) Spexigt!

Snart ska jag följa med Ina på lägenhetsvisning, efter det blir det massa plugg, och sen sjukhuset. Ganska full dag, ha det så bra!
CIAO!


Givande dagar.

Tackokvällar är enligt Carl Hamilton något somd itne klingar fint. Men jäklar vad gott det är! Jag och Linda var hemma hos Lena och käkade tacos. Trevlig kväll faktiskt.
Imorgon blir det plugg, lägenhetsvisning och ett sjukhusbesök.

Nu ska jag spela datorspel, godnatt på er!

Tack!

Jag saknar att inte kunna träffa dig mitt i veckan,
att inte kunna sjunga singstar, att inte kunna dricka vin,
allt slappande i soffan, alla filmer,
och jag saknar att jag inte kan sitta och titta på dig i flera minuter.



Förstår ni att jag har världens finaste vänner?


Bindabak!

Jag är hos LindaBinda med Annelie och vi ska baka semlor och laga mat, mycket trevligt :)
Att uppehålla sig med andra tankar är väldigt bra med trevligt sällskap.

Och Saltan, det är väldigt trevligt att bo me dig faktiskt.

Nej, nu är ugnen färdig och nu ska vi börja på semlorna. Ciao.
(Jag har som vanligt glömt kameran!)

I'm yours.

Har varit och postat två paket idag. Väldigt spännande. Funderar på om jag ska leta upp några kläder till som man kanske ska kunna sälja på tradera. Jag använder ju ändå itne ens hälften av kläderna där inne, hur lönt är det då att de bara hänger där?
Inte jätte kanske. Man tjänar ändå en slant på det :)

Tänkte lägga upp lite bilder på maskeraden sen också, om det är någon som kanske är intresserade på hur alla såg ut :)
Har inte lagt upp några bildöer från hjärtslaget heller kom jag på. Ska bli ändring på det, bilder är roligare än text!

ciao.

Saskia Classic.

Idag är en såndär dålig dag, en sån dag som alla har ibland. En dag som man bara önskar att man inte flyttade till jävla Halmstad utan man behöver sina vänner nära.

Skit också!
Men man behöver kanske sånt här för att kunna uppskatta resten? Är det inte så det brukar heta.

Abbebabbel!

Ska käka frukost, och sen ta bussen in till stan om en halvtimme, och träffa Abbe! Det är så längesedan, jag minns knappt hur hon ser ut! Eller jo, det gör jag. Men det var längesedan i alla fall.

Sen blir det hem idag också, eller till Halmstad. Jag vet fortfarande inte vilket jag ska kalla hem och inte. Men nu ropar maten,
CIAO!


Ja jodå.

Jag tackar för en trevlig kväll :) Alltid mysigt att vara hemma igen. Imorgon blir det en extremt snabb runda in till Ikea, och sen vidare och träffa Isabelle! Det var väldigt längesedan och vi hå så mycket att ta igen! Synd att jag inte ska stanna mer än till imorgon bara /:

Nu är det godnatt!

Mög!

Tentaplugg som inte går framåt. Undrar hur det kommer gå på lördag.

Måste plugga massor med Linda och Lena nu, CIAAAAO!!!


Tentaplugg.

Dagen blir tillängnad plugg infär tentan. För nu är det bara tre dagar kvar, sen smäller det, och det känns ju itne kalasbra kanske, men jag får la hoppas på det bästa.

Har varit hos en arbetsterapeut idag, det var nog den bästa jag kunde träffa idag!
verkligen hur trevlig som helst och hon var verkligen till stor hjälp! Kanske ska byta utbildning? Jag fick två skenor till min hand som jag ska ha nu dygnet runt i tre veckor, efter det hoppas jag att det blir bättre :) Det var tydligen någon inflammation i ett ledband, tänk att det kan göra så ont.

Men nu måste jag plugga, och snart avslutas mina auktioner på tradera också! NICE!

Ha en bra dag, cioa (:


Strykbrädan är på plats.

Jag blir bara sämre och sämre. Det värsta som finns är att plugga och vara sjuk. Har dock tagit alvedon så man ska känna sig lite piggare, men det vet jag inte riktigt om jag gör.
Kunde knappt sova inatt, vaknade en miljon gånger kändes det som och gick och snöt mig och grejer, usch!

