100131

Idag har jag haft en mysmorgon med mig själv och Milton. Vaknade runt tio och så kom Milton och kelade en massa! Gick dock inte upp då, låg och tittade på tv till halv tolv ungefär och då kurrade magen lite väl mycket så då var det fukostdags!

Har hunnit plugga lite, och det ska jag fortsätta med nu!
PUSS&KRAM




Min lilla bebis! :)



Vad är det för en dag?

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller Linda år, GRATTIS!!!
Hoppas du får en underbar dag vännen!




Åe!

Det funkar inte att ladda upp bilder, det pajade hela inlägget ju! Det som jag tog bort och inte publicerade.

Ikväll blir det nog bara att vara hemma, ska käka lite om ett tag. Kanske ta en apelsin till efterrätt. Sen är den stora frågan om man ska lyxa till det med ett härligt bad eller om man ska vänta tills efter träningen imorgon, hmm. Vi får se vart detta leder.
Hoppas ni får en undebar kväll!!

PUSS&KRAM


100130

Idag blir det inte mycket annat än plugg. Detta kan bli intressant.


Vi börjar med socialpsykologi!
PUSS&KRAM




100129

Snart är det februari, året börjar med att gå sjukt fort!
Vaknade upp på väldigt gott humör idag faktiskt, har sovit nästan hela natten och det mina vänner, det är inte ofta nuförtiden :)

Har hunnit med att äta en rejäl frukost, satt upp gardiner i vardagsrummet och städat i köket :) Inte så mycket kanske men det är alltid något!
Ska snart gå in till stan och fixa lite saker, sen hem och äta och plugga lite. Sen kommer Marie på fika :)


Först måste jag bara se färdigt det sista av True Blood!
Härlig dag, PUSS&KRAM

BAD BOYS!

En låt som man blir sjukt peppad av! Eller jag i alla fall, jag blir sugen på att sätta volymen på max och spinna loss!!


WAAAAHHHH!!!



100128

Det är jobbigt att gå och handla med bara en cykel vill jag lova. Ibland vore det så skönt med en bil!

har suttit och pluggat i två timmar nu ungefär, så nu blir det en kort paus med en apelsin. Jag är helt kär i både apelsiner och blodapelsiner, fruktansvärt gott!!

Tänkte visa lite bilder nu, i omgångar. Men idag blir det hallen och badrummet :)
Obsevera att det inte är så bra bilder, det ser inte så mysigt ut, men här är rätt fint!



En gammal stol med nitar på när man kommer in (almanackan är från hem)



Ytterdörren. Det ska tapetseras om i hallen, ska bara bli färdig att
välja tapet också.


Ytterkläder och skor :)



Retro golv i badrummet.



Inter världens finaste, men det slukar en del grejer det där skåpet!


Hyllan ska målas om i vitt, så blir det lite mer enhetligt intryck :)



More to come (;



Ipad

Har ni sett detta nya fenomen? Jag tror definitivt att det kommer bli en hit (som alla andra appleprylar?) men är dock lite skeptiskt att det är touch-tangentbord. Jag vill nog gärna ha ett vanligt tangentbord. Men den verkar galet enkel att ta med sig. Men att ha som dator när man är studerande är nog inte att hurra för :)

Blir en snabb handling innan Lena (som hade migrän, stackaren). Ciao!



Snygg är den i alla fall!!


Matthämtning

Blogg.se har gjort om sidan, det syns ingenting på min sida, sjukt skumt!

Nu på morgonen har jag i alla fall äntligen fått hem min matta! Det var på tiden men nu är den på rätt plats! Var dock ett jäkla jobb att få hem den, den väger nämligen en hel del. Fick ta hem den själv eftersom ingen i hela Halmstad verkade ha tid/ork/lust att hjälpa. Har inte haft ork att ta upp den ur plasten ännu. Den har nämligen varit på kemtvätt efter att kära Helmer (hund) kissade på den.

Nu har Milton något att vässa klorna på igen :)

Ska snart till Lena och plugga, hoppas vi kommer långt, typ färdiga. Det hade vartit helt perferkt!!
PUSS&KRAM!




ÅBÄKE!!



100127

Snart kommer Lena och hämtar mig och då ska vi till Nina, myspys! det var längesedan vi träffades alla tre så det kommer nog bli kanon! Mat och vin väntar, woho!

Nu har jag faktiskt tagit lite bilder på lägenheten, så snart ska ni få se. Blev rätt mpnga bilder, så vi får ta ett rum i taget!
Hoppas ni får en underbar kväll!

PUSS&KRAM

SNÖÖÖ!!

Jag tycker verkligen om snö, det är så mysigt :) Ungefär som att springa barfota i sommarregn, samma känsla!


