Nyårsafton.

Ligger i sängen nu. Ska snart upp känns det som men som vanligt inte trött.
Har varit hos Helena och spelat bingolotto och singstar :D Uppesittarkvällen var ganska skum. Först var det musik i en halvtimme efter det lite mellanprat och sen var det bara ett spel. Och snabbt gick det, ja jäklar i det! Sen efter det enda spelet var det massa utdelningar.
Sen var det slut!
Så vi spelade singstar sen istället :D Jag är ändå rätt duktig på det, fast att jag inte kan sjunga något vidare alls :P

"Det här var inge kul, du bara vinner, jävla skitsspel!"
/Helena

Nu ska jag sova, och SNÄLLA, håll er borta från maxi imorgon.
Ett himla gott nytt år också :D
Det var en tant som invandrat till Skåne och sa att i skåne säger man "Gott slut!. Stämmer det? Jag har i alla fall aldrig sagt det. Jag tror hon ljuger.
Så gott nytt år på er! :)

Uppesittarkväll?

Ska alldeles snart köra till Helena, vi ska spela bingolotto minsann. Det var år och dar sedan jag spelade det :P Men det ska bli kul faktiskt, men det tycker inte Robert :P Men vi har tv:n :)

Jätteansträngande dag på jobb idag! Nu ska jag köra iväg, ciao.


Belöning.

Jag har varit och hämtat min älskade Milton! Eller har varit hemma med honom i två timmar, och han bara sover och sover, galet söt :) Ni ska få se bilder sen, han har en tratt runt halsen för att han inte ska kunna slicka på såren. Ska visa bild på honom sen :P

Sitter just nu och lägger över musik och sånt från datan till min externa hårddisk. Jättebra julklapp! Den är hysteriskt liten! Hoppas jag inte tappar bort den.
Nu ska jag snart till mamma och käka och sånt. Fick minsann en julklapp av mormor idag också, snällt!

Kram!

Ångest.

Jag har lämnat min älskling!! Det är ju galet jobbigt utan honom här! Hade vi varit hemma i Halmstad (där det inte är massa andra människor som gör konstiga ljud) så hade han antagligen legat på min mage och sovit nu. Jag gillar den lilla krabaten så mycket!
Får inte hämta honom förrens 15 ;( Alldeles för lång tid till det!

Ska i alla fall förkorta tiden (i tanken) genom att åka till Väla med Abbe. Kanske hittar en nyårsklänning :)? Den jag tänkte ha är 10 mil härifrån, och köra 10 mil för att hämta en klänning, det gör jag inte. Har en reservklänning med mig, den kom jag minsann ihåg att packa ner.

Ska kolla lite tv och vänta på att Abbe ringer, Haej!



Min älskade lilla krabat!


Jag och Abbe, Köpenhamn, oct 08 :)

Nytt inlägg

Kom hem för drygt en timme sen från jobb. Har iof kört Frida hem också, så hon slapp stå och vänta på bussen i kylan. Och imorgon är det en tråkig dag för Milton, han ska opereras! Eller ja, kastreras. Jag tror det kommer bli ganska skönt efteråt både för honom och för alla runt omkring honom.






Och Helena min vän. Jag tänker på dig!


Produktiv morgon.

Vaknade och var helt utvilad klockan 8 i morse. Det var skönt och antagligen för att jag somnade på soffan igår. Så nu har jag duschat, skrivit färdigt ett arbete, plattat håret, klippt ner mina naglar samt målat dem (jättekorta nu, panik!). Sen har jag fixat lite annat också. Det är bra, jag ska nog fortsätta med att gå upp så tidigt, man får ut mycket mer utav dagen.

Ska jobba idag igen mellan 14-22.15. Hoppas det blir mycket att göra så att tiden går fort :) Min bror ska till pappa idag också, kanske träffar honom en runda. Sen imorgon ska jag till mamma och käka. Min bror ska också dit så kommer vår kusin, hennes man och deras barn. Blir nog trevligt :)

Ha en lugn söndag folk :)


Ööööörk.

Jag är så trött efter att ha jobbat. Precis tryckt i mig massa mat. Ska kanske till Sara ikväll, men jag lär vara världens tråkigaste sällskap, så får nog bli en tidig kväll för mig idag.

Trevlig kväll allesammans, ciao!

Nervöst möte.