Har haft seminarium till 11, sen skulle jag till skrivpunkten men hon kunde inte hjälpa mig alls, så jag får hoppas på arbetstarapeuten imorgon istället.

Håller på att koka två ägg nu som jag ska äta till lunch, inte alls sugen på någon mat idag. Får försöka äta lite mer ikväll bara. Nu blir det mer plugg, önska mig lycka till /:

Det får bli som det blir.

Halsen är lite bättre nu, så det går framåt! Får käka lite mer alvedon och halstabletter :) Men nu blir det duschen för min del, efter det en tv-kväll. Det förtjöänar jag enligt mig själv.

Ciaociao.

Åh halleda.

Jag börjar bli sjuk, är öm på ryggen, det brukaer betyda feber. Halse gör galet ont och jag frösöker plugga till tenta som är på lördag. Men det är bara till att bita i det sura äpplet och göra vad man måste.

Nu är det lunch och sen blir det mer plugg.

Glöm inte kolla på Raw ikväll! Galet kul!
Ciao.

Dager efter dagen efter.

Har varit i skolan idag och fixat med vår gruppuppgift till tisdag, och vi blev färdiga minsann och dag :) Det är ju kalasbra, så kan man koncentrera sig till tentan nu. Så nu ska Linda, Annelie och jag käka pizza och kolla reprisen av Melodifestivalen :) Det kan man inte missa. Sen ska jag antagligen till Christoffer och sy lite på min overall, så jag får inte glömma att lägga ner den i väskan.

Hoppas ni får en mysig söndag allihopa!


Konsensus vs konflikt

Idag har det varit konflikt och endast konflikt. Låt denna dagen inte upprepas, tack?


Hjärtslaget i helgen! Ska inte missas :)

Mr & Mrs blonde?

Det blev hårfärgning igår i alla fall! Jag cyklade bort till Ina och hon hjälpte mig! Kalassnällt av henne! :) Ska till henne ikväll också, på lite förfest, sen är det nog Kåren ikväll. Spexigt. Vi får se vad som händer, nu ska jag till posten och sen plugga mer.

Trevlig dag!
Ciao

Det handlar om förnyelse.

Jag är trött, känns som om jag behöver sova i hundra år och sedan vakna upp, förhoppningsvis lite piggare!

Och jag är så galet sugen på att färga mitt hår, frågan är om man ska göra det, kanske ikväll? Eller imorgon? Sen måste jag beställa tid för klippning, måste toppa lite :) Finns här någon bra frisör här? Har inte klippt mig på jag vet itne hur länge! Alldeles för länge sedan i alla fall!
Nu är det dags!

Sitter och pratar med Ina nu. Vi funderar på att gå till Kåren imorgon. Det är traffilight-tema :P Synd bara att jag inte har en röd tröja. Dock har jag ingen gul eller grön heller. Vita och svarta tröjor funkar alltid :)

Snart är det top model. Sen är det kanske hårfärgning! :D Och sen måste det nog vara tid för sängen, för nu börjar jag bli trött, på allvar!

Did you just faint?

Det är inte så himla tråkigt att tvätta ändå, lite smått rogivande efter massa plugg. Tänka över vad man läst ungefär. Ska nog ta en runda med dammsugaren också, när jag ändå håller på :)

Var i skolan idag, mitt under föreläsningen skulle tjejen som sitter framför mig resa sig och gå ut. Hon hann halvvägs, sen bara kollapsade hon. Det var riktigt obehagligt faktiskt. Jag är galet nojig med sånt också, tur att vi var fler i rummet som kunde ta hand om henne. Ambulansen kom rätt fort faktiskt, så Jeanette åkte med tjejen som föll ihop till sjukhuset. Snällt!
Vi slutade efter det, men krya på dig!

Sen gick jag till skrivpunkten också, har bokat möte till tisdag. Eftersom jag knappt kan skriva kommer det vara galet jobbigt att skriva tenta i fem timmar den 21 februari, Speciellt när jag ska till sjukhuset och röntgas den 10 mars. Så vi får la hoppas att det går bra :)

Hade förövrigt ett väldigt trevligt möte igår efter träningen, kanske blir ett till :)?