Tänkte ta en promenad sen, men vet inte om jag hinner, jag en del plugg som jag snart ska fortsätta med (suttit hela dagen förutom när jag damsugade). Men det är intressant så det är bra :)



Bion igår var bra! Dock trodde jag att det skulle vara mer spännande, men den föll mig verkligen i smaken. Plus att Joel Kinnaman är med så man har ju något att titta på iaf (;
Dock mådde jag inte alls bra efter och sprang på toa lite, men det är bättre nu. Har fått i mig en knäckebröd och pyttelite yoggi. Får hoppas magen är stabiliserad till ikväll, ska ju till Nina och äta gott!

Nej, nu blir det plugg, ha det bra gott folk!
PUSS&KRAM






Biomys

Har precis tagit hand om mitt BERG till disk, illa illa! Det växer så fort det där, bara för det så ska jag damsuga och göra det fint här imorgon :)

Men nu är det bio med syskonen Lind, CIAO!


öfolnds

Det är tomt i mitt huvud just nu, och jag har sjukt ont i ryggen.


Jag har en stor lust att sätta på lite musik och pilla med något. Synd att jag inte har fixat boken, ananrs hade jag ju kunnat plugga lite nu. Har bara ett glas att diska, dammsuga känns overkill. What to do?

Jag glömde förresten att ta med mig kameran när jag gjorde något i Hbg, den låg så fint i väskan. Så därför kommer det inte ens att komma upp några bilder.

Nej, om man kanske skulle lägga sig och läsa, eller sätta på en film?
Tråkigt här är!
PUSS&KRAM

Rosetter

Det är precis så mina nya öronhängen ser ut, som två rosetter i öronen :) Enligt mig är de mycket fina.

Efter att ha lämnar Christoffer på stationen så har jag hunnit med att duscha, köpa tågbiljett och kolla på nsätan två avsnitt av True Blood. Det blir att åka hem ganska tidigt imorgon, måste plugga lite och fixa ett par andra saker.

Ikväll blir det kalas för Maja, säkert mycket trevligt. Ska försöka ta med mig kameran (om jag minns rätt packade jag ner den) och ta lite bilder ikväll :)


PUSS&KRAM

Hämtning!

Snart är det dags för helsingborg, men först ska jag in till stan en snabb runda och hämta ut min telefon som variot på lagning, äntligen! :D


100121

Har suttit och pluggat ett par timmar nu, känns bra :) Har fått en hel del gjort och det känns ännu bättre :)

har träningsvärk efter träningen igår, men det är bara till att träna ännu mer idag så att den försvinner! Tror ni att det fungerar?

Funderar på om jag ska vara duktig och plugga eller om jag ska hämta min mobil. Känner att det är kanske bättre att hämta den tidigt imorgon, vara där när de öppnar så slipper jag alla köer :) Så kan jag passa på att städa lägenheten idag, för här är minsann lite dammigt.

Hoppas ni får en underbar dag!
PUSS&KRAM

Underbara tisdag?

Har fått gjort ganska mycket idag. Ibland är det skönt att gå upp klockan åtta, fast jag hade nog inte gjort det om jag inte hade haft tvättid. Men det var bara att slänga in tvätten och sen ut och promenera i en timme, mycket uppfriskande var det :) Sista runda tvätt är i maskinen och ska ut snart. Det tog längre tid i detta tvättrummet än i det gamla. Men det är nog innan man har fått in rutierna :)

Snart är det dags för lunch och sen är det skola i eftermiddag, 15-18. Väldigt dum tid, men det är ju inte så att jag ahr något annat för mig i eftermiddag. Dock missar jag en väldigt rolig träning varje tisdagkväll, men det är smällar man får ta :)

Hoppas ni får en underbar dag!
PUSS&KRAM

Underbara badkar!

Precis kommuit upp efter ett långt och skönt bad med en härlig bok i hand! Hittade någon lugnande grej man skulle hälla i badet med eucalyptus. Vet inte om det var så lugnande men det luktade citrus. Det var för övrigt extremt ovant att bada i badkar, vet inte hur många år sedan det var jag gjorde det. Men det borde man ju absolut göra oftare, för det är livsnjutning!!

Jag orkar inte ta några bilder på lägenheten idag, så det kommer imorgon istället :) Nu tänkte jag koka en kopp te och kolla en stund på tv och sen lägga mig i sängen och läsa sen sova med underbara drömmar hela natten!



Nu är jag lycklig!




uhu

Nu ska jag cykla till träningen, ska möta Marie vid Sannarp för jag hittar inte. Kan inte alla genvägar, annars går det rätt bra :)

Önska mig lycka till med träningen, pust!

PUSS&KRAM

100118

Gosh, jag måste på riktigt börja kolla mer i min almanacka. I mitt huvud är jag en hel vecka före. Det funkar inte längre!