Jag kom hem från jobb en halvtimme tidigare än väntat vilken var väldigt skönt! Det var inte alls myvkt folk och det var ju ganska skönt med tanke på att jag inte har jobbt  sedan i mitten av augusti men samidigt tråkigt för det känns som om tiden står stilla när vi inte har några kunder.
Börjar 9.30 imorgon och jobbar till 17, ganska lång dag. Sen ska jag hem och plugga och ha myskväll med mig själv, sova ett par timmar och sen till jobb igen. Gäller att tjäna lite extra pengar när man är hemma :)


Nej, nu blir det lite film sen sova :)
Godnatt på er.

jobbjobbjobb.

Nu ska jag köra till jobb. Kommer hem vid 23 igen. Kul va? Nej, inte speciellt.
Men man får träffa alla som jobbar där, det är det bästa :)

Önska mig lycka till ;(

Dopparedagen är här!

Ska snart iväg så att vi är hos värdfamiljen klockan tre så att alla hinner se kalle på tv. jag börjar dock bli smått less på kalle, men det höjer ju julstämningen lite i alla fall :)

Jag var hos mamma igår och träffade min bror. Åt massa god mat och vi gav mamma juulklappen eftersom jag ska fira med pappa i år. Hon bölev jätteglad :)

Nu ska jag fixa mina ögon och byta om,
GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!



En tysk på besök.

Nu är det julafon och jag har fått en finne. Mitt i pannan!

Men skit i det, nu är det jul och man ska vara glad då :) Och det är jag, faktiskt.
Idag har jag träffat Helena mitt hjärta :D Helena är min vän, snäll sådan :) Det var trevligt idag och hennes man var kalasgod! Jag tror, att det dagen Helena blir mamma, kommer hon bli världens bästa sådan!

Nu ska jag kolla film sen sova vakna och sen är det julafton :)


GOD JUL!


Väla

Det är vad som står på schemat idag. Helena kommer snart och hämtar mig (då ska jag ha hunnit platta håret, sminka mig och fixa med Milton) och så ska vi köra till Väla :) Jag tror det kommer bli kalasbra! Ska till mamma ikväll och käka också. Det är så skönt att vara hemma, man behöver itne alga någon mat och frukosten står serverad närman vaknar! Kan det bli bättre? Knappt!

Nu måste jag skynda mig, adjö.


Granen står så grön och grann i stugan!

Nu är granen klädd och här är lite julstämning faktiskt. Det är mysigt :) den blev ganska bra faktiskt, lite sådär lagom fin :) Nej, den är jättefin :D Det ligger en massa paketer under den nu också!


Lite skillnad blev det före och efter den fick kulor och liten annat på sig :)



Sen kom juulklapparna och jag blev nyfiken :D


Här har vi gubben i granen!
Sitter hägst upp i granen och håller koll på allt.

Nu är det jul här i vårt hus!

Nu ska vi klä granen, ni ska få se fina bilder sen hur det blev :)

El pluggo.

Fy farao vad det är jobbigt att gå i stan när det är så mycket folk! Pi och tvi! Jag fick i alla fall tag på en julklapp till min bror, han är alltid den som är svårast, nu är det bara två kvar och de fixar jag ikväll :)

Nu ska jag fortsätta skriva på ett arbete om språk och berättande som identitestgivare. Det är mer spännande än det kanske låter :) Fast jag har skrivit om det sjuttioelva gånger, blir inte nöjd alls.

Måste äta, pluggar sen :)






Och om det blåser mycket här, så är det nog halv orkan i Halmstad ändå!


De sista julklapparna är alltid de svåraste.

Jag måste vara en sjukt oplanerad tidsoptimist. Har massa julklappar kvar att köpa idag. Ska in till stan nu och försöka få tag i de sista.
Så vi hörs nog senare :)
haej!

(Det blåser som in i btw!)


Skåne!

Ganska skönt att ha kommit "hem" nu faktiskt. Ta en paus från all blåst i Halmstad. Det blåser alltid på Laholmsvägen! Har käkat med pappa och Maria och nu sitter jag och Maria och kolla Heartbreak Hotel, samtidigt som jag försöker vara social på datorn. Men det går bra, tjejer kan göra två saker samtidigt, det är sant :)

Nu ligger Milton här in mitt knä och myser, med det sätter vi punkt.
Godnatt:)


Fristad.

Det är inte mycket jag har fått pluggat i helgen, har haft annat för mig. Ska hem till Helsingborg om någon timme bara, så jag lär få sitta i ett par timmar och plugga sen. Måste packa nu. Det blir en hel del packning om man ska vara hemma så över jul och nyår. Även om man ska ha jobbkläder på sig hela mellandagarna :P Så det blir ingen rea för mig inte.
Men skönt är väl det.

Nej, nu ska jag packa färdigt och fixa lite här :)
Ciao.


Julklappsdag.

