8e maj 2010

Förlåt för att jag ahr varit borta härifrån men det har varit mycket att göra! I torsdags mötte jag upp mamma klockan 08.00 på stationen och sen vidare till Spenshult reumatikersjukhus lite utanför Halmstad. Där konstaterade det att jag inte hade reumatism eller någon början på det utan att det "bara" var artros. Så det kändes ju skönt :)
Efter sommaren ska jag tillbaka till sjukhuset i Varberg och träffa en handspecialist där och om artrosen inte har blivit bättre kommer det är ske en operation. Förhoppnigsvis slipper jag operation men om det krävs så kommer jag bli frisk i min hand, hur underbart låter inte det på en skala?! :)

På torsdagskvällen flyttade Marie så då hjälpe vi henne och sen var både jag och Christoffer trötta så det var i stort sätt bums i säng efter maten och det tog inte många sekunder att somna det kan jag tala om för er!

I fredags var det plugg och måla hallen. Gick till Marie sen och fikade och stannade där och hjälpe henne fixa i lägenheten och det blev jättefint! :) Sen kom Christoffer dit också och Marie bjöd på mat minsann. Gott och trevligt!

Idag har det varit plugg och tagit bort maskeringstejpen från väggarna. Imorgon blir hallen färdig! Yey! Då kommer ni även att få se före och efter bilder. Och tro mig, det är stor skillnad :P Bilden visar en smygtitt på det, men det är inte den väggen som den stora skillnaden är på. Visar imorgon :)




Kommentarer
Postat av: Izabella

Hej, jag skulle behöva hjälp med en grej. Det har med kärlek att göra. Klicka bara in på min blogg så ser ni problemet. Skulle vara tacksam för svar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0