Jag ska alltså inte iväg 13.45 idag, men nästa måndag igen ska jag det. Skit, jag behövde ju komma dit.

Jaja, igår var pappa och Maria här, jag var i Hbg i helgen och så förljde de med mig hem efter det. Så jag fick upp en massa saker på väggarna, nu kan man bo här helt normalt! Jag trivs verkligen riktigt bra här nu, det känns så himla skönt!!
Kan ladda kameran och lägga upp lite bilder på hur här ser ut :)

Idag blir det träning för första gången på hur länge sedan som helst! Det är nästan pinsmat längesedan jag var där. Men nu ska jag dit och det är väl det som är huvudsaken!

Blir nog lite plugg, kanske kolla ett avsnitt på True Blood, och sen lite fix som ska göras :)

PUSS&KRAM

150110

Det är fortfarande väldigt ovant att skriva 2010, fast det lär det nog vara ett tag till :)

Igår var det skolan på dagen, hem en snabbis och sen till vallås och på tupperwerwparty :) Marie kom och hämtade oss, väldigt snällt! Köpte en lökhackare, den kommer jag nog att ha mycket nytta av, får se hur jag kan använda den med min tumme bara, vi får hoppas att det sak gå bra. Det är nog enklare än att försöka med en kniv utan tumme, jag känner mig handikappad :P

Har precis städat och dammsugat min lägenhet så nu är här så fint så :) Bara en massa saker som ska ner i källaren som står här och tar plats, ska försöka ta ner lite sen. Men det är jobbigt att göra det själv för det är så många dörrar man ska genom innan man kommer till förrådet. Men det löser sig nog :)

Ikväll kommer Marie och så ska vi laga mat och ha filmkväll :) Kommer nog bli kanon! Christoffer ska ha tentafest eller på födelsedagsfest, så han är på andra äventyr.

Trevlig kväll!
PUSS&KRAM

Tjejkväll!

Det ska det bli så att det skriker om det ikväll! Efter en ensam kväll, vilket i och försig var väldigt skönt behöver vara ensam ibland, så kommer Lena och Linda hit om ett tag :) Vi ska laga mat, dricka gott och sen en runda till Kåren, kommer bli kanon!!

Har varit i skolan idag, fått lite gjort men inte så mycket som vi hade tänkt oss. Hoppas vi blir färdiga imorgon :)


Jag måste ringa HFAB, här är en jäkla tvättmaskin som har börjat låta och det brummar satan! Ursäkta mitt språk, men det är lite jobbigt att bli väck på morgon av att det låter som om hela huset skakar. Det räcker tydligen inte att ringa fem gånger! KLFMSKÖLFMÖLSFMÖL


Men nu ska vi ha trevligt ikväll, och vi får väl överrrösta maskinen med våra röster och lite musik!
PUSS&KRAM

Självkväll

Att det bara gåt skit på tv är väl ingen nyhet, men finns det egentligen ett mer onödigt program än Paradise Hotel? det är den sämsta dyngan jag har sett! Går ut på att man ska vara så falsk som möjligt eller?

Jag ska börja kolla på serien True Blood, den verkar vara lite mer vettig. Vi får se helt enkelt :)
Är för trött för att kolla idag, men funderar ändå på att ta en ansiktsmask och måla naglarna, man måste unna sig själv något ibland!

Imorgon blir det mat med Linda och Lena, sen kanske en runda till kåren, har inte sovit så mycket de senaste nätterna, får se om jag orkar men det hade varit väldigt trevligt!

PUSS&KRAM


(vem är 'anonym' som är tre ;s)

Nyinflyttad!

Jag trivs ändå bra här i det nya :) Har fått iordning det mesta, förutom det som ska hängas upp, här är bara massa betongväggar, och det kan inte hammare och skrivmejsel fixa tyvärr, det behövs en pappa till det :)
Två tavlor har jag dock fått upp på egen hand, en som spiken redan satt där, och den andra fixade jag på annat sätt :)

Milton verkar också trivas bra vilket är guld värt! Han var väldigt orolig första dagen, men nu har han hittat toaletten, maten och fönsterbrädan! Han brukar sitta och kolla på folket som går och bilarna som kör förbi :) Vill inte visa bilder nu, men det kommer nog när allt är färdigt :)

Nu blir det lite plock!
PUSS&KRAM!

Nu slog det mig.

Inte förrän nu har jag kommit att börja sakna att komma hit varje dag. Nu slog det mig att jag aldrig med kommer att komma in i denna lägenheten, den som jag städar och gör så fint för att någon annan varje dag ska sätta nykeln i låset och känna "här är jag hemma!".

Det slog mig som ett slag på käften, vad händer om jag inte känner att min snart alldeles egna lägenhet är mitt "hem", att jag inte känner någon hemlängtan. Och lilla Milton, var ska han springa på alla ytor som vi har haft nu, vi kommer flytta till hälften av ytan.