Nu ska jag fixa med lite mer tvätt och sen plugga massor igen.
trevlig dag på er!

Hallo eller?!

Det snöar. Det har snöat massor i Halmstad under tiden jag bott här. Nu blir det jobbigt att cykla till träningen, men det fixar vi, får cykla 5-10 minuter tidigare bara :)

Nej, mer plugg, HAAAEJ!


Är det det dem kallar smärta?

Min arm gör så ont, den är helt svag. Men det syns inget. Eller där är en blålilaröd liten prick. Men den där nålen måste ha kommit åt något ont, för det är inte jätteskönt, hoppas det blir bättre efter träningen sen. Annars är det illa :)

Har packar lite paket idag också, ganska lyckat :)
Men nu är det plugg! Eller jag sak ringa Linda först, haej!

Herr Doktor, är jag frisk?

Det tog förbannat lång tid hos läkaren idag! Närmare bestämt två timmar, och det enda jag egentligen gjorde var att säga att jag hade ont och ta ett par prover, mestadels väntat. Ska till sjukhuset också, för fler prover och röntgen. Så vi får hoppas proverna blir klara till nästa vecka, för nu börjar jag lessna på att ha ont!

Ska snart till Maxi och fixa med paket. Sen är det träning ikväll, hoppas armen är frisk då, nu är det helt avdomnad, de har tagit massa blod och grejer.

Nej, en ducsh hade kanske inte suttit fel,
CIAO!

Oh yes indeed.

Snart är det tacos, den ska bara göras också.

Städat och pluggat idag, lagom tradigt. Hoppas ni haft en trevlig helg. Melodifestivalen kan man väl inte kalla någon höjdare direkt, men det var nog ändå rätt av fel som gick vidare.

Ciao.

poijd.

GODNATT!

Chaaaaarlie!

Det är galet kallt idag, jag sitter med massa kläder och en filt över mig, men ändå har jag gåshud. Är så himla trött också! Man kanske ska gå till sängen och vila en timma, det låter faktiskt galet lockande!

Ska visa er mina second hand fynd sen också :)


Korvgryta.

Maten står på spisen och snart är det att tugga. Har varit i skolan idag, vi hade seminarie med en konstig lärare vi aldrig haft förut. Men det gick okej. Dock var vi mellan 30-40 stycken och det är svårt att hålla diskussion när man är så många, så de nya storgrupperna var en ganska dålig idé faktiskt. Men men.

Efter skolan åkte jag och Linda in till stan och skulle kolla i två second hand affärer, vi ska nämligen på maskerad den 21 februari. Jag har nu kommit på vad jag ska vara - Charlie Chaplin!
Har skaffat hatt och grejer, tänkte dock skippa kavajen och köra på ett par hängslen istället. Sen är det bara käppen som fattas, men jag vet att pappa har en sån hemma frågan är bara om jag kommer hinna hem innan den 21.

Ikväll ska jag och Linda laga mat och kanske kolla en film, sen är det Mårtensson. Jag hafått en sån vip-biljett dit så det känns ju dumt att inte utnyttja den när man får gratis inträde och en dricka på det, billig utgång helt enkelt :)

Hoppas ni får en trevlig kväll gott folk!
Ciao!


Dagens skoldagar.

Har precis mejlat iväg mitt arbete till resterande gruppen. Det är bra det där med mailkontakt med tanke på att en bor i Helsingborg, en i Krisianstad och tre i Halmstad. Dock krånglar det lite då jag och Lena och word 2007 och ingen annan :P

Nu ska jag ringa Linda och tjöta lite :)
CIAO!

Gårdagens bravader.

Det blev utgång för min del i alla fall. Efter ett tag här stack Saltan, Stacke, David, Mattias och jag till B&B och skulle spela bowling. David, Mattias och jag mot Saltan och Stacke. Det gick bra i 20 minuter och sen så började banorna tramsa rejält! Kom ner en kägla och missade man den fick man ändå 9 poäng och träffade man den fick man en strike, så det var lite halvskumt faktiskt. När den tredje banan inte fungerade gick saltan och sa till sista gången att vi tänker inte spela, inte betala och vi går nu, så gick vi :)

Efter det blev det en väldigt snabb runda till Bulls, men det var ganska dött där så det blev inte så speciellt långvarigt. Så Saltan ringde en taxi så åkte vi till kåren istället och hade det trevligt :) Dansade och drack gott! Efter det gick jag till Smålands och sen efterfest på Nyhem. Sen var det hemgång :)
Trevlig kväll, jappjapp!