Har faktiskt fått tag på ett par julklappar idag.
Färdiga är:
Julia
Calle
Pappa
Maria
Jesper
Isabelle

Det går framåt :)

Nu ska jag cykla och handla lite mat, sen laga den och ha en riktig dundermnyskväll med mig själv och Milton. Ska unna mig ett glas vin också faktiskt!


Se vem jag hittade när jag lyfte på täcket!


Mina färdiga julklappar. Inslagna och allt. Nu ligger de under granen :)



Milton låg och myste medans jag slog in klapparna.

Varför regnar det alltid i Halmtad?

Alltid, på allvar!
Jag som skulle till stan idag och kolla massa julklappar. Får vbäl göra det ändå iof. Alla har åkt härifrån så det blir en jättejättelugn kväll idag. Jag ska nog ta och synda med en påse godis och hoppas att det går en bra film :)
Har hittat min kamera nu, så nu blir bloggen förhoppningsvis roligare.

Har även beställt tid hos veterinär för Milton. Nu äntligen ska jag få honom kasterad. Den 29:onde december. Jag är ledig deån jobb den dagen, så hela den dagen ska jag ägna åt min älskling.

Nu ska jag göra mig iordning och hoppas på att få en tvättid, sen till stan, ciao!


Julklappspanik.

Jo, den börjar komma nu. Därmed inte sagt att jag har någon julkänsla för den är totalt bortblåst. Det måste komma snö för att jag ska komma i stämning.
Men jag har faktiskt köpt en julklapp!
Jag har elva kvar, det suger.


Nu blir det Spore :D

"Jullov"

Idag var det att säga hejdå till alla folk i tre veckor. Det är lite sorligt faktiskt, men det går rätt fort ändå :)
Har precis ringt Maria i småpanik och bett om julklappstips, kalas! Har jag bara en kvar där jga inte vet vad jag ska köpa, min bror. Han är på allvar den svåraste människa jag vet att köpa presenter till.

Åh Linda åkte idg också. Jättetråkigt. Men vi ses kanske på nyår :D Hoppas det iaf.
Måste plugga nu, ska nog iväg lite senare ikväll.

Haej :)

Rubrik igen.

Det var ju hemsk vad alla är bra på att klaga idag.

Kan man tycka.

Dålig dag!

Sämsta på länge faktiskt.. Det är INTE okej att prata och fråga saker genom en hel föreläsning, de är inte obligatoriska, fråga inte mig hela tiden, då hör jag ju ingenting! Förbannad.
Och lärarskit också. Först till kvarn, my ass! Har man en bok redan, kan inte de människor som inte fixat en bok ta de andra böckerna då kanske? Fick visserligen tag i den politiskt högervridna boken, låter det kul eller? Nej. Fast vi var bara tre i den gruppen, så man kanske kan få sin skånska hörd?
Knappt va.

Och Milton kisskat! Han har kissat i min säng och på mina skor. MINA SKOR! Man kissar inte på mina skor!! Så är reglerna!
Nej, nu ska jag sätta mig och göra intervjufrågor till imrong, vet inte ens vilket ämne det kommer bli. Sen är det dammsuga och tvätta golvet.
Adjö.

Spore.

Snart ska jag börja spela det :D
Och nyårsplanerna går framåt, kulkul! Verkar ändå bli nyår i Halmstad, det är första gången :)
Imorng har jag skola från 9-16.30, måste bara klaga lite! Men det går nog ändå rätt snabbt.

Jag har även galen träningsvärt och skadat ont i min axel. Träningsvärken förstår jag, emn itne axeln. Får nog ta och kolla upp det kanske, dr Lovisa!

Måste bara berätta en sak till. Idag har Milton badat! Min kad har varit jätteblöt! Och sen har han blivit kammad, så nu är han lika len som han vr när jag hämtade honom (som då vara en henne)! Och han gillade det ändå, för han sa inte emot något alls och nu är han megamysig! Min lille vän :)





Har alla spärren till det yttre tvånget?

Nyår?

Ska nog åka hem den 20 december kanske. Har så jäkla mycket att plugga, så knappt någon idé att man åker tidigare eller senare för den delen. Sen är det att jobba i mellandagarna. Sen är frågan, ska man fira nyår i Halmstad kanke? Jag och Linda föröker fixa ihop något nu i sista minuten ungefär.

Och jag har varit galet bra idag. Har varit hos telia, äntligen! Men nu har jag en galet konstig lånemobil. Jag förstår den knappt! det löser sig nog. Nu ska jag plugga vidare, haej.

Någon som kanske har några spexiga nyårsplaner?