Nu känns det helt plötsligt inte sådär skönt att komma härifrån som det tidigare känts, nu känns det mest tomt och obehagligt.

Jag vet inte om jag gillar det här något mer.

Crap!

Jag är fast som alla andra i twilight. Ändå lite synd att man inte lyssnade på folk innan som sa att "den är så himla bra!". Har bara en halvtimme kvar att se på Twilight - New Moon, ska spara den halvtimmen till lite senare tror jag :)

Städandet och packandet går bra, nu är i stort sätt allt färdigt. det som inte är nerpackar är kläder och skor jag ska ha imorgon, och min tandborste. Datorn packar jag ner sen när jag går hemifrån. Jag känner mig rätt duktig, klapp på axeln!
Dock har jag lite kvar att städa i köket och hallgolvet. Efter det är det lite spacklande som står på schemat, och sen ska jag kolla färdigt filmen :)

PUSS&KRAM



Min lilla, lilla bebis!!
(han har ögoninflammation, därav lite kladd nedanför ögonen)




Växte upp och blev en ståtlig prins!




Okej.

Så här ligger det till, jag ska ge twilight en chans.

Dock kommer jag nog inte se hela idag, har en hel del kvar att göra tills lördag.
PUSS&KRAM

010610

Pust!
Jag har städat för mycket! Min arm har utslag av rengöringsmedel, jädrans hud som ska vara så känslig!

Godnatt om en stund,
PUSS&KRAM

Färdig!

Njae, inte riktigt kanske men det mesta är nerpackad. Det jag inte kommer att använda de sista dagarna på Malcusgatan. Har ett glas iaf, bestick har jag också. Det är nog allt jag kan använda i köket.
I det ena sovrummet står en säng och en hylla, det andra är helt tomt.
vardagsrummet har SJUKT mycket kartonger och annat som går att pakca i, puh. Det kommer nog bli lite jobbigt att flytta på lördag. Tur att det är så många snälla människor som vill hjälpa :)

Igår var Zandra och Simon här på besök. Det var väldigt trevligt faktiskt, Marley fick stanna hemma, men det var trevligt ändå :P Vi tog en fika på espresso house och pratade lite om Halmstad, utbildningar och annat smått och gott :)

Nu ska jag ta en värma koppen och dricka, sen blir det tvätt ikväll och köpemat! Allt är nerpackat, så jag har inte så mycket val tyvärr.

PUSS&KRAM

Bildregn

Här kommer lite bilder från julafton.

Vattnet har kommit tillbaka, lycka!


Tvillingbror 1: Filip


Tvillingbror 2: Oliver


Världens goaste Julia med pappa Magnus


Mormor i köket och bror på ett hörn


Mamma!


Granen med en massa julklappar



Och så kom tomten...

Vad hände med vattnet?

Jag skulle sätta på vattnet till vasken i badrummet, men det hände absolut ingenting. Det brukar komma lite vatten och sen slutar det, men nada! Det har inte stått några lappar om att de ska stänga av vattnet så får hoppas att de inte har frusit i rören eller något.

Aja, nu ska jag snart iväg och intervjua en förskolelärare till en montessoriförskola i Halmstad, spexigt :) Hoppas det går bra, önska mig lycka till!

PUSS&KRAM

Nytt år!

Allt har gått min väg hittils på det nya året, bara att mitt internet inte har fungerat, men det kan man ju klara sig utan :)

Min lägenhet består nu mer eller mindre bara av massa flyttkartonger, och det känns faktiskt sjukt bra! Ska bli skönt att flytta till något nytt och helt eget. Tror att min lilla Milton kommer trivas underbart där också, det är en fin lägenhet jag ahr fått tag i :) Ska bara fixa lite med småsaker som mattor, ljuslyktor och lite blommor. Men det är sådant som kommer med tiden.
Julen har varit bra, har fått jobba lite så nu kan jag köpa en tv. Det får dock bli efter flytten, så slipper jag att flytta med den. Har sett ut en som jag vill ha, men det lär väl ändras till det blir dags att köpa :)

Nyår spenderades med Christoffer och 20 andra. Trevlig kväll med skumpa, gott sällskap och en nyårskyss vid tolv-slaget. Vad kan man mer begära :)?

Igår var vi hos Robin och Nicole där Fanny, Tommy, Johan och Cajsa också var. Käkade gott och hade trekamp. (Killarna vann men det är inget vi pratar högt om!) Skulle sett en film också, men klockan blev mycket så jag och C begav oss hemåt istället.

Nu ska jag hämta tvätten sen ge mig ut i kylan till Christoffer och käka pizza! Mumma!
Hoppas ni haft en fin helg, PUSS&KRAM!

RSS 2.0