Nu ska jag forstätta plugga, ciao!



Tyvärr finns inga bilder då jag glömde kameran hemma!

När man inte vågar.

Jag ljuger inte, det ligger faktiskt snö på marken! I Halmstad!!

Vad händer?





Opsie.

Väntar nu på att maten ska bli färdig, Stacke och Saltan väntar på att fler ska komma hit. De ska ha lite förfest här sen bowla. Jag har fått en förfrågan om att följa med, men jag tror inte det faktiskt.

Det blir nog en lugn kväll :) Får väl se till att plugga lite kanske. Blir i alla falla inmgen träning eftersom det snöar! Jag vill inte att det ska snöa nu, det ska ju bli vår!!
Men skit i det, nu ska jag äta, galet hungrig,
ciaociao!

Harry Potter-maraton.

Tre filmer av fem är avklarade nu. Det är ganska trevligt faktiskt. Jane, Malin och jag kom på den brillianta idéen och kolla på alla de filmerna då ingen av oss hade sett dem.

Och det gick bra att snickra möbler! Med tanke på att jag bor med en gammal snickare borde han väl kunna det :P fast jag var duktig jag med! Nej, nu blir det några vindruvor till,
ciao!

Renovering pågår.

Nej, inte riktigt kanske, men vi bygger möbler :D

Önska oss lycka till! Båda har nämligen tummen mitt i hand.

Sin say.

Skolan idag igen, fick inlämnat ett arbete, och gått på föreläsning. Efter skolan var det äntligenäntligenäntligen dags för våra overaller!!! VI HAR DEM NU!! Det är helt galet faktiskt!
Sen stack jag och Linda och handlade så nu har jag precis ätit en skål med crunchy, ska bara byta om sen är det träning som gäller :)
Ikväll ska jag hem till Jane och försätta vår filmkväll. Kalasbra!

Ha en trevlig kväll! :)

Det går bra på mina tradera auktioner nu!


Nojs!

Det var ungefär galet skönt att träna idag, verkligen! Det var jobbigare än någonsin, men det känns skönt efteråt :)
Maten jag skulle laga för första gången blev faktiskt god, till och med så att saltan blev imponerad, det ni!

Ska fortsätta kolla Raw nu, godnatt på er! :)

It's a Halleluja moment.

Hemma från studenthälsan igen, gick kalasbra! Fick handlat lite på Maxi på vägen hem också, ännu bättre! Ska snart ta och göra en omelett med svamp i, sen byta om och möta Linda, så ska vi ta oss till Friskis och träna :)

Sen ska jag försöka göra mig på en ny maträtt ikväll, kommer nog itne bli så lyckat med tanke på att jag inte är så speciellt duktig på att laga mat, men vi får väl hoppas :)


Helgsummering.

Oj, har varit ganska upptagen i helgen och inte suttit här något alls. Så det får bli en väldigt snabb genomgång.

Fredag: var i skolan på dagen fram till tre ungefär, sen bio på kväll och såg Mammuth, som var okej. Det var ingen superhöjdare, men helt okej :) Sen till Maxi och köpte lite mat sen hem och laga det. Blev kalasgott!

Lördag: tog de gansla lungt, var hemma och pluggade lite sen till Tylösand med Christoffer till hans kompis och kollade film. Trevlig kväll!

Söndag: Var hos Jane med Malin och kollade Harry Potter! Somnade dock till första filmen, och sen såg vi bara halva andra, men vi ska se resten en annan dag :) Vi kökade fruktsallad också! Så ganska nyttiga faktiskt. Sen hade malin bakat kakor, sockerfria sådana, så nyttigt där också!

Hur som helst så var det en trevlig helg :) Snart blir det skolan - studenthälsan, och sen träning ikväll!
Kalas, ha en bra dag!

RSS 2.0