Rubrik.

Ska få träna idag! Äntligen! Kommer vara galet jobbigt, har varit sjukt i 2 veckor och inte tränat under den tiden :P Så det kommer bli svettigt idag.
Och vi hr så mycket att göra under julen. En hemtenta, en observationsövning och en djupingtevju som vi ska göra en uppsats på sen. Så det blir ingen lugn jul alls! Sen har vi en killerdag i skolan på onsdag också. 9-16.30. Den flrsta långa dagen på hela terminen, så det vore iof fel att klaga :)

Nu ska jag byta om till träningskläder, cykla dit och träna, hem och duscha och sen en tripp till generalen :)
Ciao!


Sara, jag tänker på dig!
Säg till om der är något du behöver!


Krönika

Tyckte verkligen denna krönikan om Idol var galet bra. Torgny Nilsson som har skrivit den. Fantastiskt ordval emellanåt!

Nej, nu ska jag fortsätta och lyssna på julmusik och plugga :)
Ska vara hos mormor om 50 minuter ju.

Immun.

Ja, jag tror på allvar jag har blivit immun mot alkohol. Kanske är bra egentligen, för hur kul är det att vara full egentligen? Det var trevligt igår, och showen var bra. Fick träffa alla underbara maximänniksor också! Utom kad ;(
Så, nu ska jag ta en promenix med henne istället :D Måste bara äta en macka.

Ska till mormor ikväll också, träffa lite släkt :) Vissa har jag inte träffat sen augusti/september, får se hur det går ja :)
Ciao.

Lucia+Julfest

Detta är första året på galet länge som jag inte sett något luciafirande, men så går det.

Håller på att smått göra mig iordning till julfesten på wallmans ikväll. Ska först till Sara och hälsa på min "dejt" och sen vidare till Louise, sen går vi alla tillsammans mot Wallmans :)
Nu ska jag sy lite på min klänning :)
Trevlig lucia!


Julradio.

Den går på högsta volym här hemma hela tiden ungefär :) Jag gillar julmusik! Här kan du lyssna :)


Håller på att packa ner och laga lite mat och grejer, ska hem idag och gå på julfest med jobb. Kommer bli kalas! Hoppas ni får en bra lördag alla! Ciao.

Bortamat

Det är trevligt att bli bortbjuden på mat faktiskt. Sittre nu hos Linda där Lena också sitter. Alla har lite småpanik över tenta på måndag, men det löser sig nog :) Det får det göra helt enkelt.

Jag har varit dålig idag, jag ahr itne gått till Telia, jag gillar itne Telia! Måste gå dit på måndag efter skolan då. Ska bara hitta det däör kvittot också, jättejobbigt.

Nej, nu är det mat :D Haej!

Awo.

M å s t e   T i l l   T e l i a    I d a g ! ! !



Får inte glömma det en dag till,
måste återgå till plugg för det går
bra nu! Haej :)


Biblioteket.

Sitter här idag igen. Fast idag blir det dock inte lika längre. Drar kanske hem vid 5 eller något. Sen till Linda klockan 6 och äta där :) Ska upp ganska tidigt imorng och hem till Skåne och gå på julfest med jobb sen fira mormor som fyller år på söndag :) Måste plugga där hemma med, men det löser sig :)

Nu ska jga fortsätta här, adjö.

Plugg+Kåren

Igår kom Abbe, sen åkte hon idag. Jättetråkigt att hon skulle åka tidigt för att jag skulle plugga ;( Men nu sitter jag i alla fall och pluggar, och ahr gjort ett tag, med Linda på biblioteket. Har ändå kommit en bit så det ska nog gå bra det här ändå. Det största problemet är ju att jag inte har böckerna, men det får väl lösa sig :P


Har inte tid att skriva med, blir kanske en generaltripp senare? Vi får la se. Dock är mitt batteri helt dött och jag har ingen laddare med mig, så det går sådår och få tag i mig. Men en bra sak är att nu äntligen har jag varit på telia! Jag ska dock dit imrong igen eftersom jag inte hade kvittot med mig, och det måste jag ha då den itne är köpt i Halmstad utan i Hbg, men jag fixar det imrong :) Kanske måste vara utan mobil i 2 veckor dock, inte jättebra kanske ;s

Ullared!

Är precis kommen därifrån. Inte så fruktansvärt mycket folk ändå. Men det var en låntg dag! Vi åkte härifrån klockan 07 imorse, galet tidigt! Så såg man alla som bara vallfärdade dit, helt sjukt egentligen.

Men nu har jag inte tid här längre, ska till skolan ochj börja skriva min tenta nu :) Haej!


Jatack!

Blev helt i extas när jag gick in på internetbanken nyss, det hade kommit en himla massa pengar från csn! Galet bra! har itne fått något under hela läsåret så nu blev allt i en klumpsumma, känner sig lagom rik :P Dock ska det köpas julklappar (som jag faktiskt kan köpa nu :)!).
Sen blev korgrytan fantastisk :) Dumt att man inte blev kock egentligen. Om man räknar bort biffarna igår som bara smakade ströbröd! Det var pi!

Nu ska jag klicka hem ett par böcker om vetenskap och lite teori, haej :)

På onsdag kommer Abbekad! :D


Korvgryta.

Har varit i skolan idag. Uppsatsen på massa sidor går det framåt med, hemtentan bakåt känns det som. Precis hemkommen från Maxi också, harn varit och handlat lite med Linda. Ska göra mormors fantastiska korvgryta nu :D Den är galet god! Alla borde smaka den, på allvar!

Resultatet kommer senare :D


Oj.

Jag har varit dålig på att uppdatera, förlåt. Men jag har varit sjuk och haft annat för mig helt enkelt. Igår var det först sexparty hos Lena, efter det födelse-/inflyttningsfest hos Malin som förövrigt hade fått tag på en jättefin lägenhet! jag blev avundsjuk!

Nu ska Linda snart komma hit, så ska vi ha en pannkakslunch tillsammans :D
Jättespexigt. Ha en bra dag vänner :)


Jaog och Linda.

Blö.

Jag tror jag har fått någon matförgiftning, mår galet dåligt!

Skype!

Det är ganska galet faktiskt! Jag pratar med Kad (Abbe) och Charlie via sån Skype :)

Och jag lever, men det har varit mkt som hänt på sistonde, och det kommer hända mycket ett tagm till, så jag kommer inte kunna uppdatera galet mkt, bara när jag får små ryck. Nu ska jag prata lite mer me dem sen kallar sängen, skola imrong, ciao :)


Jag gjorde det!

Jag lyckades faktiskt att göra knäck! De blev förbannat gott kan jag meddela :) En till här i huset som gillar det så många är redan i magarna, men det får man.
Imorgon är det tillbaka till skolan och SPSS. Sen är det bjudning/fest här som börjar klockan fem. Vidare till Klubb Koncept på Kåren klockan sju och sen lär vi stanna där hela natten :D Det är champangeprovning på Kåren, och champange är ju galet gott som vi vet. Det kommer bli en lyckad kväll, så är det bara :)

Nu är det snart Desperate Housewifes. Missade det förra veckan så nu äntligen :)

Ha en bra kväll gott folk, ciao (:

Marimekko.

Nu får det vara färdigpluggat. Nu bestämmer jag att jag ska hem och göra knäck, kanske gå en lång promenad, och sen ikväll ska jag kolla på Desperata Hemmafruar! Det är galet bra! Rättning: Ska hem och äta först, fortfarande galet hungrig!


Ciao!




Det är när det är jobbigt och saker får
fel som man får galen hemlängtan!

Pluggaplugga liten bok.

Sitter i skolan nu. Här är galet tråkigt och jag är galet hungrig!
Har mat med mig, men vill inte sitta här och äta helt själv. Linda skulle eg komma men sen blev det inte så och här sitter jag helt ensam i ett vitt rum med kala väggar och är hungrig :(

Nej, plugga lite till, sen hem.
Ingen träning för mig idag inte.
Idag igen.


1 December.

Första dagen av december, nu är det nedräkning. Jag och Linda ska ha glöggkväll här idag :D Får la ha det idag eftersom det inte blev igår. Lär dock vara galet trött eftersom jag inte kunde somna igår. Men det löser sig :)

Idag har vi jobbat med SPSS, det var faktiskt riktigt kul :) Idag satt vi i två och en halv timme och la in frågor samt svaren på 20 enkäter. Det tar sin lilla tid faktiskt. Imorgon ska jag till biblioteket med Linda och sen på onsdag så ska vi analysera våra enkäter och skriva en uppsats på 10 sidor :)

Jag har inget att plugga idag och det känns lite konstigt faktiskt, annars är det alltid en himla massa. Jag vill ha något att plugga på! Ska läsa lite sen bara för det.

Vi ska åka och handla sen också, funderar starkt på att leta upp ett recept på knäck och ha lite julbak här hemma :) Man får ju passa på, är ju bara jul en gång om året. Och nu har jag snart kommit fram till en lösning på julafton också.

Hörs sen, ciaaaaaaaaaao!


Yummie!

RSS 2.0